Bitiriciym reflü yatakcılarını bitiriciymmmmOo Merve ekonomiyi yine işletiyor :)
Ben de tam yeni annelere anne yanı beşik ve reflü yatağı alın demeye gelmiştim senin buradaki müthis katkını unutup
Bitiriciym reflü yatakcılarını bitiriciymmmm
Güle güle kullansın minnoshhhKzıma puset örtüsü aldım. İndirime girmiş 190 TL trendyoldaara renk aldım. Tekrar bebeğim olursa ondada kullanırım diye
Yastiknan sallıyoz ana kucaa var sallamalıkReflü yatağının en büyük artısı bebeği ayağına alıp onda sallayabiliyorsun ama
Iste böyle ekonomikli hareketler görmek istedigimiz. Ama bana o ponponlar tehlikeli geliyo hep hareketlenince tutar yerKzıma puset örtüsü aldım. İndirime girmiş 190 TL trendyoldaara renk aldım. Tekrar bebeğim olursa ondada kullanırım diye
Yaaa yerse keserim onları makasla artık :) tabii 5/6 yıl öncesini düşünmek mecburiyetindeyizIste böyle ekonomikli hareketler görmek istedigimiz. Ama bana o ponponlar tehlikeli geliyo hep hareketlenince tutar yer
Teşekkür ederiiiizGüle güle kullansın minnoshhh
Yaaa senin de artık bir günün varB BirGunesDoguyor evet canım, bu seferki aslında o kadar sert değil (şu an için) 2 hafta önce çok fenaydı. Alıştık artık bizde bu fırtına, kıyamete. Doğumu bekliyorum ben. 5 ocak’ta sezeryan olacağım
Sağlıkla prensesini kucağına alB BirGunesDoguyor evet canım, bu seferki aslında o kadar sert değil (şu an için) 2 hafta önce çok fenaydı. Alıştık artık bizde bu fırtına, kıyamete. Doğumu bekliyorum ben. 5 ocak’ta sezeryan olacağım
Kilitli poşeeeeetbavul içi düzenleyici alsam mı bilmiyorum, ilk cocukta hurc kullanmıştım ama onlar kalın yer kaplıyor.
aldığınız bavul için düzenleyici linki var mı :)
Aralık annelerini okuyon di mi bol bol?B BirGunesDoguyor evet canım, bu seferki aslında o kadar sert değil (şu an için) 2 hafta önce çok fenaydı. Alıştık artık bizde bu fırtına, kıyamete. Doğumu bekliyorum ben. 5 ocak’ta sezeryan olacağım
Amin canım. Siz kurtuldunuz, sıra bende. Canım buldumda, adam son derece yetersiz. Dün yağmurdan şalter atmış. Akşam 10’da beni arıyor “ napacağız”Yaaa senin de artık bir günün varçok sevindim canım sağlıkla kucağına al inşallah. Çok takip edemiyorum, iş durumlarını ne yaptın yerine birini bulabildin mi
Mervecim Aralık annelerine yetişemedim ama Ocak annelerine de kendimi ait hissetmiyorum.Aralık annelerini okuyon di mi bol bol?
Amin bittercim. Peşinizden sizi takip ediyorum.Sağlıkla prensesini kucağına al
Ya olsun gel sen kimse sana niye geldin demez. Sen fırsat buldukça oku orayı bi kac gün daha kendini hazırla olaylaraAmin canım. Siz kurtuldunuz, sıra bende. Canım buldumda, adam son derece yetersiz. Dün yağmurdan şalter atmış. Akşam 10’da beni arıyor “ napacağız”Elektrikçi yolladım da çözdüler. Artık 1 ay idare etsinler. Sonra ben ayaklanınca yine yardımcı olurum.
Mervecim Aralık annelerine yetişemedim ama Ocak annelerine de kendimi ait hissetmiyorum.Siz yine beni Aralık annesine dahil edin. Bir çoğunuzla burdan tanışıyoruz zaten.
Amin bittercim. Peşinizden sizi takip ediyorum.
Allah yardımcın olsun canım, yetersiz eleman büyük sıkıntı.. Etsinler tabi, sezaryende anca toparlarsın daha erken beklemesinler bir zahmet.Amin canım. Siz kurtuldunuz, sıra bende. Canım buldumda, adam son derece yetersiz. Dün yağmurdan şalter atmış. Akşam 10’da beni arıyor “ napacağız”Elektrikçi yolladım da çözdüler. Artık 1 ay idare etsinler. Sonra ben ayaklanınca yine yardımcı olurum.
Mervecim Aralık annelerine yetişemedim ama Ocak annelerine de kendimi ait hissetmiyorum.Siz yine beni Aralık annesine dahil edin. Bir çoğunuzla burdan tanışıyoruz zaten.
Demi ya bn son günle kaçırdım aralığıAllah yardımcın olsun canım, yetersiz eleman büyük sıkıntı.. Etsinler tabi, sezaryende anca toparlarsın daha erken beklemesinler bir zahmet.
Biz de Aralık anası olamadık ki zaten çaktırma
Ay o da doğruAllah yardımcın olsun canım, yetersiz eleman büyük sıkıntı.. Etsinler tabi, sezaryende anca toparlarsın daha erken beklemesinler bir zahmet.
Biz de Aralık anası olamadık ki zaten çaktırma
Ama ama bizde cok tatlis bi grubuz simdiAmin canım. Siz kurtuldunuz, sıra bende. Canım buldumda, adam son derece yetersiz. Dün yağmurdan şalter atmış. Akşam 10’da beni arıyor “ napacağız”Elektrikçi yolladım da çözdüler. Artık 1 ay idare etsinler. Sonra ben ayaklanınca yine yardımcı olurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?