Merve yatarken mi burnuna sıktın yoksa başı aşağı doğru mu sıktın? Şimdiye kadar burnu tıkanmadığı için hiç denemedim, tırsıyorum birazBen küçük 5 mllikleri sıktım komple bi delikten öbüründen çıktı ama yok ya arkada kalıyo sanki. Pişik hiç olmadık korkudan sürekli süruyorum mustelanınkini zaten.
Kafası öne eğikken sıktım.Merve yatarken mi burnuna sıktın yoksa başı aşağı doğru mu sıktın? Şimdiye kadar burnu tıkanmadığı için hiç denemedim, tırsıyorum biraz
Hıc korkma Canim bende yapiyorum oğluma basını öne eğip sıkıyorum hızlıca diğerinden cikiyo zatenMerve yatarken mi burnuna sıktın yoksa başı aşağı doğru mu sıktın? Şimdiye kadar burnu tıkanmadığı için hiç denemedim, tırsıyorum biraz
Etmiyoruz.Bebeği 1 aylık ve uzeri olan anneler bebeklerinizi beslemek için uyandırmaya devam ediyormusunuz ?
30 günlük olana kadar uyandırdın mıEtmiyoruz.
Benimki yarın 1 aylık oluyor, sariligimiz yeni düştü uyandırmaya devam edip etmeme konusunda karar veremiyorum gerçi max 3 saatte 1 kendisi uyanıyor artıkEtmiyoruz.
Ben etmiyorum en fazla 3 saatte uyanıyor. Sadece dün sabah 6ya kadar uyumadı, sonra 10a kadar uyumuşuz. Rekor kırdıkBebeği 1 aylık ve uzeri olan anneler bebeklerinizi beslemek için uyandırmaya devam ediyormusunuz ?
Maşallah maşallah uykusu bozulmasın Bize de yollayın uyku dün gece max 2 saat uyudukBen etmiyorum en fazla 3 saatte uyanıyor. Sadece dün sabah 6ya kadar uyumadı, sonra 10a kadar uyumuşuz. Rekor kırdıkseninki sarılığı yeni ataltıyorsa bana kalırsa 3 saati bile bekleme canım.
İlkti ve çok güzeldiMaşallah maşallah uykusu bozulmasın Bize de yollayın uyku dün gece max 2 saat uyuduk
Benimki uyumadı zaten. Ilk bi kaç gün uyandırdım. 20 günden saonra da saate bakmadım 3 saati bulduğu da olmuştur.30 günlük olana kadar uyandırdın mı
Bunun kıvamı nasıl? Sudocrem gibi mi?pişik için ilk oğlanda penaten kullanmıştım (alman markası çeriği temizdi)
bu sıpa içinde bunu tercih ettim
Bunun kıvamı nasıl? Sudocrem gibi mi?
Aa tamam anladım. Bunu da deneeiz bübschenden sonraÇok yoğun, pudralı gibi
Ailem Almanya’da yaşıyor, geçen gün abim geldi
İstediğim, sağolsun getirdi çok uzun süre gider
Ekşi sözlükte güzel yorumları var
Yara iyileştirici özelliği var
Dur süreyim bi
Tamamdır teşekkür ederim bende sarılık yüzünden endişe ettim 40 ina kadar devam edeyim uyandırmaya o zamanBen etmiyorum en fazla 3 saatte uyanıyor. Sadece dün sabah 6ya kadar uyumadı, sonra 10a kadar uyumuşuz. Rekor kırdıkseninki sarılığı yeni ataltıyorsa bana kalırsa 3 saati bile bekleme canım.
Kullanmıyosan bizim damladan da kullan valla süper.Ay bu kocam olacak adam beni öldürecek. Canım çekiyor desem almaz, sabah e-bebek’e gitmiş kargayemeden. Süt yapıyor diye malt içeceği stoğu yapmış. Neyse mangolusunun tadı kötü değil.
Galactago di mi Mervecim. Kullanıyorum onu, doktor yazdı. Humana diye bir çay içiyorum ayriyetten. Bugün doğumdan sonra 10. Gün. Yavaş yavaş artıyor. Adam istiyor ki, çeşme gibi aksınKullanmıyosan bizim damladan da kullan valla süper.
Ay yok be artsin artsın stresi daha fena. Bu kadar şey fazla bile.Galactago di mi Mervecim. Kullanıyorum onu, doktor yazdı. Humana diye bir çay içiyorum ayriyetten. Bugün doğumdan sonra 10. Gün. Yavaş yavaş artıyor. Adam istiyor ki, çeşme gibi aksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?