Yav senin analığını yicem beKuzum benim annem yanımda.Ama şunu bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki ben tek başıma da bakabilirsimBenim kizim 24 saat memede.Yalanci emzik de vermedim ben alismasin diye.Bi iki denedim tutmayınca bıraktım içimden de gelmedi tutması açıkçası.Mesela sabaha kadar yarım saatte bir uyanıo nerdeyse.Ve her defasında meme istio,memede uyuyo.Ben de seve seve yerine getiriyorum meme isteğini.Altini değiştiremem diodum gayet de değiştiriorum.Hicbiseyini kimseye bırakmadan kendim yapiorum.Ki ben yapamam diyen insandım Nihalcim.Simdi bana sorsan kimse benden iyi bakamaz.Esinde yanında yardımcıysa gayet de bakarsınız Derine.Ben ev işi için bile kimseyi almadım.Esim ya da annem bakarken ben temizliğimi, çamaşırımi günlere yayarak yapiorum.Hic endişelenme hepsini yapabilirsin benim de altyapim yoktu ama bı altyapı gelio ki insana sen bile inanamicaksin
Ayyy Mervem sen de muhteşem bı anne olacaksın.Dogumunu heyecanla bekliorumYav senin analığını yicem be
Yalova'dayım can.Ayyy Mervem sen de muhteşem bı anne olacaksın.Dogumunu heyecanla bekliorumİstanbul'daydin dimi kuşum?
Oo sen kendini sağlama almışsın.Kiz benim.kaynanam yanımda olur ilk bi ay durur herhalde. annem de gelecek ilk günler
İçime umut oldun RealcimKuzum benim annem yanımda.Ama şunu bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki ben tek başıma da bakabilirmişimBenim kizim 24 saat memede.Yalanci emzik de vermedim ben alismasin diye.Bi iki denedim, tutmayınca bıraktım.İçimden de gelmedi tutması açıkçası.Mesela sabaha kadar yarım saatte bir uyanıo nerdeyse.Ve her defasında meme istio,memede uyuyo.Ben de seve seve yerine getiriyorum meme isteğini.Altini değiştiremem diodum gayet de değiştiriorum.Hicbiseyini kimseye bırakmadan kendim yapiorum.Ki ben yapamam diyen insandım Nihalcim.Simdi bana sorsan kimse benden iyi bakamaz.Esinde yanında yardımcıysa gayet de bakarsınız Derine.Ben ev işi için bile kimseyi almadım.Esim ya da annem bakarken ben temizliğimi, çamaşırımi günlere yayarak yapiorum.Hic endişelenme hepsini yapabilirsin benim de altyapim yoktu ama bı altyapı gelio ki insana sen bile inanamicaksin
Ay benimkini görsen sanki kendi hamile. Bir kapris bir kaprisŞu kocalar da bıktırdı ya
Kuzum benim annem yanımda.Ama şunu bütün samimiyetimle söyleyebilirim ki ben tek başıma da bakabilirmişimBenim kizim 24 saat memede.Yalanci emzik de vermedim ben alismasin diye.Bi iki denedim, tutmayınca bıraktım.İçimden de gelmedi tutması açıkçası.Mesela sabaha kadar yarım saatte bir uyanıo nerdeyse.Ve her defasında meme istio,memede uyuyo.Ben de seve seve yerine getiriyorum meme isteğini.Altini değiştiremem diodum gayet de değiştiriorum.Hicbiseyini kimseye bırakmadan kendim yapiorum.Ki ben yapamam diyen insandım Nihalcim.Simdi bana sorsan kimse benden iyi bakamaz.Esinde yanında yardımcıysa gayet de bakarsınız Derine.Ben ev işi için bile kimseyi almadım.Esim ya da annem bakarken ben temizliğimi, çamaşırımi günlere yayarak yapiorum.Hic endişelenme hepsini yapabilirsin benim de altyapim yoktu ama bı altyapı gelio ki insana sen bile inanamicaksin
Ben sezeryani korkunç bişi bekliodum ya ben şanslıyım doktorum iyi, ya da abartildigi kadar korkunç değilMaşallah sezaryen dikişleriyle hepsine yetebiliyor musunuz? Anneye ekstra güç mü yükleniyor, siz mi çok dirayetlisiniz. Anne olmak böyle bir şey demek ki
Haahahaha keyfine duskun babalarŞu kocalar da bıktırdı ya
Ay ne guzel bizlerin de kolayca gecer insallah cnmBen sezeryani korkunç bişi bekliodum ya ben şanslıyım doktorum iyi, ya da abartildigi kadar korkunç değil
Gecicek tabikiiiAy ne guzel bizlerin de kolayca gecer insallah cnm
HarikasinGecicek tabikiiievrene pozitif enerji yayıyoruz
Bakarsın ya niye bakamayasıntherealsinner realcim başta sen olmak üzere tüm annelere soruyorum. Bebeğinize kendi başınıza bakabiliyor musunuz? Ben annemi yardıma çağırmayacağım. İlk hamileliğim, bir tecrübem, altyapım yok. Gündüzden yardımcı alsam yeter mi? Gece eşimle dönüşümlü bakarız. Yoksa yatılı bir bakıcı mı tutmalıyım?
