Hadi sağlıcakla gelsijKızlar bebişin cinsiyetini bugün öğrendik sonunda
Kız annesi olacağım
Sağlıkla gelsin prensesKızlar bebişin cinsiyetini bugün öğrendik sonunda
Kız annesi olacağım
Anin cnm sağolSağlıkla gelsin prenses
Nasıl yapılıyor ki dur bakayım hemenHadi sağlıcakla gelsijimza alanına takvim yapsana ne kadar kaldı takip ederiz seni de.
Eğer hiç açılmadıysa SKT tarihi gelene kadar durabilir.Kızlar pisik kremlerinin Max ne kadar zamanda kullanılması gerektiğini bilen var mı?35 e aldığım Chicco 4 in 1 100 TL oldu.Suan baby mall da 59 a düşmüş.Elimde açılmamış 4 tane var.Her bir tüp yaklaşık iki ay gidio.Acaba alsam iki tup daha ve bir sene sonra kullansam olur mu ki?Mervemmerve sen bilirsin.
Üretim tarihini bulamadım bendeki paketlerin üzerinde. V O G diye bişi ve bı numara yazio.Eğer hiç açılmadıysa SKT tarihi gelene kadar durabilir.
SKTside üretim tarihinden itibaren 3 yıl
İyi sabahlarKızlar selam, 34 haftalık hamileyim Mart sonu Nisan başı gibi doğum bekliyoruz. Şuan için kızıma 3 aylık kıyafetler aldım genel olarak. 4 alt, 6 uzun kollu, 2 kısa kollu, 3 atlet zıbın aldım. 1 hastane çıkışı, 1 patikli tulum, 1 de pijama takımı aldım. Bunlar yeterli mi acaba? Lc waikiki de indirim yakaladım da 3-6 aylık yazlık sıfır kollu şirin zıbın/tulumlar ve elbiseler vardı, emin olamıyorum çok kıyafet alıp elimde kalmasını da istemiyorum. Şimdiden indirim görünce yaz ayları için alışveriş yapmak mantıklı mı yoksa 3 er aylık dönemler halinde mi alışveriş yapılması daha mantıklı? Forumlarda anneler, çok çabuk büyüyorlar 3-6 aylık kıyafetler alıp olacak sanırsınız ama küçük gelebilir, doğduktan sonra alın gibi öneriler veriyor katılıyor musunuz?
Hayırlı olsun doğum olmuşHastaneye giderken bol bol kıyafet , battaniye alın . Benim kız hepsini kaka yaptı
Skt tarihine kadar kalabilir cnmKızlar pisik kremlerinin Max ne kadar zamanda kullanılması gerektiğini bilen var mı?35 e aldığım Chicco 4 in 1 100 TL oldu.Suan baby mall da 59 a düşmüş.Elimde açılmamış 4 tane var.Her bir tüp yaklaşık iki ay gidio.Acaba alsam iki tup daha ve bir sene sonra kullansam olur mu ki?Mervemmerve sen bilirsin.
Tek bi tatih varsa üretim tarihidir o daÜretim tarihini bulamadım bendeki paketlerin üzerinde. V O G diye bişi ve bı numara yazio.
Bizi doğum doktorunu değiştirmeden önceki doktorumuz yanıltmış ve çok uzun doğacağını söylemişti bebişimizin. Doğmadan önce yeni doğan kıyafetlerinin olmayacağını düşünüyorduk. Ama tam 50 cm doğdu ve tüm yeni doğan kıyafetlerini giyiyor. 3 kilo doğduğu için ilk başta hepsinin içinde kayboluyordu. Şimdi tam oluyor.Kızlar selam, 34 haftalık hamileyim Mart sonu Nisan başı gibi doğum bekliyoruz. Şuan için kızıma 3 aylık kıyafetler aldım genel olarak. 4 alt, 6 uzun kollu, 2 kısa kollu, 3 atlet zıbın aldım. 1 hastane çıkışı, 1 patikli tulum, 1 de pijama takımı aldım. Bunlar yeterli mi acaba? Lc waikiki de indirim yakaladım da 3-6 aylık yazlık sıfır kollu şirin zıbın/tulumlar ve elbiseler vardı, emin olamıyorum çok kıyafet alıp elimde kalmasını da istemiyorum. Şimdiden indirim görünce yaz ayları için alışveriş yapmak mantıklı mı yoksa 3 er aylık dönemler halinde mi alışveriş yapılması daha mantıklı? Forumlarda anneler, çok çabuk büyüyorlar 3-6 aylık kıyafetler alıp olacak sanırsınız ama küçük gelebilir, doğduktan sonra alın gibi öneriler veriyor katılıyor musunuz?
