Evet bir farkta boyuttu. Çiş kazalarına alışınca 60x60ta tercih edilebilir belkiBen süper ince olanları tercih ettim
Boyutu pofuduk olanlara göre daha büyük diye
Birde çevremdeki herkes süper ince kullanıyor
Benim kız da füze gibi kaka yapıyo boş bırakamıyomAh nasip olursa oğlum olcak olabilecek muhtemel çiş kazaları gözümü şimdiden çok korkutuyor
Sadece çiş olsaAh nasip olursa oğlum olcak olabilecek muhtemel çiş kazaları gözümü şimdiden çok korkutuyor
Benim kız da füze gibi kaka yapıyo boş bırakamıyom
Ay demeyinn kakayı hiç hesaba katmadım sadece çişi düşünüyorumSadece çiş olsa
Her yöne işeme potansiyelleri var kendi suratları da dahil
Kızlarr benim bebişin astronot tulumu küçük gelmeye başladı
Owlinin kundak gibi olanlardan da var ama elleri açıkta kalıyor çok sevmedim.
Tekrar bi astronot alsam gereksiz mi olur bu saatten sonra? Ama almazsam çocuğa me giydiricem dışarı çıkarken
Ayy böyle bişey bende de var içi yünlü ama varlığını unutmuşum bile sen atınca hatırladımBen de böyle bir şey var. Puseti ya da arabasıyla çıkıyorsan dışarı bunu da düşünebilirsin hem sonrasında da kullanabilirsin. Çok sıcak tutuyor
Uygun Bebe Bebek Arabası Uyumlu Pamuklu Wellsoft Bebek Kundak Battaniyesi Antrasit Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Uygun Bebe Bebek Arabası Uyumlu Pamuklu Wellsoft Bebek Kundak Battaniyesi Antrasit yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Korkma hamileyken bana da bu hikayeler çok korkunç gelirdi ama yaşarken öyle olmuyor komik geliyor sadeceAy demeyinn kakayı hiç hesaba katmadım sadece çişi düşünüyorum
Ben ilk videoları izlerken ağlayacaktım az önce.Korkma hamileyken bana da bu hikayeler çok korkunç gelirdi ama yaşarken öyle olmuyor komik geliyor sadece
Bana hamileyken deselerdi bazı geceler birkaç kere üstüne işeyecek bütün kıyafetlerini çıkarıp yenileri sıcak giysin diye sabaha karşı 4lerde 5lerde ütüleyip giydireceksin falan pişmanlıkla ağlardım bence
Şimdi ise " Ama bir gülüşü var " dedikleri doğruymuş canı sağolsun diyorum sadece
Hiç kıyar mıHem bu küçük hallerini çok özleyecekmişim gibi geliyor hem de artık o rahat döneme hemen geçmek istiyorum. Rahatlığı size sormak lazım ama
İnsan kıyamaz zaten. Huzursuzluğu yoksa mis gibi uyusunlar
Alışana kadar 2 3 gün acıdı sonra 0 acıLcw 250 TL indirim kuponuyla wee baby şarjlı göğüs pompası aldım. İçimden bi ses çok ihtiyacım olacağını söylüyorBugün geldi boş memeye denedim.
Ya o nasıl bi çekimdir göğüs ucunu parçalar valla en düşük seviyesi
Sorum annelerimize gerçekten acıyo mu emzirirken de bu kadar
Ah orası öyle tabii. Onlar iyi olsunlar, sağlıkları, keyifleri yerinde olsun çişleri kakaları bir şekilde hallederiz ne yapalımKorkma hamileyken bana da bu hikayeler çok korkunç gelirdi ama yaşarken öyle olmuyor komik geliyor sadece
Bana hamileyken deselerdi bazı geceler birkaç kere üstüne işeyecek bütün kıyafetlerini çıkarıp yenileri sıcak giysin diye sabaha karşı 4lerde 5lerde ütüleyip giydireceksin falan pişmanlıkla ağlardım bence
Şimdi ise " Ama bir gülüşü var " dedikleri doğruymuş canı sağolsun diyorum sadece
Büyüdükçe ihtiyaç olmuyor benim oğlumda 2 ayını doldurdu gece bende degistirmiyorum bezin çok dolu olduğunu hissedersem yada gece uyanıp bir iki saat uyumazsa anca o zaman degistiriyorum altını açıp uykusunu dağıtmıyorum yani.Hep mi öyleydi? Sabaha kadar nasıl duruyor maşallah. Biz 3-4 kesin değiştiriyoruz. Oğlum daha küçük tabii daha sık olması normal ama hiç değiştirme ihtiyacı olmamasına şaşırdım
Cok gecmis olsun aşın varmiydi canım benim yiğenim daha yeni geçirdi 5 aylik hamile ilk 3 gün zor geçirdi sonra hiç bir belirtisi hastalığı kalmadı, bol.bol meyve tüket, su iç soğanlı sarımsaklı yemekler ye hafif bir şekilde atlatırsınız umarimEşim ve ben covid pozitifiz kızlar.Takintilarimin üstüne tuz biber oldu.Bebekte ateş,huzursuzluk,beslenme sorunu yok.Allaha şükürler olsun çok iyi bebeğim.Ben moral olarak çöktüm.Perisanim.Daha 3 aylık bebeği annesiz bırakmam inşallah.Covid diye bişey cikmasaydi klasik gribim derdim.27 şubata kadar HES uygulamasında riskli görünüyorum.Atesim 37 lerde seyretti sabahtan beri bı defa.Araliklarla 4 tane parol aldım indi.Covid geçiren veya yakını covid geçiren kızlar bu şekilde mi seyrederim yoksa kötüleşme riskim var mıSabahtan beri bebeğim napar,daha minicik diye düşünmekten harap oldum.Olsem kendime üzülmem ne uzulim ama kızımı annesiz bırakma düşüncesi beni yedi bitirdi.
