Adana’ya bile gelmiyor.Bu yıl yaz gelmio arkadaşlar.En azından İstanbul'a gelmio gibi duruo
Aparatlılardan al bi tane ya da slingBen doğum yaptım ama hala sling kanguru arıyorum yenidoğan uygun olan bulamadım helppppp
Bebişim aynı fiyata geliyor diyorum aylardır zenginlikten değilPis zengin ☹
Ben bir tane yetse de bir tane kullanamam amaBebişim aynı fiyata geliyor diyorum aylardır zenginlikten değil
Canım marka önerin var mı direkt alayım geçeyim uzadı bu fenalık gelecek banaAparatlılardan al bi tane ya da sling
Marka değil de dolaptan al ikinci el ben öyle yaptım ergobaby aldım. Aparatı yoktu zaten 4 aylık olduk sayılır ya koyuyom direkt. Iyi ki sling almamışım bebe çok kurtlu onu bağlayana kadar beklemezdi.Canım marka önerin var mı direkt alayım geçeyim uzadı bu fenalık gelecek bana
SEn ki alt açma için günah dünyayı kirletiyor diyenBen bir tane yetse de bir tane kullanamam amahasta ruhluluk bunu gerektirir.
Ama pamuk yoğunluklu taam mi çözülebilir doğada. Ama siz o alt açmalardaki laylonun hesabını nasıl vereceksiniz?SEn ki alt açma için günah dünyayı kirletiyor diyenıslak mendili tonla kullan
Aqua pure bn ama sadece dışarda evde pamuk suIslak mendil kullananlar, hangi marka kullanıyorsunuz, sleepy kullanıyorum memnunum ama baktım primanin bi kac çeşidi de fiyatları yakın ya, hani prima kalitelidir diye düşündüm
Aqua pure muhteşem bişey.Islak mendil kullananlar, hangi marka kullanıyorsunuz, sleepy kullanıyorum memnunum ama baktım primanin bi kac çeşidi de fiyatları yakın ya, hani prima kalitelidir diye düşündüm
Baby me ve baby turco kullandık şimdiye dekIslak mendil kullananlar, hangi marka kullanıyorsunuz, sleepy kullanıyorum memnunum ama baktım primanin bi kac çeşidi de fiyatları yakın ya, hani prima kalitelidir diye düşündüm
Bence çift taraflı olması avantaj. Neredeyse her gün dışarıdayız. Bana dönük olması çok iyi oluyor.Arkadaşlar bebek arabasında çift yönlü olması çok mu gerekli?
Ben tek kriterim hafif olması. Kendim sürebileyim istiyorum. Bir de çok karışık olanlardan korkuyorum. Katlayıp açamam ben onu.
Kaç milyar dolar o ayol@Nihal Shibuya Doona ya bak canım.Ben almadığıma pişman oldum.Cok rahat,kullanışlı ve küçük.
Kııızzz 7. Ayımın ortasındayım henüz bir paket dahi bez almadım nörüyon senBende toplam 250 adet aldım
Ben stok işini biraz abartanlardanım
Ama ilk etapta yeter bence
İhtiyaç durumuna göre alırsın
Aqua pure. Diger islak mendillere gore asiri kalin baya islak havlu gibi, hem senicerigi cok temiz pisik falan olmuyor. Baby turcoyu bi kez denedik pisik oldu bebegimIslak mendil kullananlar, hangi marka kullanıyorsunuz, sleepy kullanıyorum memnunum ama baktım primanin bi kac çeşidi de fiyatları yakın ya, hani prima kalitelidir diye düşündüm
Baby me görsen pecete sanarsın o zaman kupkuruAqua pure. Diger islak mendillere gore asiri kalin baya islak havlu gibi, hem senicerigi cok temiz pisik falan olmuyor. Baby turcoyu bi kez denedik pisik oldu bebegimgerci silsin diye bastirmis da olabilirim biraz cunku o kadar kuru ki asla bastirmadan silmedi kakayi. Aqua pure hem baya islak hem kalin hem yumusacik
Realcim naptın Doona en ucuz modeli 11 bin tl@Nihal Shibuya Doona ya bak canım.Ben almadığıma pişman oldum.Cok rahat,kullanışlı ve küçük.
Aslında biz Antalya’da oturuyoruz. Hava da çok soğuk değil burda. Ama ben hasta olur diye bebeği dışarı çıkarmıyorum.Bence çift taraflı olması avantaj. Neredeyse her gün dışarıdayız. Bana dönük olması çok iyi oluyor.
Biraz daha büyüdüğünde diğer yönde çevreyi izler. Şimdiden etraf fazlasıyla ilgisini çekiyor.
Hafiflik çok iyi olur. Bizimki 14 kg. Bagaja tek koyamıyorum. Kapatıp ön koltuğa koyuyorum.
Ben 15 civarı olunca çıkarcam hep ya çok rüzgâr olmazsa.Realcim naptın Doona en ucuz modeli 11 bin tlBen bitter’in yolladığı modelin sıfırını ya da Merve’nin dediği gibi 2. El alabilirim.
Aslında biz Antalya’da oturuyoruz. Hava da çok soğuk değil burda. Ama ben hasta olur diye bebeği dışarı çıkarmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?