Valla ben süt üretiminden sebep böyle kolay zayıfladım bence. Hamile kaldığım kilodan yarım kilo daha aşağı inmişim ki diyet falan yapmadım baya da yiyorum.Düşüyorsa ne güzel. Emzirirken gelmez inşallah.
Ben hamilelikte 6,5-7 kilo gibi bir şey almıştım toplam. Eve geldiğim kiloylayım hala. 2 kilosu kalmıştı değişmedi. Umarım artmaz gerçekten
Anne sütü her şeye şifaymış. Bebeklerin kulakları ağrıdığında iltihaplandığında falanda anne sütü damlatıyorlar diye duymuştumHıc krem falan kullanmadim ben 2 3 gün acidi sadece yara olmadı her emzirmeden sonra kendi sütümü sürdüm, kurumasını bekleyip öyle kapattım, ne krem, ne göğüs kalkanı ne göğüs pedi kullanmadim hepsini bosa almış oldum
Hemen bir MaşaAllah diyelimValla ben süt üretiminden sebep böyle kolay zayıfladım bence. Hamile kaldığım kilodan yarım kilo daha aşağı inmişim ki diyet falan yapmadım baya da yiyorum.
Ben de 8 kg almıştım, ilk hafta hiç kilo gitmemiş gibi görünüyordu ama meğerse hastanede verilen serumların ödemiymişikinci haftadan sonra kendi kendine ödemlerim geçti kilo da aşağı indi. İki ayı buldu bu kiloya inmem işte, diyetsiz
90-120 arası yeter sanırımKızlar göğüsüm akşam üzeri yumuşuyor iyi çekemiyor sütü sizde de oluyor mu? Sağıp versem kaç cc yeterli olur
Bebegin kilosu carpi 30 demisti bizim doktorKızlar göğüsüm akşam üzeri yumuşuyor iyi çekemiyor sütü sizde de oluyor mu? Sağıp versem kaç cc yeterli olur
Maşallah ne güzel olmuş. Darısı bizim başımıza:)Valla ben süt üretiminden sebep böyle kolay zayıfladım bence. Hamile kaldığım kilodan yarım kilo daha aşağı inmişim ki diyet falan yapmadım baya da yiyorum.
Ben de 8 kg almıştım, ilk hafta hiç kilo gitmemiş gibi görünüyordu ama meğerse hastanede verilen serumların ödemiymişikinci haftadan sonra kendi kendine ödemlerim geçti kilo da aşağı indi. İki ayı buldu bu kiloya inmem işte, diyetsiz
Evet yapiyor bazıları canımAnne sütü her şeye şifaymış. Bebeklerin kulakları ağrıdığında iltihaplandığında falanda anne sütü damlatıyorlar diye duymuştum
Biz yastık kullanmadık canım.Ya reflü yatağında yatırdık ya da yastiksiz sırtını destekleyip yan.Yenidoğan yastığı bunlardan mı kullandınız. Bebeğin kafansının şeklinden dolayı bunlar kullanılıyormuş sanırım
Biz de yastık kullanmıyoruz. Reflü yatağında yastıksız yatıyorYenidoğan yastığı bunlardan mı kullandınız. Bebeğin kafansının şeklinden dolayı bunlar kullanılıyormuş sanırım
Oluyor maalesef sütüm çok azalıyorKızlar göğüsüm akşam üzeri yumuşuyor iyi çekemiyor sütü sizde de oluyor mu? Sağıp versem kaç cc yeterli olur
Ne yapıyorsun öyle olduğunda? Gece 2 saatte 1 uyandığı için sıkıntı olmuyor ama gündüz uzun süre uyanık kalınca bu durumu yaşıyorumOluyor maalesef sütüm çok azalıyor
3 4 gündür olmaya başladı. Sinirleniyor alamayınca mama veriyorum bazen. Bazen diğer memeye geçiyoruz o normalse. Akşama doğru oluyor benim.Ne yapıyorsun öyle olduğunda? Gece 2 saatte 1 uyandığı için sıkıntı olmuyor ama gündüz uzun süre uyanık kalınca bu durumu yaşıyorum
Benimde akşam 8-9-10 civarları ikisi de oluyor Dün akşam emdi biraz yumuşadı yine, sağdım sütü 60 cc kadar daha verdim sonra almadı daha ama yine de memeyi istiyor emip uyuyabilmek için.. neyse en sonunda yoruldu da tuttu memeyi o şekilde uyudu3 4 gündür olmaya başladı. Sinirleniyor alamayınca mama veriyorum bazen. Bazen diğer memeye geçiyoruz o normalse. Akşama doğru oluyor benim.
Evet mama da yese illa ki memede uyuyacak. Benim sütüm de azalıyor sağsam o kadar da çıkmaz damla geldi elimle denedim dün akşam. Galactago kullaniyodum ilk günler çok etkisi oldu. Sonra ishal yapmaya başladı. Humana cay da almıştım ama ilk günler sütüm zaten iyiydi etkisinden emin olamadım.Benimde akşam 8-9-10 civarları ikisi de oluyor Dün akşam emdi biraz yumuşadı yine, sağdım sütü 60 cc kadar daha verdim sonra almadı daha ama yine de memeyi istiyor emip uyuyabilmek için.. neyse en sonunda yoruldu da tuttu memeyi o şekilde uyudu
Biz de yastık kullanmıyoruz. Reflü yatağında yastıksız yatıyor
İnstada bir anne paylaşmışta bebeğin kafası düz oluyormuş bu yastıktan olmazsa dedi. Bende ilk aşamada yastık almam diye düşünüyordum aslında. Kızımın kafası düzleşmesin diye korktum bir anBiz yastık kullanmadık canım.Ya reflü yatağında yatırdık ya da yastiksiz sırtını destekleyip yan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?