- 5 Ekim 2017
- 1.132
- 996
- 123
EwetYa maşallah doğmuş seninki dePure da denedim ama premium care kullanıyorum. Bir iki kere benim de sızdı ama o sayılmaz diğerlerinin yanında
Bunu hiç bilmiyorum. Premium care baya iyi küçük bi paket alıp dene istersen.Ewetbizimki bu. Sızdırma ve lastik izi yapiyo..
Evetİlk çocuğun mu
Merve seni dinledim bende dolaptan ergobaby aldım gri renkli çok kullanılmadığını söylemişti satıcı, 173e aldım kargo dahil bilmiyorum pahalı mı ama sıfır fiyatları 1000 TL gördüm dedim bu fiyat uygun bileMarka değil de dolaptan al ikinci el ben öyle yaptım ergobaby aldım. Aparatı yoktu zaten 4 aylık olduk sayılır ya koyuyom direkt. Iyi ki sling almamışım bebe çok kurtlu onu bağlayana kadar beklemezdi.hiç de kulanmamıslar ben yıkayınca bi ton soldu bile
Pahalı değil yav. Bu meret çok pahalı. Aparat ayarla istersen ya havalar güzelleşiyoMerve seni dinledim bende dolaptan ergobaby aldım gri renkli çok kullanılmadığını söylemişti satıcı, 173e aldım kargo dahil bilmiyorum pahalı mı ama sıfır fiyatları 1000 TL gördüm dedim bu fiyat uygun bileyenidoğan aparatı bununda yoktu bende beklicem 3-4 Aya kadar sonra kullanırım. Aradan çıktı bu işte oh.
Mervecim çok uygun bunun fiyatı@Nihal Shibuya baksana bi de şuna denk geldim çok güzel model
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Mamas & Papas Bej Bebek Arabası & Puset Az Kullanılmış Online Satın Al
Evet çok çok kalabalık benzer ürünlerden ilerlemek çok güzel oluyo çok iyi öeriler geliyo.Ben bağımlısı oldum valla.Mervecim çok uygun bunun fiyatıMarkada iyi sanırım. Teşekkür ederim Bende sayende dolap’ı keşfettim. Daha tam ne çözemedim. Marka marka gidiyorum. Aşırı çok ürün var.
Belki birinden kanguru falan bulurum diye hiç bakmamıştımEvet çok çok kalabalık benzer ürünlerden ilerlemek çok güzel oluyo çok iyi öeriler geliyo.Ben bağımlısı oldum valla.
Şimdiiii şöyle ki her şey kalıp meselesi. Iyi bir jean nasıl duruyosa öyle düşün. Öğrenciyken leke jean vardı ordan alırdım pantolonları colinsden aldıklarımı nadir giyerdim.Belki birinden kanguru falan bulurum diye hiç bakmamıştım
Malum benimki birde haziranda doğacak bütün yaz sıcaktan kullanamam zaten kanguru
En kötü ihtimalle e bebeğin bir modelini beğenmiştim.
Onu alır geçerim fiyatı da çok uygun zaten diyordum
Ama şimdi siz söyleyince baktım
Yok pozisyonu yok bilmem neyi derken çocuğa zararda verebiliyormuş bu kanguru
En iyisi bende riske girmeden sizin aldığınız markalara bakayım
Ne pahalıymış bu meret be
E bebektekinin resmini ekledim cnm
Kötü bir model mi bu Eki Görüntüle 3034405
Evet
Bebek henüz doğmayınca önce kendimizde deniyoruz
İyiymişEvet
Bebek henüz doğmayınca önce kendimizde deniyoruz
Kız aparatida ayrı pahalı nereye düştüm böyle nerden bulacamPahalı değil yav. Bu meret çok pahalı. Aparat ayarla istersen ya havalar güzelleşiyo
Yine dolaptan bulKız aparatida ayrı pahalı nereye düştüm böyle nerden bulacam
Yok kiiiii bulamadım dahaYine dolaptan bul
Başka marka al dene olmazsa satarsınYok kiiiii bulamadım daha
Çözümüne sağlık canım tamam bakinayimBaşka marka al dene olmazsa satarsın
Bak bu sefer sözünü dinliyorumŞimdiiii şöyle ki her şey kalıp meselesi. Iyi bir jean nasıl duruyosa öyle düşün. Öğrenciyken leke jean vardı ordan alırdım pantolonları colinsden aldıklarımı nadir giyerdim.
Şimdiden alma zaten ihtiyaca göre alırsın belki hiç ihtiyaç duymazsın.
Ben bezleri ve küveti hallettimİyiymiş
Benim de ilk sadece bezler ve küvet ve kendi ihtiyaçlarım kaldı almadığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?