Memnun musun Merve yaDiğer cırtlı modeli aldım ben aynı markanın.
Bak bunda pay iki uc parmak daraltmak için. Ben digerini uçtan takıyodum ilk zamanlar şimdi ise tMamen sıkıyorumMemnun musun Merve ya
Altinda cok abartildigini yazanlar batiyor filan diye ler olmus
Bedenli olani mi tamamen sıkabiliyorsunBak bunda pay iki uc parmak daraltmak için. Ben digerini uçtan takıyodum ilk zamanlar şimdi ise tMamen sıkıyorum
https://ty.gl/0gajh4f4ob şunu aldım. Şu an da indirimdeymiş bak alacaksan bekleme.Bedenli olani mi tamamen sıkabiliyorsun
Altinda cok fazla yorum vardi da beden uymadigina dair
Digeri bedensiz
S den xxl ca kadar oluyor diyor
Kafam
Karıştı
Muadillerini bilmiyorum ama bu işimizi görüyor. Şöyle bir şey.Ebebekte gördüm onu sanırım onu alacağım memnun kaldınız değil mi
İndirimi kacirmiyim diye bakıyorumhttps://ty.gl/0gajh4f4ob şunu aldım. Şu an da indirimdeymiş bak alacaksan bekleme.
Benim 107 idi göbek m l aldım tam oldu.İndirimi kacirmiyim diye bakıyorum
Ama
Bedenimi tam bilemiyorum iste
O kafami karıştırıyor
Cok thanks bacim
Ben ölçmedim ama sen ml aldiysanBenim 107 idi göbek m l aldım tam oldu.
Ölç de al ayolBen ölçmedim ama sen ml aldiysan
Ben bi büyüğünü alayım
Bunun iyisi kötüsü yok zaten ki. Ben ilk acemilikle bütün kullandım. Şimdi ortadan kesip kullanıyorum.Bim'e bebek bakım örtüsü gelmiş,
bi çok firmaya göre ucuzdu gidip aldım
şimdilik güzel görünüyor.
Bunun iyisi kötüsü yok zaten ki. Ben ilk acemilikle bütün kullandım. Şimdi ortadan kesip kullanıyorum.
Kesinlikle kirlenene kadar devam.üzerine çiş - kaka yapmadığı sürece bi kaç kez kullanılır
Merhaba geçen gün görüpte merak etmiştimBu arada benim bebek bakım örtüm sleepy 60×90.Cok çok memnunum baya da büyük.Cis kaka yapmadığı sürece ben de kullanıyorum tekrar tekrar.Ama 69 a aldığım 40 li paket 120 olmuşben de onu dışarda kullaniorum evde File marketten aldigimi kullaniorum.İstanbulda yaşayan kızlar fileden bunu alabilirsiniz.Biraz küçük ama evde işimi goruyo 17 TL içinde 10 tane var.
Ben ikiye bölüyom bileBu arada benim bebek bakım örtüm sleepy 60×90.Cok çok memnunum baya da büyük.Cis, kaka yapmadığı sürece ben de kullanıyorum tekrar tekrar.Ama 60 a aldığım 40 li paket 120 olmuşben de onu dışarda kullaniorum evde File marketten aldigimi kullaniorum.İstanbulda yaşayan kızlar fileden bunu alabilirsiniz.Biraz küçük ama evde işimi goruyo 17 TL içinde 10 tane var.
Mervem ben büyük de daha rahat ediorum disardaysam,annemdeysem falan.O yüzden hiç bolmedim.Sleepyi dışarda,baby babyi evde kullanıyorumBen ikiye bölüyom bilesen de bölsene
Ama bu şekilde daha çok kullanmış oluyoruz doğaya zararMervem ben büyük de daha rahat ediorum disardaysam,annemdeysem falan.O yüzden hiç bolmedim.Sleepyi dışarda,baby babyi evde kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?