- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
- 168
KAc tl idi sling artik sikilirmi bilmiyom ki valla cocuk aikiya da gelemiyor pekBen ergobaby aldım dolaptan. Ama sen sling alsan daha mı rahat edersin acabainsallah görürüm ya fayda Al dolaptan dene olmazsa satarsın.
Valla bilmiyom slingten ben sıkılırım diye kendim almadım ben çok terleyen bi tipim. Bunda askıları filan oynatmak kolay olur bunalırsam dedim.KAc tl idi sling artik sikilirmi bilmiyom ki valla cocuk aikiya da gelemiyor pek
Cok iyi canim disarda da kullanirsnValla bilmiyom slingten ben sıkılırım diye kendim almadım ben çok terleyen bi tipim. Bunda askıları filan oynatmak kolay olur bunalırsam dedim.
dolap'ta ne bulduğuma bir bak! Ergobaby Kiremit Portbebe & Kanguru Az Kullanılmış Online Satın Al
Bak bunun bordosunu aldım ben. Dene istersen olmazsa satarsın. Az once bi taktım yakamı filan hep yaladı meme yakım olunca qradıbiraz alışıesa emzirmeyi de denerim
BakiceeezCok iyi canim disarda da kullanirsn
Tabi yaz gelirseBakiceeez
Bu sağmayı ne için önerdi pekiAa bendeki s1 1 hafta rahat gidiyordu. Ben tek tek sağım yapıp orta seviyede çalıştırıyorum. Ancak artık pek sık kullanamıyorum. Hatta son 1 haftadır toplam 2 defa kullandım. Bebeğim biberonla ya da kaşıkla kabul etmediği için uyandığında yavaş akımı beğenmeyip aç kaldı 1-2 kere. Ben de sağmayı bıraktım.
Ancak Cuma doktoru geceleri beslenmeden 1 saat sonra olmak üzere toplam 3 kere 15 er dakika sağmamı önerdi. Süt üretimi de fazla olduğu için sorun yaşamayız dedi. Bakalım bu akşam denemeye başlayacağım.
Sus ya hemen gelsin.Tabi yaz gelirse
Ya gelsiin bak kanguru aldım diyom gezecem diyomBu yıl yaz gelmio arkadaşlar.En azından İstanbul'a gelmio gibi duruo
Bu yıl yaz gelmio arkadaşlar.En azından İstanbul'a gelmio gibi duruo
Bizim topikteki arkadaşın yaşadığı ilde semt pazarında sleepy kilo ile satılıyormuş. Bu defolu olanlarGeçenlerde sleepynin defolu ürünlerinin satılabileceğini konuşmuştuk.
Dün bir tanıdıkla konusu geçti. Eşi önceden primada çalışıyordu. Ben de bebeğe bezler bedavaya gelmiştir dedim. O da eskiden defolu, arızalı bezleri çalışanlara verdiklerini ancak suistimal edilip koli koli satıldığı için iptal ettiklerini söyledi. Marketlere satıyorlarmış sonra tüketiciden şikayet geliyormuş. Onun üzerine çalışanlara dağıtmamaya başlamışlar.
Muhtemelen o dolapta yüzlerce sleepy satan satıcıların ürünleri de böyle arızalı.
Salondan mutfaga gezYa gelsiin bak kanguru aldım diyom gezecem diyom
Satılır satılırŞu e bebeğin dar kalıpları yok mu
3 - 6 ay dar gelmeye başladı
Yaz için tişört şort takımı almıştım 6 ay yazıyor bebek şu an 50 günlük bebeğe tam oluyor
Allahtan hepsi etiketli daha sökmemiştim
Renkleri aşırı tatlıydı satılır mi bilmiyorum da
Cırtlı al canımKızlar merhaba, araştırmalarıma ve fiyatlara göre sleepy natural bez stok yapıcam galiba ama sizlere danışmak istediğim bir konu var3 numara bezlerde cırt cırtlı bez de var külot bez de var acaba hangisinden alsam daha kullanışlı olur
Ben sleepy bio natural kullanıyorum, memnunum bir sıkıntı yaşamadım ama yaşayan çok oldu. Stok yapmamanda fayda olabilirKızlar merhaba, araştırmalarıma ve fiyatlara göre sleepy natural bez stok yapıcam galiba ama sizlere danışmak istediğim bir konu var3 numara bezlerde cırt cırtlı bez de var külot bez de var acaba hangisinden alsam daha kullanışlı olur
Cevap için çok teşekkür ederimCırtlı al canım
Aktivite bezi ne yaCevap için çok teşekkür ederimpeki hangi numaradan kaç paket alsam hangisine yüklensem acaba. Memnuniyet durumu da var tabi ama ben 84 adet 1 numara 84 adet 2 numara alırım diye düşündüm 3 numarada da değişik şeyler görünce durakladım cırt cırtlı var külot var aktivite bezi var hangisini almalıyım bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?