- 15 Temmuz 2020
- 3.485
- En iyi cevaplar
- 2
- 6.357
- 108
- 30
1 numara ve 2 numara ortalama kaç adet kullanmıştınıız. Biz 120 adet 1 120 adet 2 aldık ama. Fazla mı olmuşBenim de aylık kontrolde 4250 dendi on gün önce. 2 iz yapıyo bacaklara ama 2 paket var elimde idare ediyom. 3e geçsem geçilir.
Yok tam iyi benimkinin kilolarda olursa. Ki benimki de ortalama kiloda zaten. 3 numara 4 kilodan başlıyo. Ben 200er adet almıştım 1 ve 2.1 numara ve 2 numara ortalama kaç adet kullanmıştınıız. Biz 120 adet 1 120 adet 2 aldık ama. Fazla mı olmuş
Baby me marka aldım bende bunlardan. 21 TL içinde 10 adet var.Bu arada benim bebek bakım örtüm sleepy 60×90.Cok çok memnunum baya da büyük.Cis, kaka yapmadığı sürece ben de kullanıyorum tekrar tekrar.Ama 60 a aldığım 40 li paket 120 olmuşben de onu dışarda kullaniorum evde File marketten aldigimi kullaniorum.İstanbulda yaşayan kızlar fileden bunu alabilirsiniz.Biraz küçük ama evde işimi goruyo 17 TL içinde 10 tane var.
Merve senin 42 gün olmuş, bebeğinin gündüz ve gece kaç saatte bir emiyor, uyuma saatleri uzadı mı? Şu an ben her istediğinde emziriyorum, max 2 saatte 1Şimdi şöyle ki nemi bilemiyorum tabi sık sık havalandırma gündüzleri. Sıcaklık da içime sindiği gibi giydirip örtüyorum oluyo bitiyo ne alıştırırsak o zaten. Ben t-shirtle duruyorum bebenin altı üstü çift kat. Kafada sapka yok. Gece penye battaniyeye sarmaalyıp göğsüne kadar nohut battaniye örtüyorum. Gündüz nohutu da örtmüyorum. Sadece penye ile sarmalamak yeter.
Realcim bize alt bezi örtüsü dayanmıyor.Bu arada benim bebek bakım örtüm sleepy 60×90.Cok çok memnunum baya da büyük.Cis, kaka yapmadığı sürece ben de kullanıyorum tekrar tekrar.Ama 60 a aldığım 40 li paket 120 olmuşben de onu dışarda kullaniorum evde File marketten aldigimi kullaniorum.İstanbulda yaşayan kızlar fileden bunu alabilirsiniz.Biraz küçük ama evde işimi goruyo 17 TL içinde 10 tane var.
Nihalcim yıkanabilir bende de var annem almıştı ama hiç kullanmadım.Ben bu kullan atlardan çok memnunum.Pera da arada yapio çişini.Hatta geçen gün altını çıplak bıraktık çişini yapmışRealcim bize alt bezi örtüsü dayanmıyor.Derin özellikle bez değiştirirken çiş yapıyor, direk çöp. Yıkanılabilen bir örtü kullanmak lazım sanırım.
