- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.097
- 598
- 33
Hahsaa bana da gelmiii basıcam e bebeğiŞimdi netten baktım da şikayet vara yazan çok fazla kod gelmiyor diyehele biri annem alışveriş yapmıyor uygulamaya giriyor ona bile kod gidiyor da bana gelmiyor yazmış
Hepiniz toplaşıp basınHahsaa bana da gelmiii basıcam e bebeği
Valla bilmiyorum kibana da bebek arabasını aldıktan sonra gelmeye başladı Kasımdan beri geliyor
Neee kod muhani nerede bize niye gelmiyor bacımmmm ben diyorum sana bu ebebek bizi kara listeye aldı kod falan yok size diyor
O kod gelene kadar boykot ediyorum almıcam bişey
Bende şimdi uygulamanın yardım bölümüne yazdım neden bana gelmiyor diye. Bide küçük Emrah emojisi bıraktımHahsaa bana da gelmiii basıcam e bebeği
Onu da aldık beeAlt açma al
Kıskanmadık kiAy valla bilmiyorum size neden gelmiyorbana her daim geliyor
Bende sordum kasiyere bana bile geliyor demişti daha umudu kestimBi sormuştum kasiyer bilmiyorum abla dedi
Daha geçen hafta değişime gittim hiç unuttum
Evet kullanılıyorBende şimdi uygulamanın yardım bölümüne yazdım neden bana gelmiyor diye. Bide küçük Emrah emojisi bıraktım
Bu arada iki farklı kod aynı anda kullanılabiliyor galiba
Yani başka bezler için olan kodu ve baby me ürünlerine gelen kodu aynı anda denemek lazım
Gerçi bunda kargo da oluyor o sıkıntı. Bende bimi bekliyorumOnu da aldık bee
BİM’den de alacağım ama dediğin gibi bir fiyat karşılaştırması yapalım
Daha ucuza gelirse e bebekten alayım yine
Lazım olunca veriyim kodları ben hep kullanmıyorumKıskanmadık ki
Şimdi netten baktım da şikayet vara yazan çok fazla kod gelmiyor diyehele biri annem alışveriş yapmıyor uygulamaya giriyor ona bile kod gidiyor da bana gelmiyor yazmış
Kodu beklesem doğurucamLazım olunca veriyim kodları ben hep kullanmıyorum
Bebek bezinde falan iyi oluyor da kod. Ben bi durdum sleepy stokluyordum sızdırıyor deyince herkesKodu beklesem doğurucamalacak bişeyde kalmadı kodsuz kodsuz aldım hep vah bana
Primada kod geçiyormuBebek bezinde falan iyi oluyor da kod. Ben bi durdum sleepy stokluyordum sızdırıyor deyince herkes
Tabi canım baby me ve diğer bebek bezleri diye ayrılıyorPrimada kod geçiyormu
BİM’den yazın 10lu 10₺ aldım 17₺ yapmış namıssızlarOnu da aldık bee
BİM’den de alacağım ama dediğin gibi bir fiyat karşılaştırması yapalım
Daha ucuza gelirse e bebekten alayım yine
Bunu bilmem iyi oldu o zaman o kod mecbur gelecekTabi canım baby me ve diğer bebek bezleri diye ayrılıyor
Almaz mıyım bende stokçulardanımE bebek indiriminde almadın mj yoksa
Stok var madem grev yapıyoruz almıyoruzBunu bilmem iyi oldu o zaman o kod mecbur gelecek
Almaz mıyım bende stokçulardanımama işte kod gelmiyor o kadar almaya
Ben dogururum çocuk büyür kod öyle gelirStok var madem grev yapıyoruz almıyoruz
Şoktan da 3 paket almıştımBİM’den yazın 10lu 10₺ aldım 17₺ yapmış namıssızlar
BİM’in ki daha kalın pamuk var içinde e bebeğin büyük boy olandan aldım o ince ikisine güzel bi de şokun kini denicem
Molfix de güzeldi boyut küçüktü onun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?