Benimki de bunları çok seviyorBnm ki sürekli mıncıkla zıplat seviyorcamdan bakıyoruz çok seviyor
Şarkı açıp söylüyorum yuvarlıyorum hoşuna gidiyor sırıtıp duruyor
Ben de goon bakıyodum bu pttde aynısı başıma geldi. Ya galiba bi kac paket bu denli indirime sokup dikkat cekmeye çalışıyolar.Aanaaaa e aciktiii
Kollarına ayaklarına çıngıraklı takılan şeyler var onlarda iyi oluyormuşBenimki de bunları çok seviyorKim konuşsa mavi boncuk dağıtıyor zaten bir gülmeler bir nazlanmalar
Şarkı söylerken au au tepkiler verip gülüyor. Yuvarlayayım ben de ya hareket olur
Bir de az önce ayağının ucuna top koymuştum. Görüntülü konuşuyorduk annemle. Nasıl yukarı çıkardı fark etmedim ama almış dizine dokunup oynuyorErkek çocuğu doğuştan topa meraklıysa
Hayda kodu kullandırmıyor denedim şimdiKızlar amazon ilk alışverşe BAHAR40 koduyla 40 tl indirim veriyor bide.yukarda atılan144 lü primayı 270 e aldımsöyleyenlere teşekkürler
Bu kartları karşısına koy dik uerde olmasın. Bakmak için kaldırsın kafasını.Denedim şimdi yaygarayı kopardıhiç sevmedi. Yüz üstü tutamıyorum pek zaten neyi yanlış yapıyorum acaba. Duruşunu ayarlamam mı lazım? Ekledim fotoğraf
İlk alışverişte sanırım geçerliHayda kodu kullandırmıyor denedim şimdi((((
- Girdiğiniz promosyon kodu satın alımınızda kullanılamaz. Diyor
Benim de ilk alışveriş acaba süresi mi doldu ki kampanyanınİlk alışverişte sanırım geçerli
Bilemedim ki görünce yazar arkadaş bakalımBenim de ilk alışveriş acaba süresi mi doldu ki kampanyanın
Ay oldu uygulamayı indirince aldımBilemedim ki görünce yazar arkadaş bakalım
Farklı şeyden bahsediyor olabilir miyizBebeğinin geçmedi mi o zamana kadar?6. Aya düzelir diye umut ediyorum
Bir de eşimin ilk alışveriş olmamasına rağmen uygulama üzerinden girince onda da kabul ettiBilemedim ki görünce yazar arkadaş bakalım
Evet sert ben kizimda rahat edemedim kullanmadik pek birde dar oluyor belli aydan sonra boşa para vermeye değmez kendi fikrim tabi belki memnun olan vardirHem banyoya hem masada oturtmaya çok iyi olur gibi ama sert mi acaba, rahat eder mi diye kaygılıyım. Kullanan ya da bilgisi olan varsa yazar inşallah.
Doktora sormayı unuttum, o kadar ağlıyor ki muayene esnasında. Adımı sorsa cevaplayamam gibi geliyor. Ama yaklaşık bir aydır destekli oturtuyoruz, çok istekli çıktı kendisi
Ayy teşekkür ederim ben elbise tarzı böyle beyaz bişey düşünmüştüm ama bilemedim şimdi tesetttürlü olduğumuz için . Güzel geçmesine sevindim sizin adınızaBence çok güzel bir anı oluyor.Hastanede daha güzel ağrı kesici verdikleri için benim ağrım sızım hiç yoktu, doğumun ertesi gün çekim oluyor biraz daha toparlanıyor insan zaten..Kendime gecelik takımı almıştım, bebeğime de isimli takımlar oluyor ya öyle birşey almıştık.Açıp açıp o fotoğraflarına bakıyorum beni o güne götürüyor iyi ki yaptırmışım
ben de öyle yıkıyorum ama malum durmuyorlar balık gibi çırpınıyorfileli küveti de çok az kullanabilmiştim bundan almayı ben de düşündüm ama kararsız kaldım durur mu acaba diye..sen aldın mı? Sert mi diye endişeliyim ben de..rahatına çok düşkün oluyor bu bebeler
bizim de öyleydi bence aynı anda gelişemiyorşimdi ikisini de aynı kullanıyor
Bende daha kıyafet almam ordanE bebekten aldığım 6 ay yazan elbiseleri gidip 9 ay ile değiştirdim
1 - 2 ay beni idare eder sonra diğer mağazalardan bakarım
E bebek defterini kıyafette kapatmış oldum
Benim kız da hiç durmuyor ne denedimse olmadı en son kendim yattım önüne yine durmadı bence cocukla alakaliDenedim şimdi yaygarayı kopardıhiç sevmedi. Yüz üstü tutamıyorum pek zaten neyi yanlış yapıyorum acaba. Duruşunu ayarlamam mı lazım? Ekledim fotoğraf
Zamanla alışır diyordum ama alışmayabilir de o zamanBenim kız da hiç durmuyor ne denedimse olmadı en son kendim yattım önüne yine durmadı bence cocukla alakali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?