- 6 Aralık 2017
- 6.354
- 6.517
- 198
Doktorun söyler canım iri bebek olsa benimkinin gelişimi hep öndeydi saglikla gelsin kuzucukBenimki henüz 7 aylık 1.250 gram tontiş olurmu bilmiyom inşallah olmazbakalım nasıl olucak sabırla bekliyorum hanımefendiyi .
bizim ki hep haftası ve günüyle aynı gidiyor bir gün bile fazlası yok . İnşallah hayırlısıyla doğar dua edin bana vakit daraldıkça korku ve stres yükleniyor vallaDoktorun söyler canım iri bebek olsa benimkinin gelişimi hep öndeydi saglikla gelsin kuzucuk
Her şey güzel olacak sadece böyle düşün.bizim ki hep haftası ve günüyle aynı gidiyor bir gün bile fazlası yok . İnşallah hayırlısıyla doğar dua edin bana vakit daraldıkça korku ve stres yükleniyor valla
Aa niye sevmedi. Merve teyzen geliyo bak de korksunEn uygun bez (premium care) nereden alınıyor cimriye bakıyorum da hep yüksek tamam zaten pahalı bir bez ama biraz daha uygununu indirimli olur falan bildiğiniz bir yer var mı :) goon deneme yaptık ama pek sevmedi sanırım biraz daha premium gidip sonra tekrar teklif edeceğim goonu kaçışı yok
Ya Merve daha önce paylaşmıştın yine ben cok beğendim de pahalı bu resmen senden beklemezdim
Valla canta konusunda cok ucuz cıks sevmemmm ya bunu alacaktım ya da pumadan normal sirt cnatası alacaktımYa Merve daha önce paylaşmıştın yine ben cok beğendim de pahalı bu resmen senden beklemezdimuyguna alma taktiğin var mı yoksa ben dewamke 100 TL lik bakmaya
Sallanabiliyo mu bu? Buhar makinesi ben ihtiyac duymadım. Evim hep normal oluyo. Derece nem ölçer al da ihtiyaç duyarsan alırsın. Buhar makinesi yerine ketıl da kaynatabilirsin ara ara. Makine yetersiz gelen birine doktorun önerisi buBiz de bugün ilk büyük parça alışverişimizi yaptık.
Kızımız oluyor artık 2. Ye aynı tahmini alınca kesin gözüyle bakıyoruz daha çok
Kanz with me anne yanı park yatak aldık ebebekten. Baya kullanışlı olacağa benziyor. Gerçekten beylikdüzündeki mağaza efsane büyüktü. Defalarca kur tekrar topla denemesi yaptık
Hiçbir eksiği olmayan park yatağın teşhir ürünü vardı cok iyi durumda 1350 idi. Açıkçası 250/50 Çek veriyor olmasa onu alacaktık. Çek sayesinde 100 TL fark vermiş gibi olduk sıfırına. Ayın 10 undan sonra almayı düşünen varsa bakabilir bence.
Gelecek olan 350 TL ile omron 720 ateş ölçer ya da buhar makinesi almayı düşünüyoruz ama buhar makinesi konusunda öneriniz varsa alırım tabi.
Ay çok hoşValla canta konusunda cok ucuz cıks sevmemmm ya bunu alacaktım ya da pumadan normal sirt cnatası alacaktımbebis cantasi olduğu belli olsun diye bunu aldım çok seviyorum ya her yeri göz. O kadar saçma sapan çantalar iki yüz lira olmus buna cidden değer.
Günün fırsatı: Okiedog 39051 Orange Sumo, Çok Renkli
Okiedog 39051 Orange Sumo, Çok Renkli : Amazon.com.tr: Bebek
Okiedog 39051 Orange Sumo, Çok Renkli : Amazon.com.tr: Bebekwww.amazon.com.tr
Şu rengi de çokzel.
Sallanabiliyor aşırı sarsmıyor da.Sallanabiliyo mu bu? Buhar makinesi ben ihtiyac duymadım. Evim hep normal oluyo. Derece nem ölçer al da ihtiyaç duyarsan alırsın. Buhar makinesi yerine ketıl da kaynatabilirsin ara ara. Makine yetersiz gelen birine doktorun önerisi bu
Ah keşke .. kendimi uzaklaştıramıyorum doğum korkusundanHer şey güzel olacak sadece böyle düşün.
Bn o bebekte aradığımı bulanıyorumBiz de bugün ilk büyük parça alışverişimizi yaptık.
Kanz with me anne yanı park yatak aldık ebebekten. Baya kullanışlı olacağa benziyor. Gerçekten beylikdüzündeki mağaza efsane büyüktü. Defalarca kur tekrar topla denemesi yaptık
Hiçbir eksiği olmayan park yatağın teşhir ürünü vardı cok iyi durumda 1350 idi. Açıkçası 250/50 Çek veriyor olmasa onu alacaktık. Çek sayesinde 100 TL fark vermiş gibi olduk sıfırına. Ayın 10 undan sonra almayı düşünen varsa bakabilir bence.
Gelecek olan 350 TL ile omron 720 ateş ölçer ya da buhar makinesi almayı düşünüyoruz ama buhar makinesi konusunda öneriniz varsa alırım tabi.
Bn lcw beğeniyorum bugün kıza 9-12 pijama aldım biraz büyükKızlar lc waikiki kalıpları nasıl? E bebekten artık kıyafet almamcigit var bir de onunda kalıplarını merak ediyorum alan varsa
Geçmişi okuyamadım ama hamilelik ve doğum en kolayıymış bence. Sezeryandan da korkuyordum ben. Asıl iş doğumdan sonra. Benimde ilk bebek normal doğum istedim. Nst kontrolleri doğumhanenin oradaydı 2 hafta üst üste doğum yapan kadınları duydum korktum. Sonra ki hafta benim suyum geldi hiç sancım yoktu doğuracak gibi değildim, gafil avlandım 39. Hafta da doğurdum işteAh keşke .. kendimi uzaklaştıramıyorum doğum korkusundan
Valla baya büyük ya dolan dolan dolanBn o bebekte aradığımı bulanıyoruminternete alışmışım
Ateş ölçer al bnce
Ben durup durup lcw gömüyorum dun eylülu paylaştım fotoyu bulKızlar lc waikiki kalıpları nasıl? E bebekten artık kıyafet almamcigit var bir de onunda kalıplarını merak ediyorum alan varsa
Bebek arabasını bende evin içine açtım pusetini taktım. Puset de duruyorsa bu şekilde de durur dedim. Karnı tok uykusunu almışsa duruyor evin içinde. Hatta bugün arabayı ileri geri yaptım süpürge sesi açtım yarım saat uyudu. Keyfi olunca dışarda da durur diyorum ama dakikasını kestiremiyorumAynen ben de 2 kez çıkıyorum kanguruyla yarım saat. Onda uyuyo genelde. Bebek arabasıyla 15 dk çıktık ağlamadan döndük göbek atacaktım
Komşu gördü dedim duruyo göbek atacam. Sokakta dönüp duruyorum caddeye bile çıkmaya cesaret edemedim ağlar diye. Dedi boşver zırlasın öyle öyle alışır.henüz ağlatmadım ama arabaya alıştırmam lazım ya bayrama kadar memlekete gidecem
Hafif mi? Rahat taşınıyor mu? Özellikleri nelerBiz de bugün ilk büyük parça alışverişimizi yaptık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?