- 28 Eylül 2015
- 5.367
- 15.141
- 248
Bencede denemek lazım belki sleepy ıslak mendilde falan da oluyordur
Bende ilk önce sleepy alırım ama baby turcoyu da denerim diyordumGecen ay ikinci ürün 1 tl diye baby turco 3 numara bez almıştım. Inanilmaz sızdırdi. Bebegim 7 kilo. Bağlama şeklini değiştirsem de sıkı da gevşekte bağlasam gün boyu bez ve kıyafet değiştirdim. Kullanan var mı? Acikcasi ben tavsiye etmiyorum bu deneyimden sonra alacak olan varsa fikir olsun.
Gecen ay ikinci ürün 1 tl diye baby turco 3 numara bez almıştım. Inanilmaz sızdırdi. Bebegim 7 kilo. Bağlama şeklini değiştirsem de sıkı da gevşekte bağlasam gün boyu bez ve kıyafet değiştirdim. Kullanan var mı? Acikcasi ben tavsiye etmiyorum bu deneyimden sonra alacak olan varsa fikir olsun.
Ben de ilk molfix le başladım sonra sleepy denedim ikisinden de memnundum kampanya var diye turco aldım 3 numarası hep sızıyor yanlardan. Sleppy iyiydi ama.ilk cocukta molfix kullanmıştım memnundum
ama indirim gazına gelip sleepy aldım, inşallah pişman olmam diyorum bende
Hayattaki şansım olabilir vallasırf deneyeceksin ya, bi da o kod gelmezse şaşırmam
E bebeğin jelli olan çok güzel incecik çok memnunumMerhaba
Gogus pedi alacagim, marka onerisi olan ya da aman sunu alma diyen olur mu?
Zamaninda bi lansinoh vardi baskasini bilmiyorum lakin fiyatlar/markalar cesit cesit...
Şimdi sana bebek arabamı övecektim vazgeçtimHayattaki şansım olabilir valla
Ay onda aklım kaldı valla. Yakınlarda bulsaydım canlı canlı kesin inceler alırdımŞimdi sana bebek arabamı övecektim vazgeçtim
Bana da indirim şeysi hep mail geliyormuş bnm haber yokBezde kullanılıyor
Merhaba
Gogus pedi alacagim, marka onerisi olan ya da aman sunu alma diyen olur mu?
Zamaninda bi lansinoh vardi baskasini bilmiyorum lakin fiyatlar/markalar cesit cesit...
Bn de o araba için Avrupa yakasından Anadolu yakasına gittimAy onda aklım kaldı valla. Yakınlarda bulsaydım canlı canlı kesin inceler alırdım
Bn bunu kullanıyorum çok güzele-bebekten almıştım daha kullanmadım ama dokusuna baktım güzeldi
ben 32 tl almışım 55 tl olmuş
40 tl indirim koduyla 10 liraya gelir de kod gelirse o dasweetgirlcandy
Göğüs Pedi Ultra İnce Jelli Göğüs Pedi 100 Adet - ebebek
Göğüs Pedi Ultra İnce Jelli Göğüs Pedi 100 Adet uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
Valla 30 lira az değilBana da indirim şeysi hep mail geliyormuş bnm haber yokmsj yaptım bakalım
Deme deme anlatmaBn de o araba için Avrupa yakasından Anadolu yakasına gittim
Tek başıma araba koy çıkar çok rahat
Evet ya kargo bile olsa yeter pamuklardan stok yap bnce çok güzeller ve bebe için en iyisiValla 30 lira az değil
Bende de çok sızdırıyo ya delircem.Gecen ay ikinci ürün 1 tl diye baby turco 3 numara bez almıştım. Inanilmaz sızdırdi. Bebegim 7 kilo. Bağlama şeklini değiştirsem de sıkı da gevşekte bağlasam gün boyu bez ve kıyafet değiştirdim. Kullanan var mı? Acikcasi ben tavsiye etmiyorum bu deneyimden sonra alacak olan varsa fikir olsun.
Ya pamuk almak istemiyordum. Saf içerikli ıslak mendiller iş görür diye. Şart mı pamuk?Evet ya kargo bile olsa yeter pamuklardan stok yap bnce çok güzeller ve bebe için en iyisi
Şart değil dene amq belki seversin. O çok daha ıslak oluyo diye benim kiz sevmedi sanki daha tiksiniyo gibi.Ya pamuk almak istemiyordum. Saf içerikli ıslak mendiller iş görür diye. Şart mı pamuk?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?