Aşim yok canım.Esimin var ama aynı belirtiler var onda da.Gelip giden ateş,halsizlik,eklem ve baş ağrısıCok gecmis olsun aşın varmiydi canım benim yiğenim daha yeni geçirdi 5 aylik hamile ilk 3 gün zor geçirdi sonra hiç bir belirtisi hastalığı kalmadı, bol.bol meyve tüket, su iç soğanlı sarımsaklı yemekler ye hafif bir şekilde atlatırsınız umarim
Ben daha önce geçirdim cnmEşim ve ben covid pozitifiz kızlar.Takintilarimin üstüne tuz biber oldu.Bebekte ateş,huzursuzluk,beslenme sorunu yok.Allaha şükürler olsun çok iyi bebeğim.Ben moral olarak çöktüm.Perisanim.Daha 3 aylık bebeği annesiz bırakmam inşallah.Covid diye bişey cikmasaydi klasik gribim derdim.27 şubata kadar HES uygulamasında riskli görünüyorum.Atesim 37 lerde seyretti sabahtan beri bı defa.Araliklarla 4 tane parol aldım indi.Covid geçiren veya yakını covid geçiren kızlar bu şekilde mi seyrederim yoksa kötüleşme riskim var mıSabahtan beri bebeğim napar,daha minicik diye düşünmekten harap oldum.Olsem kendime üzülmem ne uzulim ama kızımı annesiz bırakma düşüncesi beni yedi bitirdi.
Ah çok geçmiş olsun. 19 haftalıkken ben de pozitiftim hem de deltaydım. 2-3 gün ağrılarım oldu zor geçti ama sonrası çok rahattı. Öksürük bile olmadı. Baş ağrım oldu. Onu da 6 saatte 1 günde 4 tane minoset içerek idare ettim. Doktorum takviye bile vermedi. Bol meyve ve bol su tüket dedi.Eşim ve ben covid pozitifiz kızlar.Takintilarimin üstüne tuz biber oldu.Bebekte ateş,huzursuzluk,beslenme sorunu yok.Allaha şükürler olsun çok iyi bebeğim.Ben moral olarak çöktüm.Perisanim.Daha 3 aylık bebeği annesiz bırakmam inşallah.Covid diye bişey cikmasaydi klasik gribim derdim.27 şubata kadar HES uygulamasında riskli görünüyorum.Atesim 37 lerde seyretti sabahtan beri bı defa.Araliklarla 4 tane parol aldım indi.Covid geçiren veya yakını covid geçiren kızlar bu şekilde mi seyrederim yoksa kötüleşme riskim var mıSabahtan beri bebeğim napar,daha minicik diye düşünmekten harap oldum.Olsem kendime üzülmem ne uzulim ama kızımı annesiz bırakma düşüncesi beni yedi bitirdi.
Ah canım iyiki varsin,içime su serpiosun.Ben postpartum yaşıyorum üstüne de bu eklenince tükendim artık.Yasamim cehenneme döndü.Bebegimin tadına varamadım hiç.Oncesinde de ilaç kullanıodum takintilarim için.Hamile kalınca bıraktım, bı daha da kullanmadım.Dediklerini uygulicam.Cok ama çok teşekkür ederimBen daha önce geçirdim cnm
Covid geçirdim, Peşine hamile kaldım
İlk 4-5 gün biraz zor olur sonra atlatırsın İnan
Kendini hiç salma
Bolca sıvı al, soğuk şeyler asla tüketme ve C vitamini tüketmeye çalış
Geçenlerde sana ben covidliyken arkadaşımın bebeğine hep ben bakmışım dedim ya
Geçen hafta hep onunla görüşmüştüm.
Bu sabah öğrendim ki pozitifmiş.
Yani şuan aynı riskler bende de var
Eğer belirtim olursa hemen gidip test yaptıracağım
Ama dediğim gibi kendini sakın salma
Beslenmene dikkate et
Arkadaşımada sormuşlar bebeği emziriyormusun diye o da evet deyince o zaman sana ilaç veremeyiz. Sen vitamin al ve bolca sıvı tüket demişler onada
Seni asıl zorlayacak olan eklem ağrısıAşim yok canım.Esimin var ama aynı belirtiler var onda da.Gelip giden ateş,halsizlik,eklem ve baş ağrısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?