Elbise ve suslu seylere hic girismeyin. Cift bacaktan citcitli ya da fermuarli tulumlar eliniz ayaginiz olacak.Kızlar selam, 34 haftalık hamileyim Mart sonu Nisan başı gibi doğum bekliyoruz. Şuan için kızıma 3 aylık kıyafetler aldım genel olarak. 4 alt, 6 uzun kollu, 2 kısa kollu, 3 atlet zıbın aldım. 1 hastane çıkışı, 1 patikli tulum, 1 de pijama takımı aldım. Bunlar yeterli mi acaba? Lc waikiki de indirim yakaladım da 3-6 aylık yazlık sıfır kollu şirin zıbın/tulumlar ve elbiseler vardı, emin olamıyorum çok kıyafet alıp elimde kalmasını da istemiyorum. Şimdiden indirim görünce yaz ayları için alışveriş yapmak mantıklı mı yoksa 3 er aylık dönemler halinde mi alışveriş yapılması daha mantıklı? Forumlarda anneler, çok çabuk büyüyorlar 3-6 aylık kıyafetler alıp olacak sanırsınız ama küçük gelebilir, doğduktan sonra alın gibi öneriler veriyor katılıyor musunuz?
0-3 ay grubunda en az 4 5 takım olsun. Yazlık hiç almayın sakın sakın sakın. Ebebekin 3 ay yazan tulumlar 20 günlükken küçük geldi. Kalıbın büyüklüğü küçükluğünden anlamıyorsanız hiç almayın. Ki ben anlardım güya. 0-3 ay ve 3-6 ayları yenidoğan grubu sayın hemen gerçekten büyüyorlar.Kızlar selam, 34 haftalık hamileyim Mart sonu Nisan başı gibi doğum bekliyoruz. Şuan için kızıma 3 aylık kıyafetler aldım genel olarak. 4 alt, 6 uzun kollu, 2 kısa kollu, 3 atlet zıbın aldım. 1 hastane çıkışı, 1 patikli tulum, 1 de pijama takımı aldım. Bunlar yeterli mi acaba? Lc waikiki de indirim yakaladım da 3-6 aylık yazlık sıfır kollu şirin zıbın/tulumlar ve elbiseler vardı, emin olamıyorum çok kıyafet alıp elimde kalmasını da istemiyorum. Şimdiden indirim görünce yaz ayları için alışveriş yapmak mantıklı mı yoksa 3 er aylık dönemler halinde mi alışveriş yapılması daha mantıklı? Forumlarda anneler, çok çabuk büyüyorlar 3-6 aylık kıyafetler alıp olacak sanırsınız ama küçük gelebilir, doğduktan sonra alın gibi öneriler veriyor katılıyor musunuz?
1 tane daha hastane çıkışı alın 40 çıkana kadar onlar giydiriliyor bn iki hastane çıkışı 2 tane de 0-3 ay alt üstle 40 çıkardımKızlar selam, 34 haftalık hamileyim Mart sonu Nisan başı gibi doğum bekliyoruz. Şuan için kızıma 3 aylık kıyafetler aldım genel olarak. 4 alt, 6 uzun kollu, 2 kısa kollu, 3 atlet zıbın aldım. 1 hastane çıkışı, 1 patikli tulum, 1 de pijama takımı aldım. Bunlar yeterli mi acaba? Lc waikiki de indirim yakaladım da 3-6 aylık yazlık sıfır kollu şirin zıbın/tulumlar ve elbiseler vardı, emin olamıyorum çok kıyafet alıp elimde kalmasını da istemiyorum. Şimdiden indirim görünce yaz ayları için alışveriş yapmak mantıklı mı yoksa 3 er aylık dönemler halinde mi alışveriş yapılması daha mantıklı? Forumlarda anneler, çok çabuk büyüyorlar 3-6 aylık kıyafetler alıp olacak sanırsınız ama küçük gelebilir, doğduktan sonra alın gibi öneriler veriyor katılıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?