Buna da dikkat edeyim o zaman
Iyi ki sormuşsun valla ben de bi sürü favoriledim ve hiç dikkatimi çekmemişti bu kısmı.Buna da dikkat edeyim o zaman
İYi ki sormuşum
Ağlarmışız şimdi karşılıklımerve sorma sorma.Hayatimda yaptığım en doğru şey bu kızı doğurmak oldu.Hayatima bahar geldi.Meger ne eksikmisim.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Minicik burunlarına o kadar şey nasıl doluyor insan şaşıyorHer gün temizliyoruz canım. Nem zimbırtısı normali gösteriyo bizim ama yine de tıkanıyoBazen günde 2 temizliyom.
Ben yatarken emziriyorum. Neyse verdim memeyi ağzına uyuyorum geçen burnunun hışırtısından uyandımMinicik burunlarına o kadar şey nasıl doluyor insan şaşıyor
Tesekkur ediyorumBn nebulazatörle izotonik sodyum klorür havası veriyorum burnu için
Bize dr gerek yol evi havalandır dedi bnm ev çok kuru nemlendirici de var ama kullanmıyorum BİM’den almıştık 6-7 sene önce Arada geliyor bakabilirsin
benim kız memede uyuyor, yatarak verince uyandığında memeyi hala orda sanıyor bıraktığı yerde arıyor kafası karışmasın diye vermiyorum artikBen yatarken emziriyorum. Neyse verdim memeyi ağzına uyuyorum geçen burnunun hışırtısından uyandımgece kalktım temizledim. Tabi feryat figan
Artık vermeyebiliyosan negzel. Bizimki arıyo valla.benim kız memede uyuyor, yatarak verince uyandığında memeyi hala orda sanıyor bıraktığı yerde arıyor kafası karışmasın diye vermiyorum artikbazen aynen öyle feryat figan bazen de hic sesi çıkmıyor neye gore anlamadim
yatmadan sırtım koparak veriyorum nesi güzelArtık vermeyebiliyosan negzel. Bizimki arıyo valla.
Benin de kopuyo ki normalde ben sırt üstü yatardımyatmadan sırtım koparak veriyorum nesi güzel
Çok aminAy iyi ki doğurduk be. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
Anam bu ne giiiğzzz gerçek miymis buuuu
Kaç tl ayol 1 adet beybiyurkoBu arada hepsiburadada baby turcolarda yine 1 alana 2.si 1 tl kampanyasi var, uzgunummerve yine goon alamiyom ben
6 no 160li kulot bez 218Kaç tl ayol 1 adet beybiyurko
Goo.n Premium Soft 4 Numara Külot Bez 9-14 kg Ikiz Paket 120 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Goo.n Premium Soft 4 Numara Külot Bez 9-14 kg Ikiz Paket 120 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
dayler dayler
Ebebekte de cırtlısı adet 1,97.
Prima 1.5 tl artik biliosun dimiGoo.n Premium Soft 4 Numara Külot Bez 9-14 kg Ikiz Paket 120 Adet Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Goo.n Premium Soft 4 Numara Külot Bez 9-14 kg Ikiz Paket 120 Adet yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
dayler dayler
Ebebekte de cırtlısı adet 1,97.
Bence çok güzel bir anı oluyor.Hastanede daha güzel ağrı kesici verdikleri için benim ağrım sızım hiç yoktu, doğumun ertesi gün çekim oluyor biraz daha toparlanıyor insan zaten..Kendime gecelik takımı almıştım, bebeğime de isimli takımlar oluyor ya öyle birşey almıştık.Açıp açıp o fotoğraflarına bakıyorum beni o güne götürüyor iyi ki yaptırmışımYa bende bi tarafımın derdinde olacağıma çok eminim ama maksat geberirken de anı bırakmak dkkddbenim aklımda öyle bişey yoktu kadın pakete dahil diyince istemsiz bi tedarikli gitme düşüncesi ne kapıldım .
ben de öyle yıkıyorum ama malum durmuyorlar balık gibi çırpınıyorDoktoru ne zaman oturt diyo? Ben de o küçük oturaktan almak istiyorum banyo için şu an kucağımda yıkıyom eşim su tutuyo. Bundan alıp tek yıkayayım diyorum artık.
bizim de öyleydi bence aynı anda gelişemiyorKızlar benim bebeğim hemen hemen herşeyi sol eliyle yapio.Sag elini pek tercih etmio.Belli olur mu ki solak olup olmadığı şimdiden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?