Uzadı canım 3 saate filan çıktı geceleri. Ama gündüz memeden pek ayrılmıyoMerve senin 42 gün olmuş, bebeğinin gündüz ve gece kaç saatte bir emiyor, uyuma saatleri uzadı mı? Şu an ben her istediğinde emziriyorum, max 2 saatte 1
Kiz Merveee 3 saate çıktıysa aralar süper rahatsız.Benimki Max 2 saat ara verio.Gece uyumayip sabahliosak wala Max 1 saat arasıUzadı canım 3 saate filan çıktı geceleri. Ama gündüz memeden pek ayrılmıyo
Ben iki gecedir memeyi agzina takıp beraber yatıp uyuyorum. ☹Kiz Merveee 3 saate çıktıysa aralar süper rahatsız.Benimki Max 2 saat ara verio.Gece uyumayip sabahliosak wala Max 1 saat arasımeme mama meme mama meme mama
Nihalcim sohbetine bende cevap vereyim ,benimki de öyle ama ben çorap takmada çözüm buldum mümkün değil eldivenlerin durması ne olursa olsun eldiven durmuyo çıkarıyor ama corapta sorun yoktherealsinner canım senin kız babasında duruyor mu? Benim kız babayla pek anlaşamadı heralde Eşimde benim gögsüm yok diye durmuyor diyor
Bir de bu eldivenleri takabiliyor musunuz? Derin mümkün değil tutmuyor. Kardeşim kendiliğinden eldiveni olan tulum yollamış 2 tane. Onları açamıyor sadece. Öbür türlü de yüzünü çiziyor
Çorap taktherealsinner canım senin kız babasında duruyor mu? Benim kız babayla pek anlaşamadı heralde Eşimde benim gögsüm yok diye durmuyor diyor
Bir de bu eldivenleri takabiliyor musunuz? Derin mümkün değil tutmuyor. Kardeşim kendiliğinden eldiveni olan tulum yollamış 2 tane. Onları açamıyor sadece. Öbür türlü de yüzünü çiziyor
Minik Pera biraz kaprisli@Nihal Shibuya benim kız bende aglio babaya verince anında susuo wala.Ben de anlamadım.Duruyo babasinda hatta gazını babası cikario ben pek beceremiorum o işi.Bazen babasindayken meme aranio o zaman aliorum.Eldivenleri ben de kullanmadim Nihalcim.Pera ne giydirmeye izin verio,ne de giydirince üzerinde kalmasına.Hatta ben o kadar kıyafeti boşuna almışım resmen.Cocuk giyinmekten nefret edioüstünü giydirecegimde kıyametler kopuo.Citcitli body ve çorapla bütün gün.Ustunun örtülmesini de sevmio.Bi kaç kez çizdi kendini.Surekli gozum üstünde eli yuzune gidince cekiorum hemen.Engelleyebildigim kadar artık.
Tamam Mervecim. Lastikli çorabı çok. Onlardan deneyeyim ben en iyisi. SağolasınÇorap takkendinden eldivenliler bana dar geldi parmakları kısıtlı oluyo çorap daha esnek. Ben de ebeb3kten ekstra eldiven almıştım onlar iyi düşmüyo.
Chicco’num kol altından ölçenini aldım ama kızım ölçtürene kadar yırtınıyorKızlar hangi ateş ölçerden aldınız?
Bizimlilerin günleri aynı sanırım canım benim oğlum da gündüz iki saat bir saat değişiyor ama bazen gece 4 saate kadar uyuduğu oluyor çok nadir gece 03 ile sabah 7 arası uyursa o da,o zamanlar hiç dokunmuyorum bende uyuyorum tek kesintisiz uyuduğum zaman dilimi cunkuKiz Merveee 3 saate çıktıysa aralar süper rahatsız.Benimki Max 2 saat ara verio.Gece uyumayip sabahliosak wala Max 1 saat arasımeme mama meme mama meme mama
Çorap takabilirsin ellerine :))therealsinner canım senin kız babasında duruyor mu? Benim kız babayla pek anlaşamadı heralde Eşimde benim gögsüm yok diye durmuyor diyor
Chicco’num kol altından ölçenini aldım ama kızım ölçtürene kadar yırtınıyor
Koltuk altı olandan evde var omron geç ölçüyor tabi oğlumda durmuyor. Şimdi 2.ay aşıları geliyor biraz panikledim hemen 1 tane daha alıyım diye o zaman bu aylarda en kolayı alından ölçmek sanırım kulaktan biraz daha büyüyünceBen Braun aldım dünya para verip.Doktorlar da onu kullaniomus diye.Ama kullanımı zor ya da ben beceremedim.Kulamtan ateş ölçer bizimkiuzumlukekim19
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?