Hihihh ben ne olduğunu bile bilmiyordum burda öğrendim. Harika topik. Aslan başkan.merve ne aspiratörü Mervos bana da söyle hemennn
Ne aldın kuzum bana da söyle.Benimkinin burnunu tertemiz yapiorum kalıo mudur acaba geride goremedigim yerde?Yes canım aspiratörsöz gelmiyo simik neticede yapışıyo kalıyoSerum fizyolojikle fışkırtmalı işlem de aklını alıyo bebenin. Aspiratör alın mutlaka.
38 oldu calpol verdim durduk yere ne oldu anlamadım37den sonra tetikte ol.
Hangi marka almıştın Merve senYes canım aspiratörsöz gelmiyo simik neticede yapışıyo kalıyoSerum fizyolojikle fışkırtmalı işlem de aklını alıyo bebenin. Aspiratör alın mutlaka.
Gittim sordum 3 gün önce olmuyor dedi kasadaki kız ama bence bilmiyor gibi geldi. Nette olan orda neden olmasın diye düşündüm benKızlar e bebeğin gönderdiği bu indirim kodlarını internette alt açma bezlerinde kullanabiliyoruzya mağazadada kullanabiliyor muyuz deneyen var mı
2 paket 10’lu alt açma bezi mağazadan alırsak 20 TLye gelecek
Bana özel at benim de bebemin totosu raatYok kız oyle değil.Popişi rahat etsin tosbagamin diyesen görmedin son halini tostosumun teyzesi.Ciktin ya dedikodu gurubundan
Geçmiş olsun kuzum.Asi falan mı oldu?38 oldu calpol verdim durduk yere ne oldu anlamadım
Neyle temizliyon ama canım? Minik pompayla mı? Ben e bebeğin kendi markası aldım gayet iyi bana da B BitterCikilata önerdi.krsinlikle görünmeyen yerden de sümük geliyo. O fışkırtmalıda da direkt çığlıkla gözden yaş geldi bi kac kez yaptım aspiratörü yaparken ağladığı da oldu ama bazen de yaparken napıyo diye bakıyo sırıtıyoNe aldın kuzum bana da söyle.Benimkinin burnunu tertemiz yapiorum kalıo mudur acaba geride goremedigim yerde?
Bana da oldu ne aşı ne bi şey olmamıstık bi kere oldu. Minik bi enfeksiyon oluyo vucut savasiyo iste sik sık olç arada suya sok zıbınla dursun. 38.5 olursa doktora git. Ilacla dusmezse de git38 oldu calpol verdim durduk yere ne oldu anlamadım
Bnmkız onda çok ağlıyor yaNeyle temizliyon ama canım? Minik pompayla mı? Ben e bebeğin kendi markası aldım gayet iyi bana da B BitterCikilata önerdi.krsinlikle görünmeyen yerden de sümük geliyo. O fışkırtmalıda da direkt çığlıkla gözden yaş geldi bi kac kez yaptım aspiratörü yaparken ağladığı da oldu ama bazen de yaparken napıyo diye bakıyo sırıtıyo
Ebebeğin babyplus galibaHangi marka almıştın Merve sen
Ay ne bu Merve markası ne alım ben de.Kiyamam ya burnu tıkalı mi kalıo beybimin?Neyle temizliyon ama canım? Minik pompayla mı? Ben e bebeğin kendi markası aldım gayet iyi bana da B BitterCikilata önerdi.krsinlikle görünmeyen yerden de sümük geliyo. O fışkırtmalıda da direkt çığlıkla gözden yaş geldi bi kac kez yaptım aspiratörü yaparken ağladığı da oldu ama bazen de yaparken napıyo diye bakıyo sırıtıyo
Ben de aynısını düşünüp kasada denetmiştim kodu girmelerine rağmen indirim olmadı. Sonra beni bebeveyn hizmetlerine yönlendirdiler orda da denediler yine olmadı. Sonra o kodu onlineda kullandım olduGittim sordum 3 gün önce olmuyor dedi kasadaki kız ama bence bilmiyor gibi geldi. Nette olan orda neden olmasın diye düşündüm ben
Sağolasın.. Hayır 2. Ay aşısında bile ateşi çıkmamıştı. Akşam üzeri uyandı bi tuhaflık hissettim ateşini ölçtüm yükseldi gittikçe acile götürdüm boğazında hafif kızarıklık var dedi. Calpol verdik, düşer inşallahGeçmiş olsun kuzum.Asi falan mı oldu?
Düşer canım.Bizim de asida çıkmıştı ateşimiz Calpol verdik yarım saate düşürdü.Cok geçmiş olsun minnoshaSağolasın.. Hayır 2. Ay aşısında bile ateşi çıkmamıştı. Akşam üzeri uyandı bi tuhaflık hissettim ateşini ölçtüm yükseldi gittikçe acile götürdüm boğazında hafif kızarıklık var dedi. Calpol verdik, düşer inşallah
Alt pijamayı da çıkartayım mı? Çorap ?Bana da oldu ne aşı ne bi şey olmamıstık bi kere oldu. Minik bi enfeksiyon oluyo vucut savasiyo iste sik sık olç arada suya sok zıbınla dursun. 38.5 olursa doktora git. Ilacla dusmezse de git
Hee denediler de olmadıysa tamamBen de aynısını düşünüp kasada denetmiştim kodu girmelerine rağmen indirim olmadı. Sonra beni bebeveyn hizmetlerine yönlendirdiler orda da denediler yine olmadı. Sonra o kodu onlineda kullandım oldu
Sağol canımDüşer canım.Bizim de asida çıkmıştı ateşimiz Calpol verdik yarım saate düşürdü.Cok geçmiş olsun minnosha
Denediler denediler hem de defalarcaHee denediler de olmadıysa tamambiraz baştan savdı gibi geldi bana da
Olum bu rutin ya ben günde 1 yapıyon daha sık yapan bile var ihtiyaca göre. Başlarda çok küçüktü kırkından sonra hep yapıyom. Bahsettik de aslında.Ay ne bu Merve markası ne alım ben de.Kiyamam ya burnu tıkalı mi kalıo beybimin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?