Varmış varmışAktivite bezi ne ya
Of her gün yeni bir şey duyuyorum
Gidip bir bakayım
Ben normal cırtlı olan bezlerden aldımVarmış varmışbende almak istiyorum da ne almalıyım onu bilmiyorum
Ben 1 numara almadım. 2 numara 400 civarı kullandım ama elimde var diye, biraz daha erken 3e geçebilirdim. 3 numaradan 200 kadar kullandık, 100 150 daha vardır.Cevap için çok teşekkür ederimpeki hangi numaradan kaç paket alsam hangisine yüklensem acaba. Memnuniyet durumu da var tabi ama ben 84 adet 1 numara 84 adet 2 numara alırım diye düşündüm 3 numarada da değişik şeyler görünce durakladım cırt cırtlı var külot var aktivite bezi var hangisini almalıyım bilemedim.
Senin bu mesajıni okumuştumPrima premium care
1 no: 140 adet
2 no: 240 adet
3 no: 288 adet
4 no: 252 adet
Sleepy
1 no: 84’lü (birde ekstradan yarım paket daha var)
Sleepy’ler hediye gelmişti.
Bundan sonra stoğa 5 no alacağım kızlar
Yada 4e takviye gerekir mi bilemedim
Duymadığın iyi olmuş, duymadın farz etBen normal cırtlı olan bezlerden aldım
Prima premium care 1,2,3,4 bedeni stokladım
Ama aktivite bezine baktımda. Bir tek sleepyde çıkıyor. Ondan hiç duymadım sanırım
O zaman 2-3 numaraya yükleneyim bendeBen 1 numara almadım. 2 numara 400 civarı kullandım ama elimde var diye, biraz daha erken 3e geçebilirdim. 3 numaradan 200 kadar kullandık, 100 150 daha vardır.
Primanın kalıbı diğer numaralara göre daha büyük oluyor dediler.Senin bu mesajıni okumuştumBende bu adetler kadar almak istiyorum ama çocuğum tombiş olur da küçük gelirler kullananam diye 1-2 no ne kadar alayım emin olamıyorum
Rica ederim canım, güle güle kirletsinO zaman 2-3 numaraya yükleneyim bendesen yazınca adet olarak daha çok netleştim teşekkür ederim
Kızzz yeter aklını karıştırmaBen normal cırtlı olan bezlerden aldım
Prima premium care 1,2,3,4 bedeni stokladım
Ama aktivite bezine baktımda. Bir tek sleepyde çıkıyor. Ondan hiç duymadım sanırım
Ne iyi yapmışsınPrimanın kalıbı diğer numaralara göre daha büyük oluyor dediler.
Ondan dolayı 1 numaradan 2 paket aldım.
2 numaradan 4 paket almıştım. Şuanki aklım olsa 3 paket alırdım.
Ama 3 ve 4 numara kullananların yorumlarını okudum. Bence aldığım sayılar ideal.
1-2 için yorum yapamam.
Ama 3-4 numara için benim aldığım sayılarda alabilirsin.
Tabi markaya göre değişir. Ben bunları prima kullananların tecrübelerine göre aldım hep
Canım benim bildiğim 5 aylıkken doğum kilosunun 2 katı, 1 yaşındayken de 3 katı olması gerekiyor en az.Kızlar hastaneden geldik biraz enfeksiyon varmış. Çok olsaydı hastaneye yatacaktı şükür eve geldik antibiyotik ve ağrı kesici ateş düşürücü verdi. Benimde stresten başım, bacak kemiklerim ağrıdı gece de uykusuzdum bi parol içtim kendime geldim. Korktum hasta olmuyorum inşallah dedim nasıl bakarım neyse ki iyiyim.
Kilosu da 5.700 geldi. 3 aylık olmasına 1 hafta var 300 gr alır dimi, kusuyor dün geceden beri. 3.000 gr doğmuştu 6.000 olması gerekir dedi 3 aylıkken
Allah acil şifalar versin cnmKızlar hastaneden geldik biraz enfeksiyon varmış. Çok olsaydı hastaneye yatacaktı şükür eve geldik antibiyotik ve ağrı kesici ateş düşürücü verdi. Benimde stresten başım, bacak kemiklerim ağrıdı gece de uykusuzdum bi parol içtim kendime geldim. Korktum hasta olmuyorum inşallah dedim nasıl bakarım neyse ki iyiyim.
Kilosu da 5.700 geldi. 3 aylık olmasına 1 hafta var 300 gr alır dimi, kusuyor dün geceden beri. 3.000 gr doğmuştu 6.000 olması gerekir dedi 3 aylıkken
Süt arttırmak için. Hem de Nisan sonu çalışmaya başlıyorum. Evden olsa da bakıcının beslemesi gerektiğinde hazırda süt olmuş olur dedikBu sağmayı ne için önerdi peki
Saol canım Mamadus baby almıştım bendeGeçmiş olsun canım. Ergobaby aldım dolaptan. Sende ne var?
Seninki de toramandı iyileşince kullanamazsın belkiSaol canım Mamadus baby almıştım bende
Kızlar deterjan muhabbeti dönmüş, ben Minoris almıştım, cok cok cok memnunum. Stoklamisim iyi ki. Asiri konsantre urun. 20 ml tum makineye yetiyor (9kglik), biraz kirliyse 30ml koyuyorm. Kesinlikle yumusatici istemiyor çamaşırlar cok hafif kokuyor ve yumusak oluyor. Mis gibi. Siddetle tavsiyedir.
Valla elimde patladı artık ya birine hediye edicem yada saticam benimkinin masaAllahi var teyzesi bugün sağlık ocağında baktırdım kilosuna 8 kilo olmuşSeninki de toramandı iyileşince kullanamazsın belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?