- 2 Ağustos 2013
- 35.605
- 109.467
- 798
Ben dün alsak mı ki dedim e bebekte indirim var diyeBen mama sandalyesi bkarken bile daha çok var diyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben dün alsak mı ki dedim e bebekte indirim var diyeBen mama sandalyesi bkarken bile daha çok var diyorum
Wee almıştım ben onu almadı bebeğim avent aldım onu alıyorÖyle mi onu da not alayım o zaman aklımda bulunsun çok teşekkür ederim
Yaa süper bende düşünüyorum goon markayı hatta sleepy yerine onu mu stoklasam acaba
Bide baby turco nasıl. Onda sızdırma sorunu yaşadın mı
Trendyol da canımBen bez de durdum Mervenin sleepy faciasından sonra
Off ne indirimi yine valla görünce duramıyorum
Ya bizde hani şu ilk arabam diye geçiyor ya ondan aldık. Oda mı zararlı acabaErkek bebeklere yürüteci önermiyorlarmış ya yumurtalıklara zarar verebiliyormuş az süreli koyarsın
Gerçi bnm ki hiç binmemişti 10 aylık yürüyünce öylece kaldı artık kız biner
İndirime bak istersenPrego 5082 Digo Bebek Yürüteci Mavi | Babymall
Müzikli ve oyuncaklı üst tabla. Kolay katlanabilme özelliği. Bebeğin boyuna göre ayarlanabilen yükseklik. Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı. Sallanma pozisyonuna ayarlanabilen alt tabla. Silikonlu teker özelliği. 6. Aydan itibaren kullanılabilme. Ergonomik ve kaliteli tasarım. Sağlam ve hareket...www.babymall.com.tr
Damak ya da düz fark etti miWee almıştım ben onu almadı bebeğim avent aldım onu alıyor
Yok yok o değilmişYa bizde hani şu ilk arabam diye geçiyor ya ondan aldık. Oda mı zararlı acaba
Bn tomme tippe aldım emzik tuttu gerçi sadece açsa tutuyor bi de uykuya dalmaya çalışırkenDamak ya da düz fark etti mi
Hee iyi bariYok yok o değilmiş
Yürüteci de yine kullanan kullanıyor
Ssledim çok teşekkür ederimBn tomme tippe aldım emzik tuttu gerçi sadece açsa tutuyor bi de uykuya dalmaya çalışırken
O bende var, yikadim temizledim bekliyor, 3 aylik iken ana kucagi sonra mama sandalyesi olan birseydi chicconunBen mama sandalyesi bkarken bile daha çok var diyorum
Yok bacim bunlar milattan oncede kaldi, 10 yil once bile kullanmadim... yurumeyi ogrenirken yurume yardimcisi, sonra denge gelistirecekleri araba formu iyidir.Erkek bebeklere yürüteci önermiyorlarmış ya yumurtalıklara zarar verebiliyormuş az süreli koyarsın
Gerçi bnm ki hiç binmemişti 10 aylık yürüyünce öylece kaldı artık kız biner
İndirime bak istersenPrego 5082 Digo Bebek Yürüteci Mavi | Babymall
Müzikli ve oyuncaklı üst tabla. Kolay katlanabilme özelliği. Bebeğin boyuna göre ayarlanabilen yükseklik. Sağlam ve dayanıklı gövde yapısı. Sallanma pozisyonuna ayarlanabilen alt tabla. Silikonlu teker özelliği. 6. Aydan itibaren kullanılabilme. Ergonomik ve kaliteli tasarım. Sağlam ve hareket...www.babymall.com.tr
Ben mama sandalyesi bkarken bile daha çok var diyorum
Bunlar süper iş görüyor zatenYok bacim bunlar milattan oncede kaldi, 10 yil once bile kullanmadim... yurumeyi ogrenirken yurume yardimcisi, sonra denge gelistirecekleri araba formu iyidir.
Sonra ipi bagliyorsun, koridorda eglence :))))
Dun 100liraydi, kendime dedim 100 lirayi neye vermedik al :))
Ekimde aldigim herseye "iyi ki" diyorum... Artik tum umudumuz bilimum subat indirimleri, saticilarin birinde istediginiz urune saatlik şok-super-mega indirim yakalarsiniz insallah2 ay önce almadığım mama sandalyesine +400 lira zam gelmiş. O da indirimli fiyatı.
.keşke alsaydım dediğim tek şey
Oyuncaklar ebebekte 16 şubatta tekrar indirime giriyor. Bakacağım ben deBunlar süper iş görüyor zaten
100₺ çok iyiymiş hiç bakmadım bakaydım keşke
Onu nerden biliyoz kiOyuncaklar ebebekte 16 şubatta tekrar indirime giriyor. Bakacağım ben de
E bebek ana sayfada günlük indirim haberlerinden sonra genel şubat indirimleri çıkıyor kampanya bitene kadar hangi gün, hangi indirimler var ordan görebiliyoruzOnu nerden biliyoz ki
Ay hiç bakmadım hemen bakayım.E bebek ana sayfada günlük indirim haberlerinden sonra genel şubat indirimleri çıkıyor kampanya bitene kadar hangi gün, hangi indirimler var ordan görebiliyoruz
Yazıyor sitesindeOnu nerden biliyoz ki