- 8 Aralık 2013
- 7.844
- 17.295
- 448
Ne zaman gelir o bir daha Allah bilirouuu hayırlı olsun canım, Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin <3
bim e gelmişti
10 lu paket 13 liraydı 4 paket almıştım
bi daha onu bekle
Allah hepsini korusunn evlatlarımızın.Yaaa maşallah sübhanallah çok güzel Eylül prenses Rabbim nazarlardan korusun inşallah o yanakları o dudağı hele o elleri güzelliği belli minik kuzunun❤❤
Öf sus ben deBen çok sakarım. Beşiğin plastik parçalarını kırabilirimelimi sürdüğüm 2 gün yaşıyor
Ne zaman gelir o bir daha Allah bilir
Amin canım bizde hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallahAllah hepsini korusunn evlatlarımızın.
InşallahAmin canım bizde hayırlısı ile sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah
Merhaba kurduktan sonra düşüncelerinizi paylaşır mısınız. Kalitesi duruşu nasılBugün bebeğimin yatağını kurucaz. Kaç gündür eşimin başını yedim bugün kurup bakalım dedi. Markası kraf Orlando. Kullanan var mı acaba. Memnun musunuz :)
Tabii akşam kuracağız. Fotoğrafını paylaşırım :) netteki yorumlarına bakarak almıştık bizde. Genelde memnuniyet vardı. BakalımMerhaba kurduktan sonra düşüncelerinizi paylaşır mısınız. Kalitesi duruşu nasılbizde park yatak düşünüyoruz ama bakmaya gidemedik bir türlü. Eşimde görmeden almam diye tutturdu
İnşaAllah sizde memnun kalırsınız. Güle güle büyüsün içindeTabii akşam kuracağız. Fotoğrafını paylaşırım :) netteki yorumlarına bakarak almıştık bizde. Genelde memnuniyet vardı. Bakalım
Heyecandan duramıyorum kidaha 23 haftalıksın, otur bekle işin ne
Ben dün link attım inceledin miMerhaba kurduktan sonra düşüncelerinizi paylaşır mısınız. Kalitesi duruşu nasılbizde park yatak düşünüyoruz ama bakmaya gidemedik bir türlü. Eşimde görmeden almam diye tutturdu
Merhaba biz de joie kubbie park yatak aldık hem anne yanı olma özelliği var, hemde park yatak. Anne yanlarına göre büyük, park yataklara göre biraz küçük. 1-1,5 yaşına kadar bebek rahat yatar.Merhaba kurduktan sonra düşüncelerinizi paylaşır mısınız. Kalitesi duruşu nasılbizde park yatak düşünüyoruz ama bakmaya gidemedik bir türlü. Eşimde görmeden almam diye tutturdu
Ama sallanmıyoooMerhaba biz de joie kubbie park yatak aldık hem anne yanı olma özelliği var, hemde park yatak. Anne yanlarına göre büyük, park yataklara göre biraz küçük. 1-1,5 yaşına kadar bebek rahat yatar.
Haftasonu açıp baktık çok beğendik. Size de fikir olsun belki bakmak istersiniz
Tam net çekmemişim ama elimdekiler bunlar
Evet sallanmıyorAma sallanmıyooo
Inşallah cınımmEvet sallanmıyorsallanan ana kucağı alacağım sallanma ihtiyacını öyle karşılarız umarım
B BitterCikilata primacı kendisi yardımcı olurSelam kızlarBelki şimdiye kadar defalarca sorulmuştur ama araştırmama rağmen net bir cevaba ulaşamadım
Bebeğe 1 numara bezden kac tane/ kaçlı almak lazım?
Prima premium care alacağım 44 lü 70 li ve 144 lü paketler var, benimki kız bebek olacak kaçlı alayım sizce
Fiyatı uygun olan mıydı baktım ona biraz daha sağlam bişey olsun diyoruz. Bebek odası yok şimdilik en azından 3 4 yaşına kadar idare etsinBen dün link attım inceledin mi
Çok tatlış duruyor güle güle kullansınMerhaba biz de joie kubbie park yatak aldık hem anne yanı olma özelliği var, hemde park yatak. Anne yanlarına göre büyük, park yataklara göre biraz küçük. 1-1,5 yaşına kadar bebek rahat yatar.
Haftasonu açıp baktık çok beğendik. Size de fikir olsun belki bakmak istersiniz
Tam net çekmemişim ama elimdekiler bunlar
Ben 1 numara 70liden 2 paket aldım, 2 numara daha çok kullanılıyor demişlerdi o yüzden 2 numara 60lı 4 paket aldımSelam kızlarBelki şimdiye kadar defalarca sorulmuştur ama araştırmama rağmen net bir cevaba ulaşamadım
Bebeğe 1 numara bezden kac tane/ kaçlı almak lazım?
Prima premium care alacağım 44 lü 70 li ve 144 lü paketler var, benimki kız bebek olacak kaçlı alayım sizce
Prego anne yani park yatak aldım ben tavsiye ederimFiyatı uygun olan mıydı baktım ona biraz daha sağlam bişey olsun diyoruz. Bebek odası yok şimdilik en azından 3 4 yaşına kadar idare etsin
Çok tatlış duruyor güle güle kullansınbiz biraz daha büyük olsun istiyoruz kendi odası olmadığı için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?