- 2 Ağustos 2013
- 35.591
- 109.325
- 798
Ay o da çok pahalı ya. Hani son çare onu alırım diyorum aksi durum olursaBende direk prima premium care alayım diyorum
biraz yorumları okudum
Yenidoğan bebeğime onu kullandım pişik yaptı. Elimdede bir sürü stok vardı. Doğum öncesi almıştım. Şimdi market markaları kullanıyorum yazılarını falan okudum gözüm korkmadı desem yalan olur
Ama yinede alacağım
Ben çok alerjik bir insanım istisnasız 10 şeyden 9una alerjim oluyor.
Benim bebede kesin anasına benzer
Mustelanin içeriği değişmiş yeniler sıkıntılıymış dikkat edinKızlar prima indirimi falan gören olursa haber etsinde ona göre alalım yaaa
Bez: prima premium care
Şampuan: Mustela
Pamuk: baby me
Pişik kremi: bübchen
Islak mendil ve deterjanda hangi markayı alacağıma karar veremedim henüz.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Sayfaları okuyacağım diye dünden beri hiç bir iş yapmadım
Ama bugün yapmam lazım
Deterjan olarak anneme kalsa sabun tozu ama makineyi tıkama sorunu yüzünden uğraşamam. Uygun fiyatlı bir sıvı deterjan bulmam lazım
Baby turco nun zeytinyağlısına çok iyi diyorlarPrima pampers pure ıslak mendil çok güzel pahalı ama hakediyor
Baby me sert geldi
Baby turco geçen bi tane aldım marketten hiç kullanmadım daha
Burun aspiratörü hangisinden aldınız. Kullanışlı mı ? Benim bir o kaldı onada karar veremedim bir türlüBunu bana arkadaşım aldı. Makas iyi. Ama sen hangisini begenirsen onu al tabi. Bu sapı olmasa da tutup kesilebilir. Törpügibi kendime bile kullanmam. Kesemeyenler törpü kullanıyomus ama ona da kağıt törpü uygun olur. Hatta para veririm dersen makineli olanlar var ya tam anlatamadım onu al. Bu makasla kesince de cok keskin oluyo tırnaklar yine tamamen kısaltamıyorum çünkü. Sümük pompası da çöp sadece görünenleri alıyo. Doktor aspiratör aldırdı hortumlu. Bi taraklar iş görüyo. Bi de diş fırçası da is görür sanıyorum zamanı gelince
Evet bunuda okudumMustelanin içeriği değişmiş yeniler sıkıntılıymış dikkat edin
Aynen sürekli içerik değişiyor ya. Bende mustela düşünüyorum da işte geri de kararsız kaldımEvet bunuda okudum
Mühendisinoğlu sayfası artık hiç ürün incelemesi yapmıyor
Yıldızlar listesindeki herşeyin içeriği değişmiş
Ama genel olarak mustele kullanan bebeklerde Konak oluşmuyor diye okudum
Ondan onu seçtim
Birde mutlaka köpük şampuan tercih edeyim diyorum. Ondada pek seçenek yok
Gerçi baby me’nin 25 TLye köpük şampuanı var ama onunda içeriğini bilmiyorum
En ucuzu ebebeğin kendisininki arkadas önerdi bana da. Ben memnunum.Burun aspiratörü hangisinden aldınız. Kullanışlı mı ? Benim bir o kaldı onada karar veremedim bir türlü
Ben memnunum birtanem yani dene 1 paket az zaten indirimde hele bir ikitane kullan yine al stokla benim gibi çünkü ben 55 ten aliyodum indirime girdi daha 55 e de bulamayız inanAklımda gülüm ve temiz içerikmiş bebeland da.
Ben sivenonun deterjanını kullanıyorum canım. Şimdilik memnunum, ilerde leke çıkarma işinde nasıl olur bilmiyorum ama. Trendyolda falan indirime giriyor bazen. İçeriği temiz, fiyat olarak uygun. Bayağı da uzun süre gidiyorKızlar prima indirimi falan gören olursa haber etsinde ona göre alalım yaaa
Bez: prima premium care
Şampuan: Mustela
Pamuk: baby me
Pişik kremi: bübchen
Islak mendil ve deterjanda hangi markayı alacağıma karar veremedim henüz.
Yardımlarınızı bekliyorum.
Sayfaları okuyacağım diye dünden beri hiç bir iş yapmadım
Ama bugün yapmam lazım
Deterjan olarak anneme kalsa sabun tozu ama makineyi tıkama sorunu yüzünden uğraşamam. Uygun fiyatlı bir sıvı deterjan bulmam lazım
Bn BİM’den de almıştım alt açma örtüsü ve pamuk çok iyiydi denk gelince alŞoktan baktımda bebelandın alt açma örtüsü çok uygun geldi banada 10 tanesi 18.90 TL
Listeye ekledim o haldeBen sivenonun deterjanını kullanıyorum canım. Şimdilik memnunum, ilerde leke çıkarma işinde nasıl olur bilmiyorum ama. Trendyolda falan indirime giriyor bazen. İçeriği temiz, fiyat olarak uygun. Bayağı da uzun süre gidiyor
Devamlı olan bir ürün mü yoksa aktüelmiydiBn BİM’den de almıştım alt açma örtüsü ve pamuk çok iyiydi denk gelince al
Yazın almıştım örtü 10 tane 10₺di çokmuş güzel bilseydim 10 paket alırdım 2 tane almıştım 1 paket yeni bitti
Baby me ye iyi demiş mühendisinogluEvet bunuda okudum
Mühendisinoğlu sayfası artık hiç ürün incelemesi yapmıyor
Yıldızlar listesindeki herşeyin içeriği değişmiş
Ama genel olarak mustele kullanan bebeklerde Konak oluşmuyor diye okudum
Ondan onu seçtim
Birde mutlaka köpük şampuan tercih edeyim diyorum. Ondada pek seçenek yok
Gerçi baby me’nin 25 TLye köpük şampuanı var ama onunda içeriğini bilmiyorum
Aktüeldi dönem dönem geliyorDevamlı olan bir ürün mü yoksa aktüelmiydi
Eğer e bebek indirim öncesi fiyatları artırmazsa Şubat uygun fiyatlara alırız artıkAktüeldi dönem dönem geliyor
Aynn inşallahEğer e bebek indirim öncesi fiyatları artırmazsa Şubat uygun fiyatlara alırız artık
Baby me ucuz zaten onu alır denerimBaby me ye iyi demiş mühendisinoglu
Köpükte de minoris baby varmış bak ona da iyi demiş
Şimdiden fiyatları arttırmaya başladı bileEğer e bebek indirim öncesi fiyatları artırmazsa Şubat uygun fiyatlara alırız artık
Büyük parçalara hiç bakmadığım için bilmiyorum açıkçası fiyatlarınıŞimdiden fiyatları arttırmaya başladı biletakip ettiğim bir park yatak vardı kasımda 800dü, ocak başında 1350₺, 17 ocakta 2000₺ oldu 23 ocakta 2300₺ yaptılar indirim de olsa önce ki yıllar gibi hatrı sayılır bir indirim olmayacağı bence kesin
Bir şey mi oldu ki temizleyince
Gerçi her bebekte Konak olmazmış zaten
Ama tarak niyetine o bulunsun diye düşünmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?