Baktım ama öyle bir kampanya çıkmadı. Sanırım sizin bölgenize özelKızlar migros sanal market de prima bezlerde ikinci üründe %50 indirim var.
Değerlendirmek isteyen olur mu bilmiyorum
Ama yinede yazayım dedim
BatıracanKızlar migros sanal market de prima bezlerde ikinci üründe %50 indirim var.
Değerlendirmek isteyen olur mu bilmiyorum
Ama yinede yazayım dedim
Sanal markette var bnde şimdi baktımBaktım ama öyle bir kampanya çıkmadı. Sanırım sizin bölgenize özel
Ebebekte gerçekten indirim var çöp kovası aşırı indirimde valla almak isteyenler alsın . Ben hazırlık aşamasındayım herşeyi almam lazım kafayı yiyorumSanal markette var bnde şimdi baktım
E bebeğin ki daha iyiydi indirim
Ben baktığımda çıkmıyorSanal markette var bnde şimdi baktım
Evet bölgesel olabiliyormuşBaktım ama öyle bir kampanya çıkmadı. Sanırım sizin bölgenize özel
Batıracanstoğum var ama bakayım yinede
E bebekle arasında 10 TL oynuyordu.Sanal markette var bnde şimdi baktım
Gerçekten her şeyi sıfırdan yapmak çok zor. Miniklerimizin şansına hele bu yıl her şeyin fiyatı inanılmazBu ay e bebek indirimide dahil 2000 TL harcamışım benim bebeye ve daha Şubat indirimleri bitmedi
Ama ben bittim
Adam duysa yüreğine inecek
Her şeyi sıfırdan yapmak ne kadar zormuş
AminGerçekten her şeyi sıfırdan yapmak çok zor. Miniklerimizin şansına hele bu yıl her şeyin fiyatı inanılmaz
Rabbim yardımcımız olsunbebeklerimiz kısmetiyle gelsinler inşallah
Buna koku yapıyor demiştin.Baby me önermiştin.Yanlış mı hatırlıyorumLansinoh Blue Lock Göğüs Pedi 60 Adet - ebebek
Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi 60 Adet uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Şu indirimde çok çok tavsiye ediyorum başka marka denemeyin bile.
Tam tersi önerdim canım. Baby me ve wee aldım onlar cok kötüydü. Bundan günde 1 tane kullanıyorum kupkuru aksama kadar. Baby me 4 5 tane kullanıyodum bi memeye. Evet bi sorun oldu alamıyorum ben de link attım döndüm sepette farklı çıkıyo fiyat.Buna koku yapıyor demiştin.Baby me önermiştin.Yanlış mı hatırlıyorumBen de az önce baby me alıyordum.Sorun varmış uygulamada
Müşteri temsilcisini aradım 1 saate düzelecekmiş.Bu arada Öneri için teşekkürler canımTam tersi önerdim canım. Baby me ve wee aldım onlar cok kötüydü. Bundan günde 1 tane kullanıyorum kupkuru aksama kadar. Baby me 4 5 tane kullanıyodum bi memeye. Evet bi sorun oldu alamıyorum ben de link attım döndüm sepette farklı çıkıyo fiyat.
Süt saklama mochi alsam olur mu .Bir de emzirmeyle ilgili ne almalıyım bugün indirim var.Göğüs kalkanı şart mıTam tersi önerdim canım. Baby me ve wee aldım onlar cok kötüydü. Bundan günde 1 tane kullanıyorum kupkuru aksama kadar. Baby me 4 5 tane kullanıyodum bi memeye. Evet bi sorun oldu alamıyorum ben de link attım döndüm sepette farklı çıkıyo fiyat.
Ben mochi almadım. Çok çok akmadı diğer göğsüm pedler yetti. Kalkan da almadım. 32.haftadan sonra hergün bi kez garmastan sürdüm ön hazırlık meme uçlarım da zaten kocamandı. Sorun yaşamadım. Duruma göre alınabilir kapak filan. Ama gümüş alanlar önceden de takmaya başlıyo galiba. Tercih senin.Süt saklama mochi alsam olur mu .Bir de emzirmeyle ilgili ne almalıyım bugün indirim var.Göğüs kalkanı şart mı
Ön hazırlık yapmak daha mantıklı bence. Sonra zaten meme komple bebenin ağzında oluyo o ara lansinohun doğal balmi filan silinmeye gerek yok deniyor ama içime sinmezdi benim kremli kremli emzirmek.Süt saklama mochi alsam olur mu .Bir de emzirmeyle ilgili ne almalıyım bugün indirim var.Göğüs kalkanı şart mı
Sonunda işe yarar bir şey almışımLansinoh Blue Lock Göğüs Pedi 60 Adet - ebebek
Lansinoh Blue Lock Göğüs Pedi 60 Adet uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Şu indirimde çok çok tavsiye ediyorum başka marka denemeyin bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?