Her gün temizliyoruz canım. Nem zimbırtısı normali gösteriyo bizim ama yine de tıkanıyoserum fizyolojik + aspiratör kullaniyorum, ertesi gün yine oluyor , kuru havadan diye düşündüm bende..
Sagolasın canım. Umutsuzluk yakışmaz bize. Çoo da heveslenmiyim diye diyomHic öyle düşünme Allah istesin yeter ki, benim bi arkadaşım da ikinci cocuk istiyordu, birincisi doğal yollarla ve gayet istedikleri zamanda olmuştu, ikinci olmadı uzun bi süre, doktora gittiğinde erken menopoz dediler, kaç doktora gitti hepsi aynı şeyi söyledi, hatta birisi tüp bebekle bile olmaz hiç yumurtanın yok demiş, sonra bi anda pat diye geldi bebis, O yeter ki istesin
Olmuyorsa da onda da vardır bi hayır, sadece umutsuz olma diye söyledim yanlış anlama
Bn nebulazatörle izotonik sodyum klorür havası veriyorum burnu içinYine bir soruyla geldimkızımın burnu sürekli tıkalı, merkezi sistemle ısınıyoruz yani petekler her zaman yanmayabiliyor petek üzerine suyla nemlendiremiyoruz, Nem makinası ne önerirsiniz
Ya bazılarına çoo heyecanlanıyor ama bazen de ne gösterirsem göstereyim sadece gözümün içine bakıyoHer şeye yenecek bir şey mi modunda bakmaları
Oyuncaklara heyecanlanıyor mu korkuyor mu anlayamıyorum. Sürekli şarkı söyleyeyim konuşayım istiyor. Sesim de kötüdür yani
Bak ayak desteği konusu çok doğru hiç aklıma gelmemişti.Konusu burda geçmişti sanırım..
Kübra Hoşgör Özcan on Instagram: "Bu gönderide size çalıştığım ailelerde çok sık gördüğüm, çok yaygın olan bir mama sandalyesi üzerinden birkaç önemli noktaya değineceğim. Tabi ki mama sandalyesi için başka alternatifler de var, postürle ilgili ya
225 likes, 4 comments - fzt.kubrahosgor on March 24, 2022: "Bu gönderide size çalıştığım ailelerde çok sık gördüğüm, çok yaygın olan bir mama sandalyesi üzerinden birkaç önemli noktaya değineceğim. Tabi ki mama sandalyesi için başka alternatifler de var, postürle ilgili yazdığım temel kurallar...www.instagram.com
Kesinlikle.. ben o masa sandalyeye dönüşenlerden alırım diyordum vazgeçtim. Hala arayıştayım. Şu banyo ve mama oturağı olarak kullanılanlar nasıl acaba? Bizimle oturmak istiyor şimdilik ondan alıp oturtsam durabilir mi bilmiyorum
Doktoru ne zaman oturt diyo? Ben de o küçük oturaktan almak istiyorum banyo için şu an kucağımda yıkıyom eşim su tutuyo. Bundan alıp tek yıkayayım diyorum artık.Kesinlikle.. ben o masa sandalyeye dönüşenlerden alırım diyordum vazgeçtim. Hala arayıştayım. Şu banyo ve mama oturağı olarak kullanılanlar nasıl acaba? Bizimle oturmak istiyor şimdilik ondan alıp oturtsam durabilir mi bilmiyorum
baby plus Önden Açılır Banyo&Mama Oturağı - ebebek
baby plus Önden Açılır Banyo&Mama Oturağı uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Hem banyoya hem masada oturtmaya çok iyi olur gibi ama sert mi acaba, rahat eder mi diye kaygılıyım. Kullanan ya da bilgisi olan varsa yazar inşallah.Doktoru ne zaman oturt diyo? Ben de o küçük oturaktan almak istiyorum banyo için şu an kucağımda yıkıyom eşim su tutuyo. Bundan alıp tek yıkayayım diyorum artık.
Ben atıp duruyom foto görüyosun aşırı istekli benimki de. Ama 5. Ayı bekeyecem yav. Doktora sor ya 1 aydır oturtuyo olman bence erken.Hem banyoya hem masada oturtmaya çok iyi olur gibi ama sert mi acaba, rahat eder mi diye kaygılıyım. Kullanan ya da bilgisi olan varsa yazar inşallah.
Doktora sormayı unuttum, o kadar ağlıyor ki muayene esnasında. Adımı sorsa cevaplayamam gibi geliyor. Ama yaklaşık bir aydır destekli oturtuyoruz, çok istekli çıktı kendisi
Osman Gönülal ı dinlemiştim, üçüncü ayını bitirenleri destekli oturtmaya başlatın diyordu. Geciktikçe zorlaşıyormuş adapte olmaları. Baktım bizimki de istekli, yapıştırdımBen atıp duruyom foto görüyosun aşırı istekli benimki de. Ama 5. Ayı bekeyecem yav. Doktora sor ya 1 aydır oturtuyo olman bence erken.
Heh buldumBen atıp duruyom foto görüyosun aşırı istekli benimki de. Ama 5. Ayı bekeyecem yav. Doktora sor ya 1 aydır oturtuyo olman bence erken.
Evet geçen biri daha attı ama cıks ben beğenmedim.Heh buldum
Halka gibi şeyleri çok iyi tutuyo oyle şeyler versene uzatınca denk getirip tutuyo.Bu benim favori online doktorum.Onu dinliorum sürekli.Benim kızım beni ev işi yaparken izlemeye bayilio,onun dışında bütün gün saçma sapan şarkılar uyduruyorum,aynı hikayeleri zibilyon defa anlatıyorumpusetinde oda oda gezioruz,saçımi kuruturken izlemeye bayilio,bı de elektrik süpürgesi sesi hala favorisi ellerimi tutup gözümün içine bakio uzun süre bakisioruz,bı haftarir nesnelere uzanmaya başladı.Henuz tam kavrayamiyo ama deneme 1 2 hergun yeni huylar edinioruz
OlabilirKızlar benim bebeğim hemen hemen herşeyi sol eliyle yapio.Sag elini pek tercih etmio.Belli olur mu ki solak olup olmadığı şimdiden?
Ay iyi ki doğurduk be. Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?