Hanımlar merhaba cocugum yok ama bu ay düşünmeye başladım sleepynin yeni çıkan bezi 1 alana 1 bedava 68 adet 2 paket 161 liraya geliyor sizce almalı miyim bir de sleepy 1 numara çok küçük ben direkt 2 numara ile başladım diyenler var sizce doğru
Bir kaç gün giremedim buralara kaçırdım sanırım o bölümüFfff bi ton dram yaşadım nerdeydin sen
Gel sarılalım bacım
Sağol canım. Bilmiyorum ki 500-1000 gr alımı normal diye biliyorum bende. 3. Ayın bitmesine 1 hafta vardı 700 gr almış. 300 gr daha alır dediCok gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah. Neden 6 olması gerekiyrmus:s
Sen kıza boşuna alışveriş yapmaPeropero34 canim
Doğm kilosuna oranlıdır yaCok gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah. Neden 6 olması gerekiyrmus:s
Benim bildiğim 3 aylik olunca değil 5 aylik olunca dogum kilosunun 2 katı olmasi gerekiyor en azDoğm kilosuna oranlıdır ya
O tamam da her ay ortalama alınması gereken bi kilo var ya o az almıstır. Bi onceki ay bi kilo almıstır sonraki ay atıyorum 400 gram almıştır ona gore yorum yapmışlardır bence.Benim bildiğim 3 aylik olunca değil 5 aylik olunca dogum kilosunun 2 katı olmasi gerekiyor en az
Olabilir canimO tamam da her ay ortalama alınması gereken bi kilo var ya o az almıstır. Bi onceki ay bi kilo almıstır sonraki ay atıyorum 400 gram almıştır ona gore yorum yapmışlardır bence.
Ciddi misinKızlar dişler ne alemde biz ilk dişimizi çıkarttıkbiraz zor bi süreçti ama şükür bugün patladı.
Kızlar dişler ne alemde biz ilk dişimizi çıkarttıkbiraz zor bi süreçti ama şükür bugün patladı.
Ay çok korktum benCiddi misinçok erken çıkmış yaaa . Şuan nasıl peki , geçmiş olsun
Bende annem tutturmuş bu çocuğun dişi çıkıyo diyeAy çok korktum ben
Ben de ben deeeBu bebeler neden giyinmeyi sevmiyor acep?.. bizimki banyodan çıkmayı da hiç sevmiyor, giyinmeyi de. Sırf bu yüzden yaz gelsin istiyorum
Evet ciddiyim sol alt çıktı şimdi onun sağı çıkıyo. Şuan iyi ama çok huysuz ateşleniyo ağlıyo bide damak şiş kızarıkCiddi misinçok erken çıkmış yaaa . Şuan nasıl peki , geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?