- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Cnm sence ebebek mi daha iyi yoksa BİM’mi ona göre alayımBİM’den yazın 10lu 10₺ aldım 17₺ yapmış namıssızlar
BİM’in ki daha kalın pamuk var içinde e bebeğin büyük boy olandan aldım o ince ikisine güzel bi de şokun kini denicem
Molfix de güzeldi boyut küçüktü onun
BimCnm sence ebebek mi daha iyi yoksa BİM’mi ona göre alayım
Kodla birlikte ebebek te bimde aynı fiyata geliyor
E bebekte 40lı süper ince büyük paket varya onu alıyorum
Pofidik olan küçük ebatlıdan almadım hiç
Sokunki ahım şahım değil en güzeli bim inkiBİM’den yazın 10lu 10₺ aldım 17₺ yapmış namıssızlar
BİM’in ki daha kalın pamuk var içinde e bebeğin büyük boy olandan aldım o ince ikisine güzel bi de şokun kini denicem
Molfix de güzeldi boyut küçüktü onun
Ay muhteşem bi konuşma olmuşbu videoyu topigimizin özellikle hamile olan kadınlarına ithaf ediyorum
O zaman e bebek yerine BİMden alıyorumBimharika bende kalitesiz çıkar diye düşünmüştüm aksine aşırı güzel ve pamuklu kalın alt açma örtüsü
Bende olmadı öyle bir şeyKızlar kuponumla bez alıyordum promosyon kodu kullanmak istiyoruma tıklayınca hediye çeki kodu çıktı 28₺ indirim oldu, kupon 30₺ diye onu girdim bi anda çekle kuponu aynı anda kabul etti 58₺lik indirim olduneyin nesiydi anlamadım. İsterseniz kontrol edin belki sizlerde de vardır
Merveeee fiyat nasıl bilmiyorum ama incele istersen
Geçiyor ama baska sitelerdeki ile aynıya geliyordu 2 ay önce.Bezin fiyatını yükseltiyorlar sonra da indirim. Ocaktan önce uyguna geliyordu.Mayısta kamp. olur o zaman almak daha mantıklı.Primada kod geçiyormu
Cıks pahalı en son 1.1e aldımMerveeee fiyat nasıl bilmiyorum ama incele istersen Eki Görüntüle 3027846
DenemeliyimŞoktan da 3 paket almıştım
Lütfen onada güzel de
Boşuna zalım e bebek demiyoruz
Amin canım benim hayırlı kandillerGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı kandiller
Rabbim kendisine açılan elleri boş çevirmesin.
Bu mübarek gecede tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle
Hayırlı kandiller canımGünaydın kızlar
Hayırlı sabahlar
Hayırlı kandiller
Rabbim kendisine açılan elleri boş çevirmesin.
Bu mübarek gecede tüm dualarınızın kabul olması dileğiyle
Bitterim ben hala davet kodu girmedimAmin canım benim hayırlı kandiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?