Aynı kocadan bende de varBende bir koca var kaynanadan beter uyku tulumu giydiriyorum çocuğun üstünü Gine örtüyorbu sefer çocuk sıcaktan bunalıp ağlıyor
Kesin sizdiracak, şaşmazBenimkide sen beceremiyosun bağlamayı diyorinşallah onun bağladığı sızdırir
Bio naturaldi benimkiKızlar sızdıran sleepy ler bio natural mi, natural mi?
Bio naturali hep sızdırıyor diye duymuştum zaten ondan almamıştım
Hahshahshsh kesin benimdirsöyleyin hanginiz nazar değdirdiniz
yeminle hemen mi çişi sızdırır hele muhabetin üzerinden bi gün geceydi
-evet canım bio natural almıştım
Kesinlikle uyku tulumu giydirmelisin.Kızlar konu ile alakasız ama benim bebem battaniyesini kafasına kadar çekiyor WC gidiyorum veya mutfaga bi bakıyorum battaniyeyi beynine kadar çekmişışık sevmiyor uyurken napıcam ben bu kızla artık işemeye bile gidemez oldum
Ablamin da 9 aylik ve asiri memnun ben anlamadim bu işiYa vijdansız kadın bi prima mı iyi yaSleepyden bile hala memnun olan var. Görümcemin 9 aylık oldu sizdırdı diyom aa nasil sızdırdı diyo
Hemen baktımKızlar Vodafone yanımda uygulamasında Vodafone’lu olmasanızda alışveriş yapabiliyorsunuz ve 150 TLye 100 TL indirim var.
Ben prima Aqua ıslak mendilin kolisini 100 TLye aldım.
En ucuz 150 TLye almıştım bu zamana kadar.
İnstagramda bugünevime ne aldım diye bir sayfa var. Orada detaylı anlatmışlar zaten bir bakın isterseniz
Bende 199.90 TL görünüyordu cnm hiç kod falanda girmedimHemen baktım219dan 119a düşüyor ben de canım. İndirim kodu girince de 150₺ye 100₺ kampanyasını iptal ediyor. Senin 100e nasıl düştü? 200 mü gözüküyor normal fiyatı?
Bio natural istisnasız sızdırıyor heraldeKesin sizdiracak, şaşmaz
Bio naturaldi benimki
Hahshahshsh kesin benimdir
Kesinlikle uyku tulumu giydirmelisin.
Ablamin da 9 aylik ve asiri memnun ben anlamadim bu işi
Sanırım bana hediye gelen 1 numarada bio naturalBio natural istisnasız sızdırıyor heralde
Aynen erkenden bitir koySanırım bana hediye gelen 1 numarada bio natural
Neyse ilk günlerde onu kullanıp bitireyim sonra hemen primanın 1 numarasına geçerim
En son daha fazla ıslak mendil almam demiyor muydunKızlar Vodafone yanımda uygulamasında Vodafone’lu olmasanızda alışveriş yapabiliyorsunuz ve 150 TLye 100 TL indirim var.
İnstagramda bugünevime ne aldım diye bir sayfa var. Orada detaylı anlatmışlar zaten bir bakın isterseniz
Yok sanırımEn son daha fazla ıslak mendil almam demiyor muydunStokculuğun sonu yok mu
Bilmyorm ki 1 ve 3 sorunsuzdu, 2de kafayi yedmBio natural istisnasız sızdırıyor heralde
PffBilmyorm ki 1 ve 3 sorunsuzdu, 2de kafayi yedm
Gonlum zengin napim yaAbicim sen zenginsin devam et zaten moruk.
Benden de mi ucuzaGonlum zengin napim ya
Sen bilsen ben bu bezleri ne kdar ucuza aldim zamaninda...... zenginlikten degil stokculuktan hep
Biri seni durdurmalıKızlar Vodafone yanımda uygulamasında Vodafone’lu olmasanızda alışveriş yapabiliyorsunuz ve 150 TLye 100 TL indirim var.
Oğlan zaten minisoya bayılıyordu artık hiç çıkmayız desenePrima diyorumne sızma,ne tasma hatta çiş varken ıslaklık bile görmedim.Cok memnunum.Hic başka bez denemedim.Kizlar Minisoya çocuk kitapları bölümü gelmiş.Cok güzeller ya bugün diş randevum var.Cikinca kitap alicam Peraya
Aynı türden bnde de varBende bir koca var kaynanadan beter uyku tulumu giydiriyorum çocuğun üstünü Gine örtüyorbu sefer çocuk sıcaktan bunalıp ağlıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?