Hadi bakalım.Şimdi şöyle düşündüm arabayla gidiyorum her yere evin konumundan dolayı. Pusetle bebeyi alıp arkaya bağlar iskeleti katlar koyarım yine indir aynı şekil
Numaranız var demi orda gelmesi lazım
Normal indirim mesajı vs geliyor mu peki? Çünkü dün biri yazmıştı sms bildirimlerini kapatmış sanırım ondan gelmiyormuşvar da beni beğenmiiiyyy bence , o kadar şey alıyoruz bari bir tne yollasaydı
ben bu kodları sadece bezde kullanabiliyoruz saniyordum öyle değil miymis, önceden bilseydim keşkeWala canım pamuk alacaktım uzun zamandır, gittim ondan aldım çok teşekkür ederim
baby me Bebek Temizleme Pamuğu 6x60 adet - ebebek
baby me Bebek Temizleme Pamuğu 6x60 adet uygun fiyatla ebebek.com'da. Hemen keşfedin.www.e-bebek.com
77,99 idi
47,98 aldım :)
Canım bişey sorcam. Nasıl alınıyor bezler mağazadan alabiliyor muyuz. Bi arkadaşıma da gelmiş kod. İnternet üzerinden mi alacak mağazadan alsa olur muNormal indirim mesajı vs geliyor mu peki? Çünkü dün biri yazmıştı sms bildirimlerini kapatmış sanırım ondan gelmiyormuş
Bezde kullanılıyorben bu kodları sadece bezde kullanabiliyoruz saniyordum öyle değil miymis, önceden bilseydim keşke
Ben online sanıyordum. Şimdi mesajı okudum mağazadan da oluyormuş. Öyle daha iyi kargo parası çıkmamış olur hemCanım bişey sorcam. Nasıl alınıyor bezler mağazadan alabiliyor muyuz. Bi arkadaşıma da gelmiş kod. İnternet üzerinden mi alacak mağazadan alsa olur mu
ben bu kodları sadece bezde kullanabiliyoruz saniyordum öyle değil miymis, önceden bilseydim keşke
Tamam gülüm çok sağol söyleyim arkadaşaBen online sanıyordum. Şimdi mesajı okudum mağazadan da oluyormuş. Öyle daha iyi kargo parası çıkmamış olur hem
Anaaaa ben benim kodla aldığını anlamadımİçeriğinde iki kod yazılmış,
Biri bez için biri baby me ürünü için
Bana da temizleme pamuğu lazımdı orda kullandım
İçeriğinde iki kod yazılmış,
Biri bez için biri baby me ürünü için
Bana da temizleme pamuğu lazımdı orda kullandım
Bezde kullanılıyor
Evet bez yazıyor bende bez sanıyordumben onu sadece baby me bezi sandım urun olarak değil demesajda bez diye yazıyor ama
Kesinlikle lansinoh blue lock. Ebebeğinki igrençti wee de iğrenç. Bi damla sütle kokuyodu resmen. Ama lansinoh cidden arkaya emiyo sütü kupkuru ve tüm gün bile gidiyo valla.Merhaba
Gogus pedi alacagim, marka onerisi olan ya da aman sunu alma diyen olur mu?
Zamaninda bi lansinoh vardi baskasini bilmiyorum lakin fiyatlar/markalar cesit cesit...
Anaaaa ben benim kodla aldığını anlamadımben baby me bezi için sanıyordum pamuk da mı oluyormuş ama bez yazıyor nasıl oldu o ya
ben onu sadece baby me bezi sandım urun olarak değil demesajda bez diye yazıyor ama
En güzelini yaptınız mağazada kod geçersiz diyor online a özel sanırımhahaha ne diyeceğimi bilemedim, üztte bez yazıyor ama alta ek baby me ürün kodu okudum
bende alayım dedim kargo dahil 47 tl geldi bana,
mağzaya git gel daha cok yakar araba, o yüzden kargoya takılmadım
Valla demek oluyormuş tüm ürünlerde açığını bulmuşsunuz sisteminhahaha ne diyeceğimi bilemedim, üztte bez yazıyor ama alta ek baby me ürün kodu okudum
bende alayım dedim kargo dahil 47 tl geldi bana,
mağzaya git gel daha cok yakar araba, o yüzden kargoya takılmadım
Öyle miymiş mesajda mağazada yazıyorEn güzelini yaptınız mağazada kod geçersiz diyor online a özel sanırım
Mağazada sadece baby me marka bebek bezinde geçerliymiş ama onlineda pamukta oluyor belki alt açma falan da olur denemek lazımÖyle miymiş mesajda mağazada yazıyorben 1 kere online dan aldım o yüzden bilmiyorum mağazayı denemedim hiç
Bencede denemek lazım belki sleepy ıslak mendilde falan da oluyordurMağazada sadece baby me marka bebek bezinde geçerliymiş ama onlineda pamukta oluyor belki alt açma falan da olur denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?