- 28 Eylül 2015
- 5.367
- 15.141
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bı bana gelmemiş valla
Trendyoldaki beped markasını denesenepammığı alsam mı ki bilemedim kargo ile 20 tl tek indirim oluyor
Bana da merak etmeBı bana gelmemiş valla
Trendyoldaki beped markasını denesene
Tek olmadığıma sevindim yoksa alınırdımBana da merak etme
Kullanıcı adın neBen Pera'nin kuculenlerini satıyorum dolaptan.Wala benim eşyalarımdan daha çok rağbet goruo
Minorisin kendi internet sitesinden almıştım, ilk aldigimda 4lusu 179du indirimli hali, sonra bi daha indirime girdi 4lusu 159a aldim. Ve suan 4lusu 299 tl, saka gibi yaa ama kesinlikle bitince yine bundan almak isterim gercekten cok memnunum. Bende alerjik astım var ve kendime bile alasim geliyor deterjaniNerden aldınız acaba?
Ayyy reziller kepazeler. Duygularımla oynadılar. ve namıssızlar bak 1 numarada şikayeti olan yok. 2 nadir. 3de hep sorunlar.
Olsun artık düşmanımlar onlarMinorisin kendi internet sitesinden almıştım, ilk aldigimda 4lusu 179du indirimli hali, sonra bi daha indirime girdi 4lusu 159a aldim. Ve suan 4lusu 299 tl, saka gibi yaa ama kesinlikle bitince yine bundan almak isterim gercekten cok memnunum. Bende alerjik astım var ve kendime bile alasim geliyor deterjani
Ahshahdhs sakin ol ben 1 ve 3te yasamadim, 2 beni mahvetti lanet şey
Peropero34 canimKullanıcı adın ne
Benim de benim de, ablam hala cok memnun ama ben i ihh, ben yoook, ben yapamam turco ile iyi gidiyoruz simdilik, ona da dellenirsem goo.n aklimdaOlsun artık düşmanımlar onlar
Seni takipledimPeropero34 canim
Cok gecmis olsun Rabbim sifa versin insallah. Neden 6 olması gerekiyrmus:sKızlar hastaneden geldik biraz enfeksiyon varmış. Çok olsaydı hastaneye yatacaktı şükür eve geldik antibiyotik ve ağrı kesici ateş düşürücü verdi. Benimde stresten başım, bacak kemiklerim ağrıdı gece de uykusuzdum bi parol içtim kendime geldim. Korktum hasta olmuyorum inşallah dedim nasıl bakarım neyse ki iyiyim.
Kilosu da 5.700 geldi. 3 aylık olmasına 1 hafta var 300 gr alır dimi, kusuyor dün geceden beri. 3.000 gr doğmuştu 6.000 olması gerekir dedi 3 aylıkken
Kız sen sleepy ci degilmiydinSleepy pişmanlıktır. Goon al. Stoklamıştım 1 2 3 4 satıp hepsini goon aldım
Ffff bi ton dram yaşadım nerdeydin senKız sen sleepy ci degilmiydin
Banada göndermiyor hain e bebek. En az 6/7 bin TL lik alışveriş yapmışımdır. 10 TL bile indirim yollamadılarİndirm kodu nereden gelecek ki?
Ebebekten falansa maaşım kendilerine gider oldu 50₺ Bile indirim görmedim
Takibe takip yaptımSeni takipledim