- 28 Eylül 2015
- 5.367
- 15.141
- 248
Şimdiiii az da kanguru öveyim. Kucakçı bebelere kollar kopmaz. Is yapılmıyo ben beceremiyom ama kolayca gezdiriliyo evde. Şimdilik bakkala gittik sadece hava soğuk. Iyi ki sling almamışım benim bebe kurtlu. Tık diye kolayca takıp çıkarılıyo. Beklemezdi onu dolamqmı ve ben de zaten çok terleyen biriyim bu daha iyi oldu.
Ben önce dandik bi kanguru aldım çift yönlü deneyecektim seviyor mu diye ona göre bel destekli filan alacaktım. Ben rahatlık olarak planlıyordum en çok bebeğin ve benim rahatlığım. Amaaa M oturuş sandığımdan onemliymiş. Bunu deneyince anladım. @Calcifer ve @WOMAN çok kızdı ilk kanguruma. Denem bile dediler ben de bir kaç dakikadan fazla takmadım gerçekten olur şey değilmiş.
Eki Görüntüle 3033160
Bu ilk aldığım dandik olan.
Eki Görüntüle 3033167
Bu da güzel olan
MaşAllah
Ben ilk çocukta çok araştırdım ayak oturma şekli çok önemli diye momfortbaby aldım
Avm de dışarda ben saha da çalışırken çok güzel oluyordu , sıcacık ana kucağında uyuyordu
Bir buçuk yaşına kadar kullandım defalarca yıkadım rengi çap canlı daha
Kumaşı kalın
Yenidoğan destekli değildi ama dün bacakları güzel şekilde yenidoğan abartına yerleştirme şeklimde koydum markete gittik sessiz sesiz kaldı kucağıma
Eklentiler
Son düzenleme: