Primanın kendi uygulaması mı hemen deneyeyimPrima kullanıyorsan uygulamasından faturaları yükleyip puan kazanılıyor o puanlarla bez alınıyorfatura ismi ve uygulamadaki kayıtlı isim aynı olmalı
Link verelimde öğle indir bari bizde puan kazanalımPrimanın kendi uygulaması mı hemen deneyeyim
Olur verin hemenLink verelimde öğle indir bari bizde puan kazanalım
Kız bileydim Sana verirdimKızlar prima indirecekler biz primacılardan link istesin birbirimize verelim bari
Referans bilgisi girilmeden size nasıl puan gelecek
Vermedin ki işte bende hiç anlamıyordumKız bileydim Sana verirdim
Tüm aileye indirelim
Referans istemiyor zaten cnmReferans bilgisi girilmeden size nasıl puan gelecek
Ne bilim hiç aklıma gelmedi kiVermedin ki işte bende hiç anlamıyordum
Yok ben davet eden de puan kazansın diye dedim QR kodu atarsanız primadan yükleyeyimReferans istemiyor zaten cnm
direk linkten girip indirince sen ilk faturanı yüklediğinde puan geliyormuş
Henüz hiç denemedim bende fakat arkadaşım öyle dedi banada
Yok ben davet eden de puan kazansın diye dedim QR kodu atarsanız primadan yükleyeyim
Prima uygulamasında profile tıklayıp QR kodunu alabilirsinPrima Kulübü: Bebek Gelişimi - Apps on Google Play
Prima Club: Babysitting/development, pregnancy tracking, gifts and more!primapp.in
Qr kod olarak vermiyor ki
Tekrar baktım bu şekilde link çıkıyor yine
İlginçtir ki QR hiç bir şekilde çıkmıyor bendePrima uygulamasında profile tıklayıp QR kodunu alabilirsinama uygulama ekran görüntüsü almaya izin vermiyor çok enteresan ben senin attığın linkten yükledim ama direk APK indirme moduna girdi
İnşallah bakalım yükledim faturaları inşallah bir faydası olurİlginçtir ki QR hiç bir şekilde çıkmıyor bende
Neyse sağlık olsun
Satın aldığımız bezlerle birlikte bol bol hediye bezde alırız umarım
Davet kodu diyor o mu acaba link atıncaİnşallah bakalım yükledim faturaları inşallah bir faydası olur
Olabilir bir kod verin deneyeyim istersenizDavet kodu diyor o mu acaba link atınca
Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?