18-21 arası diye düşündük canım.Tabi ki canım, ne zaman çıkıyorsunuz siz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
18-21 arası diye düşündük canım.Tabi ki canım, ne zaman çıkıyorsunuz siz
Dün iyi ki bi uslu durduk hooff
Geçmiş olsun havada kötüydü güzel olunca gidersinizBugün için pazara illa da gidilecek diyordum ama sabah uyanınca huzursuzdu oğlum. Baktım kulağı da akmış, doktoruna gittik. Ekstra kulak burun boğaza da gidince yorulduk ve getir siparişi verdim Hiçbir şeye büyük konuşmayacaksın
Neyse, dün bez muhabbeti yapmıştık. 5860 çıktı kilomuz. Doktorumuz bezimize ideal şu an dedi. Zaten dün geceden beri iz var mı diye bakıyordum 2 numaraya devam
Rahat ol kuzu kendini kasma ama şunu unutma sen veya doktor doğum şekli şu olsun diye istediğiniz kadar uğraşın, doğum şeklini bebek belirliyor, her ne şekilde olursa olsun onu gördüğün an herşey bitiyo
Evet arkadaşlar şu an bu satırları hastanede odamda yazıyorum 28+5 kanama ile hastaneye gittim iki gün önce. Nerdeyse sezeryan ile bebeği alıp beni kurtarmaya kadar gidiyordu iş neyse ki şimdilik kanama kontrol altına alındı . Çok uzun mesele fakat şunu anlamamı sağladı yeterki iyi olsun sağlıkla doğsun da çula çaputa sararım . Herkes ten ricam kan sayımınıza vücut değerlerinize baktırın . Dualarınıza talibimÖyle valla geliyor gelmekte olan
Ilac verdiler bakalim, yanyana yatiyoruz simdi. Hatta biri uslu masallah, o hep yerinde oburu kucakta. Ona da ayri vicdan yaptim, evlat ayirir gibi diyeO yapışıklık reflüsü olmayanlarda da aynı
Anlık biz ektedir
Reflüm benim varmış bebekken. Geçmesini beklemekten başka çaremiz yoktu der annem
Çok geçmiş olsun inşallah vaktini bekler bıdıkEvet arkadaşlar şu an bu satırları hastanede odamda yazıyorum 28+5 kanama ile hastaneye gittim iki gün önce. Nerdeyse sezeryan ile bebeği alıp beni kurtarmaya kadar gidiyordu iş neyse ki şimdilik kanama kontrol altına alındı . Çok uzun mesele fakat şunu anlamamı sağladı yeterki iyi olsun sağlıkla doğsun da çula çaputa sararım . Herkes ten ricam kan sayımınıza vücut değerlerinize baktırın . Dualarınıza talibim
Aaaa çok geçmiş olsun. Şu an iyi olmanıza sevindim. Neden olmuş ki peki kanama kan değeriyle ne alakası varmışEvet arkadaşlar şu an bu satırları hastanede odamda yazıyorum 28+5 kanama ile hastaneye gittim iki gün önce. Nerdeyse sezeryan ile bebeği alıp beni kurtarmaya kadar gidiyordu iş neyse ki şimdilik kanama kontrol altına alındı . Çok uzun mesele fakat şunu anlamamı sağladı yeterki iyi olsun sağlıkla doğsun da çula çaputa sararım . Herkes ten ricam kan sayımınıza vücut değerlerinize baktırın . Dualarınıza talibim
Yesinler onun kıyafetini yaaBayramlığımız
Darısı Ahsen prenseseYesinler onun kıyafetini yaa
Benimkiler de sokak cocii olacak herhalde, viziltilar sokakta kesiliyor, pusette de otomobilde de ac degillerse iyi goturuyorlar simdilik. Maşallahs_gofret yok kuzu ya sevmedi.Benimki direk sokak düşmanı.Anlio da dışarı çıkılacağını evdeyken baslio olay çıkarmaya.
Rabbim Şafi isminin hürmetine acil şifalar versinEvet arkadaşlar şu an bu satırları hastanede odamda yazıyorum 28+5 kanama ile hastaneye gittim iki gün önce. Nerdeyse sezeryan ile bebeği alıp beni kurtarmaya kadar gidiyordu iş neyse ki şimdilik kanama kontrol altına alındı . Çok uzun mesele fakat şunu anlamamı sağladı yeterki iyi olsun sağlıkla doğsun da çula çaputa sararım . Herkes ten ricam kan sayımınıza vücut değerlerinize baktırın . Dualarınıza talibim
Geçmiş olsun minnoş kuzuya canım.Baska zaman ana oğul gidersiniz pazara
Geçmiş olsun havada kötüydü güzel olunca gidersiniz
Yapma yapma ikisini de bol bol kucaklarsın iyi olsunlar daIlac verdiler bakalim, yanyana yatiyoruz simdi. Hatta biri uslu masallah, o hep yerinde oburu kucakta. Ona da ayri vicdan yaptim, evlat ayirir gibi diye
Ah canım çok geçmis olsun. Insallah her şey yoluna girsin. Güzel haberlerini bekliyoruz.Evet arkadaşlar şu an bu satırları hastanede odamda yazıyorum 28+5 kanama ile hastaneye gittim iki gün önce. Nerdeyse sezeryan ile bebeği alıp beni kurtarmaya kadar gidiyordu iş neyse ki şimdilik kanama kontrol altına alındı . Çok uzun mesele fakat şunu anlamamı sağladı yeterki iyi olsun sağlıkla doğsun da çula çaputa sararım . Herkes ten ricam kan sayımınıza vücut değerlerinize baktırın . Dualarınıza talibim
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla devam eder süreçEvet arkadaşlar şu an bu satırları hastanede odamda yazıyorum 28+5 kanama ile hastaneye gittim iki gün önce. Nerdeyse sezeryan ile bebeği alıp beni kurtarmaya kadar gidiyordu iş neyse ki şimdilik kanama kontrol altına alındı . Çok uzun mesele fakat şunu anlamamı sağladı yeterki iyi olsun sağlıkla doğsun da çula çaputa sararım . Herkes ten ricam kan sayımınıza vücut değerlerinize baktırın . Dualarınıza talibim