Biz de bebek arabası konusunu aralık ayında hallettik neyse ki.Büyük parçalara hiç bakmadığım için bilmiyorum açıkçası fiyatlarını
Ben daha çok küçüklerle ilgileneceğim
Görümcemde peg perego travel bebek arabası vardı.
O eşime kullanırsan ben veririm alma demiş. Dedim canıma minnetMama sandalyesi de varmış.
Teyzemin bir arkadaşı da qunniy zip extra bebek arabası vermiş baston niyetine ona kullanacağım.
Artık ikiside temizler kullanırım.
Kullanışlı olur yada olmaz bilmiyorum ama yinede yenilerini almayacağım.
Bunlara harcayacağım parayı başka şeylere harcarım diyorum.
Anne yanı bir yatak mutlaka almak istiyorum
Onlar daha da hevesliBaby me ucuz zaten onu alır denerim
Olmazsa mustelayada geçebilirim
Bakacağız artık
Birde ben çalışmadığım için hafta 7 günse net 3-4 günü annemde geçiriyorum
Bu yüzden Her şeyden Çifter çifter alacağız
Letgoyada sürekli bakıyorum
Ordan temiz birşeyler bulursam alabilirim yani
Zaten annem benden daha hevesli odasına uygun renkte beyaz ahşap beşik falan bakıyor
Ben katlanan küvet istemem normalinden alacağım diyor.
İzin versem çoktan taksitlere girmişti şimdiye
Kıyamam kuzuya yaaaoğlum saçlı doğdu, konak olana kadar da güzeldi saçları
sonra Aaa konak olmuş dedim hafif zeytinyağ sürüp bekledim
sonra o saçları taradım, taramaz olaydım konaklarla birilikte saçları da geldi
kel olmadı ama seyrekleşti
dr ne gerek vardı, konak zaten onu rahatsız etmiyor kendi kendine dökülürdü demişti
Zaten Fiyatları gördükçe anladım ki küçükler büyüklerden daha çok tutuyorBiz de bebek arabası konusunu aralık ayında hallettik neyse ki.
Birilerinden bir şeyler geliyor olması şu durumda gerçekten büyük rahatlık.
Ben de küçük parçaları halletmeyi düşünüyorum ama onlar bile çoklarAllah hepimizin yardımcısı olsun. Hayırlısıyla tamamlarız inşallah eksiklerimizi
Anne yanı olarak joie kubbie almaya karar vermiştim. Bahsettiğim zamları o gördü
Hem anne yanı, hem park yatak 2si bir arada. Park yataklara göre küçük, anne yanlarına göre biraz büyük. Şubat indiriminde bakacağım kaça düşecek ona göre belki kararımı değiştiririm bilmiyorum
Deterjan greenclean, cok mesudum kendisinden. Sandik lekesini bile cikartiyor sag olsun..Kızlar prima indirimi falan gören olursa haber etsinde ona göre alalım yaaa
Bez: prima premium care
Şampuan: Mustela
Pamuk: baby me
Pişik kremi: bübchen
Islak mendil ve deterjanda hangi markayı alacağıma karar veremedim henüz.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Sayfaları okuyacağım diye dünden beri hiç bir iş yapmadım
Ama bugün yapmam lazım
Deterjan olarak anneme kalsa sabun tozu ama makineyi tıkama sorunu yüzünden uğraşamam. Uygun fiyatlı bir sıvı deterjan bulmam lazım
Yeni dogana torpu, tirnak sertlestikce makas sonra citcit seklinde ilerliyor.Eki Görüntüle 2995035
Böyle bir set almışsın. Bana çok çetrefilli geldi.
Bir tek tırnak makası alayım dedim.
Ama hangisinden alayım.
Bu makas şeklindekilerdenmi yoksa normal olanlardan mı.
Konak tarağı alacağım zaten başka tarak almayayım dedim
Dereceyi zaten başka marka alacağım.
Törpü bebelere kullanılıyor mu ya
Bu iş görür mü Merve. Çiçek sepetinden 44 TL ye aldım. Senin bahsettiğim hortumlu aspiratör de bundan demiEn ucuzu ebebeğin kendisininki arkadas önerdi bana da. Ben memnunum.
Evet evet böyle. Ben çok daha ucuza aldım hatta is görüyoBu iş görür mü Merve. Çiçek sepetinden 44 TL ye aldım. Senin bahsettiğim hortumlu aspiratör de bundan demi
Ben oğlan doğduğundan beri ve hala bebeland in alt açma örtüsünü kullanıyorum. Çok memnunum. Hatta ilk zamanlar yenidoğan ıslak mendilini de kullandım değme mendile taş çıkarırdı. Öyle tok ve kalın, islakligi falan süperdi. Sonra değiştirdilerŞoktan baktımda bebelandın alt açma örtüsü çok uygun geldi banada 10 tanesi 18.90 TL
Ilk goo.n bezimi sipariş verdimBen oğlan doğduğundan beri ve hala bebeland in alt açma örtüsünü kullanıyorum. Çok memnunum. Hatta ilk zamanlar yenidoğan ıslak mendilini de kullandım değme mendile taş çıkarırdı. Öyle tok ve kalın, islakligi falan süperdi. Sonra değiştirdilergibi oldu vshdjd
Hadi inşallahIlk goo.n bezimi sipariş verdimİnşallah aşıri memnun kalırım.
Kalite nasıl??Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Baby Turco Doğadan Islak Bebek Havlusu 60'lı Islak Mendil, Havlu incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
50 tl 12li Islak mendil. Reklamlarda gördüm.
Bilmem. Dandikse kendim kullanırım sağa sola.Kalite nasıl??
Dimi çok uygun yaBilmem. Dandikse kendim kullanırım sağa sola.
2 tane alınmadı amaDimi çok uygun ya
Olsun yahu benim evde üni baby var stok 24 lu bunu da alacam ama olmadı kızın osunu busunu silerim... teşekkür ederim iyi oldu.2 tane alınmadı ama1 tane alabiliyosun 12li
Kuzenim kullanıyor iyi diyor ben görmedim hiç amaKalite nasıl??
Hemen bunuda ekliyorum listeye.Deterjan greenclean, cok mesudum kendisinden. Sandik lekesini bile cikartiyor sag olsun..
İşe yarıyorsa bir kere alayım tam olsun mantığındayım bendeYeni dogana torpu, tirnak sertlestikce makas sonra citcit seklinde ilerliyor.
Babyjem setteki burun aspiretoru bi halta yaramaz, otribebe/e-bebegimki gibi hortumlu olanlara kiyasla. Termometrenin olcum suresi muhim, bence de baska marka alin.
Naciz tecrubem parasina acimayin chicco alin, tirnak setini 10 yildir kullaniyorum kizima
Alt açma örtüsünden bende almayı düşünüyorum bir kaç paketBen oğlan doğduğundan beri ve hala bebeland in alt açma örtüsünü kullanıyorum. Çok memnunum. Hatta ilk zamanlar yenidoğan ıslak mendilini de kullandım değme mendile taş çıkarırdı. Öyle tok ve kalın, islakligi falan süperdi. Sonra değiştirdilergibi oldu vshdjd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?