- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Oyun halısına koyabilirsin kartları göster onları izlerKızlar bebeklerinizi nasıl oynatıyorsunuzya? Bugün ilk kez yalnız kaldık. Kendi evime geldim. Evi gezip duruyoruz. Sıkıcı anne miyim diye düşünmeye başladım
İnşallahSöylemez tabii neden söylesin maşallah
İnşallah gönlünce olur da bol bol poz verirsin
He bezden kesin o zamanmerve bu tarafa yazayım. Önceden sleppy ve turco kullandım pişik çok fenaydı. Sonra baby me aloe veralısını kullandım pişik konusunda hiç sorun yaşamadım ama o da çok sızdırıyordu her kakada bebişi yıkayacak seviyedeydim. Şimdi goon da kızarıklık yaptı
İkinci kullanırAz kaldı ben her şeyi satacam
Eşim de öyle dedi bunu ben zor yapmışım olacağına inancım azİkinci kullanır
Hepsi burada da var ordan bak istersenPrimacılar indirim paylaşırsanız sevinirim. Bide uygulama indirdim Qr veya davet kodu atarsanız eklim
Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 144 Adet Aylık Fırsat PaketiPrimacılar indirim paylaşırsanız sevinirim. Bide uygulama indirdim Qr veya davet kodu atarsanız eklim
Amazonda aynısı 311₺Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 144 Adet Aylık Fırsat Paketi
Amazon’a bakmamıştım Daha uygunmuşAmazonda aynısı 311₺
Fırsat: Prima Bebek Bezi Premium Care 3 Beden 144 Adet Midi Aylık Fırsat Paketi https://www.amazon.com.tr/dp/B0855J..._dl_56M6BP710HH236NS7ZYC?_encoding=UTF8&psc=1
Afiyetle mamaları yesinE bebekte 250 tl ye 50 tl çek veriyorlar. Bende prima care alınca tabii 100 tl lik çekim oldu. Bi tabak alayım dedim kızıma
Ketıl kaynatmak. Nem makinesi yetersiz gelince kullanılan bi yöntem üstelik.Yine bir soruyla geldimkızımın burnu sürekli tıkalı, merkezi sistemle ısınıyoruz yani petekler her zaman yanmayabiliyor petek üzerine suyla nemlendiremiyoruz, Nem makinası ne önerirsiniz
serum fizyolojik + aspiratör kullaniyorum, ertesi gün yine oluyor , kuru havadan diye düşündüm bende..Ketıl kaynatmak. Nem makinesi yetersiz gelince kullanılan bi yöntem üstelik.burnunu temizliyosun di mi
Her şeye yenecek bir şey mi modunda bakmalarıEvi gezmeler de yetmiyor bi yerden sonra o zaman uyduruveriyorsun bi şeyler. Şimdi oyuncak ilgisi de çok çok olmaz. Benimki daha yeni elini uzatıp tutmaya çalışıyo bi şeyleri onu da iki sallıyo düşürüyo tam agzına sokabileceği türden değilse
Kartları gösteriyorum da artık ben sıkıldım göster gösterOyun halısına koyabilirsin kartları göster onları izler
Arabasına koyup mutfakta seni izlesin tabak çanak sesi hoşuna gidiyor
Tummy time yapıp yüz üstü yatır önüne dizKartları gösteriyorum da artık ben sıkıldım göster göster
Mutfak sesi denemedim hiç. Yarın yemek yapıp deneyeyim
Hic öyle düşünme Allah istesin yeter ki, benim bi arkadaşım da ikinci cocuk istiyordu, birincisi doğal yollarla ve gayet istedikleri zamanda olmuştu, ikinci olmadı uzun bi süre, doktora gittiğinde erken menopoz dediler, kaç doktora gitti hepsi aynı şeyi söyledi, hatta birisi tüp bebekle bile olmaz hiç yumurtanın yok demiş, sonra bi anda pat diye geldi bebis, O yeter ki istesinEşim de öyle dedi bunu ben zor yapmışım olacağına inancım az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?