Aynen bende yaa, doyamadım minik hallerine ne çabuk geçiyor zamanHem hemen büyüsünler istiyor insan hem de küçücük hallerine doyamıyor. Önceki fotoğraflarına bakınca ne çabuk büyüdü diye minik hallerini özlüyorum. Doğduğundan beri 2 kat oldu kilosuFotoğraflarına bakınca koca adam olmuş diyorum
Annelik ne güzelmiş yahu
Evet çok kötü oluyor. 1 paket 1 numara sleepy kullanmıştım maalesef çok sık olmasa da oluyordu. Ama diğer numaraları çok sıkıntıymış.Bende bu yüzden primaya geçtim. Sleppy değiştirmeyince sızdırıyordu üst baş değiştir gece gece sinir bozucu, uyanıyordu bir daha uyut.
Migrosun miniesi de çok övüyorlar denesem mi diyorumEvet çok kötü oluyor. 1 paket 1 numara sleepy kullanmıştım maalesef çok sık olmasa da oluyordu. Ama diğer numaraları çok sıkıntıymış.
Primada sorun yok çok şükür.
fiyat farkı çok mu? Ben olsam denemezdim. Riske atmazdım. Bir de o kadar süre prima kullanmış alışmıştır belki teni.Migrosun miniesi de çok övüyorlar denesem mi diyorum
fiyat farkı çok mu? Ben olsam denemezdim. Riske atmazdım. Bir de o kadar süre prima kullanmış alışmıştır belki teni.
Deneyecek olsam Mervenin goon unu denerdim
Ay evet hala almadım. Biz karanlikta uyumaya basladık
Ben uyutma aşamasında açıyorum uyuduğunda kapatıyorum. Bir şey olursa açıyorum yine, normal ışık gözünü alıyor ve uykusu kaçarAy evet hala almadım. Biz karanlikta uyumaya basladıkama yine de alasım var ya
Biz uyanmıyoz uyanırsak da ebeveyn banuosu var onun ısigı açıp kapısini arslıyom.Ben uyutma aşamasında açıyorum uyuduğunda kapatıyorum. Bir şey olursa açıyorum yine, normal ışık gözünü alıyor ve uykusu kaçar
Geceleri acıkıp uyanmıyor mu? Ya da uykusundayken mi emziriyorsun? Sütünde bir değişiklik oldu mu?Biz uyanmıyoz uyanırsak da ebeveyn banuosu var onun ısigı açıp kapısini arslıyom.
Uykusunda Mizırdanıyo hemen diger tarafa kaydıriyorum obur memeyi veriyorum. O da ben de uyumaya devam ediyoruz. Tam uyanmak yok.Geceleri acıkıp uyanmıyor mu? Ya da uykusundayken mi emziriyorsun? Sütünde bir değişiklik oldu mu?
Çok soru sordum ama merak ediyorum
Uykusunda Mizırdanıyo hemen diger tarafa kaydıriyorum obur memeyi veriyorum. O da ben de uyumaya devam ediyoruz. Tam uyanmak yok.Sütüm hep yeterli oldu bence. Ama ben yine de kaliteli olsun diye takviyeye devam ediyorum hem kafam rahat oluyo süt olsun diye onu ya bunu ye derdine düşmüyorum.
Joker baby mağazasında indirime girmiş gun, aklıma direk sen geldin :)Kız niye okumuyonuz siz burayı yaaha ben aldım memnun değilim haşır huşur. Goona devam ben aynen.
MaşallahUykusunda Mizırdanıyo hemen diger tarafa kaydıriyorum obur memeyi veriyorum. O da ben de uyumaya devam ediyoruz. Tam uyanmak yok.Sütüm hep yeterli oldu bence. Ama ben yine de kaliteli olsun diye takviyeye devam ediyorum hem kafam rahat oluyo süt olsun diye onu ya bunu ye derdine düşmüyorum.
Ayy çok teenks hemen bakcam 4 stogum yok az ekleyeyim.Joker baby mağazasında indirime girmiş gun, aklıma direk sen geldin :)
Galagtaco diye bir damla normalde günde 3 ama ben 2 kullanıyorum.takviye olarak ne kullanıyorsun Merve multivitamin mi
Full memedeydi yeni yeni bırakır uyur oldu. Ikimiz de yatıyoruz. Bizim de 2 saati zor buluyo aşırı memeci.Maşallahful memede mi uyuyor ya? Sen oturur pozisyonda mı uyuyorsun?
Galactago kullanıyordun sadece değil mi? Ben onu bıraktım etkisi olduğunu pek hissedemedim. Çok şükür yetiyor sütüm artık sanırımMama kullanmadan devam ediyoruz ama tatmin olmadığı anlar oluyor bence. Ama bir şekilde idare ediyoruz.
İnternette 3-4 aylık 4 saatte 1 emer falan yazıyor da benimki saatte 1 oluyor 2 saati hiç geçmiyor
Yatar pozisyonu hiç denemedim. Küçüğüz diye korktum. Memelerim de küçük bunun için benceGalagtaco diye bir damla normalde günde 3 ama ben 2 kullanıyorum.
Full memedeydi yeni yeni bırakır uyur oldu. Ikimiz de yatıyoruz. Bizim de 2 saati zor buluyo aşırı memeci.
Notumu aldım peki su içme durumun nasıl merve? su yeterli içmeyince ne yaparsak yapalım süt olmuyor diye bi anlayış var sanırım. Bende su içmek sıkıntılı da 1 buçuk litre günde zor oluyorGalagtaco diye bir damla normalde günde 3 ama ben 2 kullanıyorum.
Full memedeydi yeni yeni bırakır uyur oldu. Ikimiz de yatıyoruz. Bizim de 2 saati zor buluyo aşırı memeci.
Benim de minicikler emin ol. Ama cok rahat yaniYatar pozisyonu hiç denemedim. Küçüğüz diye korktum. Memelerim de küçük bunun için bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?