- 10 Şubat 2017
- 25.846
- 93.101
- 598
- 33
İstanbuldaysan dün yine dr onu da sordum evi havalandır yeterli dedi burda kuru hava olmaz dediBuhar makinem bozuldu. Kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı? Bu petekler çok kurutuyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İstanbuldaysan dün yine dr onu da sordum evi havalandır yeterli dedi burda kuru hava olmaz dediBuhar makinem bozuldu. Kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı? Bu petekler çok kurutuyor
İstanbuldayım canım, her sabah havalandırıyorum. 1 kere yeterli oluyor mudurİstanbuldaysan dün yine dr onu da sordum evi havalandır yeterli dedi burda kuru hava olmaz dedi
Bi kabın içine su ve pamuğu koyup, peteğin üstünde bekletebilirsin hem ılık olur hem de kolay. Benim kızımda baktım pişik olucak hemen saf zeytinyağı sürmeye başladım iyi geldiPrima Yenidoğan Kullanıyorum. Çok memnunum. Sızdırma, kayma olmuyor.
Benim bebem pişik oldu. Doktor ıslak mendili yasakladı. Pamuğu ıslatıp, öyle temizliyorum altını. Sudocream yazdı. Geçti pişik.
Yeterliymiş cnm özellikle sordum buhar makinasını gerek yok dediİstanbuldayım canım, her sabah havalandırıyorum. 1 kere yeterli oluyor mudur
Boş sprey şişesi aldım ben ona dolduruyorum suyu kolay oluyorBi kabın içine su ve pamuğu koyup, peteğin üstünde bekletebilirsin hem ılık olur hem de kolay. Benim kızımda baktım pişik olucak hemen saf zeytinyağı sürmeye başladım iyi geldi
Çay makinesi kullanıyorsan ondanda sıcak su alırsın pamukla mis gibi oluyor bebe bn dışarda sadece ıslak mendil kullanıyorum o da mecburiPrima Yenidoğan Kullanıyorum. Çok memnunum. Sızdırma, kayma olmuyor.
Benim bebem pişik oldu. Doktor ıslak mendili yasakladı. Pamuğu ıslatıp, öyle temizliyorum altını. Sudocream yazdı. Geçti pişik.
Merhaba,Buhar makinem bozuldu. Kullanıp memnun kaldığınız bir marka var mı? Bu petekler çok kurutuyor
Evin petekli ise uzerine ıslak havlu gibi bişey koy canım nem yapıyorİstanbuldayım canım, her sabah havalandırıyorum. 1 kere yeterli oluyor mudur
Benimde çiş arada sızıyodu düzgün bezleyemediysem falan diyodum ama kakada cıkmaya başladı sırtına sık degiştirmeme ragmen paket bitsin diye bekliyodum ama kızarıklıkta yapmış sürekli üst değişiyoruzKızlar sleepy sırtına dek kakayi çıkardı üst üste taktım bebeland bile asla çıkarmamısti şok oldum
Tamam deneyim bakalım 2numara mı kullanıyosun sen? molfix ve sleepy de 3 kullanıyodum ben şuan 4400 kilosuuzumlukekim19 Prima premium care dene canım.Ben çok memnunum.
Boyut olarak nasıl canım kalıpları molfixe kiyaslaBence goon premium a şans verin pamuk gibi yumuşacık ve sızdırma yapmıyor, molfix pure soft kullanıyordum bi kaç kez sızdırınca buna geçtim memnunum
Aynn cnm bnde onu kullanıyorum çok memnunumuzumlukekim19 Prima premium care dene canım.Ben çok memnunum.
Bnde prima kullanıyorum 2 olur ama bizi biraz sıkmıştı 4.500 gibiyken bacaklardan 3 numara aldım ilkten biraz büyük geldi 5 kg yi rahat olduTamam deneyim bakalım 2numara mı kullanıyosun sen? molfix ve sleepy de 3 kullanıyodum ben şuan 4400 kilosu