- 19 Kasım 2020
- 22.032
- 48.107
- 548
Dimi onların da alışması lazım. Bizde ilk banyolar ailelerle olur büyük ihtimalle sonra mecbur eşim yardım eder suyu dökmesi lazım ya da bebişi tutması lazımAslında bu tarz şeyleri özellikle anne yada aile büyüklerinden ziyade eşimle yapmalıyım diye düşünüyorum
Onlarında bu tarz sorunlulukları alması gerektiğine inanıyorum
Ben ne kadar korkuyorsam o da korksun ama alışsın istiyorum
Hemen çalışacaksan sütünü sağıp vereceksen 0 al yoksa şuan almaChicco nun pp biberonunu aldım 0+ yazıyor.
Bide yeğenimden avent biberon var ona emzik alcam 0+ mı alayım 1+ mı alayım ya da hiç almayım mı şimdilik
Yok kendi işimiz hemen çalışmam sanırımHemen çalışacaksan sütünü sağıp vereceksen 0 al yoksa şuan alma
Kesinlikle birkaç ay daha pamuk kullanmayı düşünüyorumAy ciddi mi herkes memnun demek
Kesinlikle bende birkaç ay daha pamuk kullanmayı düşünüyorumÇaycım yok ama bakalım ocakta kullanmadığım çaydanlık hazır bekler artık
Ben biraz daha pamuk zulası yapayım bari
Senin ki yürek yemiş benceBenim eşim kendinden çok emin küvete gerek yok diyor o derece
En azından 3-4 aylık olana kadar bende korkarım cesaret edemem öyle bir şeye
Bizdede aynı durum olacak gibi zaten aileler ne kadar yardım edebilir ki er geç öğrenmek gerekiyorDimi onların da alışması lazım. Bizde ilk banyolar ailelerle olur büyük ihtimalle sonra mecbur eşim yardım eder suyu dökmesi lazım ya da bebişi tutması lazım
Kesinlikle öyleSenin ki yürek yemiş bence
Bizdede aynı durum olacak gibi zaten aileler ne kadar yardım edebilir ki er geç öğrenmek gerekiyor
İçine sünger kestiriyorlar park yatakların ama ne kadar verim alabilirsin bilmiyorum. Ben pek kullanışlı bulmuyorumBende bi tane park beşik var yeğenimden kalma hiç kullanmadı. Onu yatak odasına koycam yeni doğduğunda kullanmak için. Ama içinin yatağı yok. Bu ince yataklardan alsam ona yeterli olur mu altına zaten başka bir şeyler daha koyarız sanırım
Hiç duymadım onu. Benim dediğim de hazır kesilmiş biçilmiş dikilmişiİçine sünger kestiriyorlar park yatakların ama ne kadar verim alabilirsin bilmiyorum. Ben pek kullanışlı bulmuyorum
Yaz için sünger yataklar çok terletiyor.Hiç duymadım onu. Benim dediğim de hazır kesilmiş biçilmiş dikilmişiyeterli olur mu bilemiyorum
Ama sünger olması gerekiyormuş sanırım çocuğa burda yazmıştı kızlar yanlış hatırlamıyorsamYaz için sünger yataklar çok terletiyor.
Ben o yüzden kullanışlı bulmuyorum açıkçası.
Ama bulunduğun konuma göre de değişir tabi ki
Benim kuzenimde çok gazlı bir bebektiGaz damlasının fayda edip etmediğini nasıl anlarız? Değiştirsem mi bilemedim. Çok sık uyanmaya başladı, sürekli emmek istiyor, ayaklarını karnına doğru çekiyor. Bio gaia kullanmaya başlamıştım. Bezini de güzel dolduruyor ama
merve gaz damlası kullanıyor musun ?
Bilemedim şimdiAma sünger olması gerekiyormuş sanırım çocuğa burda yazmıştı kızlar yanlış hatırlamıyorsam
Biz biogaia+relactaz kullanıyoruz. Relactaz çok iyi geldi kendi kendine gazını çıkarmaya başladı oğlum. Biogaiayı kimse tek olarak kullanmıyor burdan gördüğüm kadarıyla. Ve bizde kaka sayısının azalmasına sebep oldu. Belki bu sebeple kıvranıyordur seninkiGaz damlasının fayda edip etmediğini nasıl anlarız? Değiştirsem mi bilemedim. Çok sık uyanmaya başladı, sürekli emmek istiyor, ayaklarını karnına doğru çekiyor. Bio gaia kullanmaya başlamıştım. Bezini de güzel dolduruyor ama
merve gaz damlası kullanıyor musun ?
Ben Yataş twiny aldım canım. Bir tarafi sert bir tarafı biraz daha yumuşak. 2 yasa kadar sert yatak olması gerekiyormuş omurga gelişimi için.Bende bi tane park beşik var yeğenimden kalma hiç kullanmadı. Onu yatak odasına koycam yeni doğduğunda kullanmak için. Ama içinin yatağı yok. Bu ince yataklardan alsam ona yeterli olur mu altına zaten başka bir şeyler daha koyarız sanırım
Biogaia 5 damla, relactaz kaç damla kullanıyorsun? Aynı anda mı veriyorsun?Biz biogaia+relactaz kullanıyoruz. Relactaz çok iyi geldi kendi kendine gazını çıkarmaya başladı oğlum. Biogaiayı kimse tek olarak kullanmıyor burdan gördüğüm kadarıyla. Ve bizde kaka sayısının azalmasına sebep oldu. Belki bu sebeple kıvranıyordur seninki
Evet canım dr verdi, relactaz 3 saatte bir 4 damla dedi. İlk günler çok dikkat ettim rahatladı oğlum. Şimdi o kadar saati saatine vermiyorum. Hemen emzirme öncesi ver dedi dr. Ya kaşığa damlatıp hemen emziriyorum, ya da hemen emziremeyeceksem kaşığa birkaç damla da sütümden sıkıyorum öyle veriyorumBiogaia 5 damla, relactaz kaç damla kullanıyorsun? Aynı anda mı veriyorsun?
Doktorun mu önerdi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?