therealsinner realcim başta sen olmak üzere tüm annelere soruyorum. Bebeğinize kendi başınıza bakabiliyor musunuz? Ben annemi yardıma çağırmayacağım. İlk hamileliğim, bir tecrübem, altyapım yok. Gündüzden yardımcı alsam yeter mi? Gece eşimle dönüşümlü bakarız. Yoksa yatılı bir bakıcı mı tutmalıyım?
Ay bana koca demeyin.Beni bıktırdı benimki.Ben de evde yatılı biriyle yapamam Nihalcim.Ama bak gör zaten birine birakamicaksin,kendi gozunden bile sakinicaksin.Bi de ben kimsenin şöyle yap böyle yapini dinlemiorum artık.Her bebek kendine özel ve kendi bebeğinin dilini her anne kendisi cozermis.Benim eşim fazla bilmiş bı adam.Bi de hastanenin kitapçığında okumuş emzirmeden önce altı degismeliymis.Surekli beni taciz ediodu önce altını değiştir diye.Bebek de nasıl aglio emzirmeden önce altı degistirilince.Birak beni dedim en son.Bu bebek önce emzirme istio,sonra alt değiştirme dedim.Her bebeğin davranışı tek ve kendine özel.Bunu da en iyi sanırım biz anneleri bilicez.Kendine güven,hiç korkmaise ne zaman dönmeyi planliosun,ücretli iznin kaç ay?
Yok Realcim, benimki öyle konularda haddini bilir. Ne tüp bebek tedavimde, ne hamileliğimde, ne evin işlerinde bilmişlik yapmadı. Benimkinin sorunu rahatına düşkün. Yatılı kadın alırsak adım gibi eminim kadının varlığı ona batacak.Ay bana koca demeyin.Beni bıktırdı benimki.Ben de evde yatılı biriyle yapamam Nihalcim.Ama bak gör zaten birine birakamicaksin,kendi gozunden bile sakinicaksin.Bi de ben kimsenin şöyle yap böyle yapini dinlemiorum artık.Her bebek kendine özel ve kendi bebeğinin dilini her anne kendisi cozermis.Benim eşim fazla bilmiş bı adam.Bi de hastanenin kitapçığında okumuş emzirmeden önce altı degismeliymis.Surekli beni taciz ediodu önce altını değiştir diye.Bebek de nasıl aglio emzirmeden önce altı degistirilince.Birak beni dedim en son.Bu bebek önce emzirme istio,sonra alt değiştirme dedim.Her bebeğin davranışı tek ve kendine özel.Bunu da en iyi sanırım biz anneleri bilicez.Kendine güven,hiç korkmaise ne zaman dönmeyi planliosun,ücretli iznin kaç ay?
Ben uykusuzluğa alışkınım bittercim. Benim korkum tecrübesiz olduğum için bilemediğim problemlerle karşılaşmak.Bakarsın ya niye bakamayasın
Bebek için değilde temizlik günlük işler için daha iyi olur
Bebek içinde zamanla karar verebilirsin
Gece ilk zaman bakıcı da olsa sen emzircen ilk 2 gün zorlanırsın sonra spontane oluyor
Huzurcum, benim yemek, temizlik problemim olmaz. Onlar için çalıştığım otel bana yardımcı yollar. Benim bebeğe bakmaktan yana tecrübesiz olduğum için endişelerim var. Gündüz bakıcısını da bana eğitim versin diye istiyorum.İlk çocukta annem 1 hafta yanımdaydı
Sadece ev işlerinde yardımcı oldu
Sonrasında toparladım, hem bebek hem ev işi eşimle idareli şekilde yaptık.
Bebeğe yardımcıya herkes yok, o kendini sana sende ona göre yaşam biçimi oturtuyorsun
Ama ilk dönem için yemek temizlik için yarım günlüğüne adam alabilirsin
Tecrübesizsin evet ama o an öyle bi güç geliyor ki sanki 10 bebe büyütmüşçesineBen uykusuzluğa alışkınım bittercim. Benim korkum tecrübesiz olduğum için bilemediğim problemlerle karşılaşmak.
Huzurcum, benim yemek, temizlik problemim olmaz. Onlar için çalıştığım otel bana yardımcı yollar. Benim bebeğe bakmaktan yana tecrübesiz olduğum için endişelerim var. Gündüz bakıcısını da bana eğitim versin diye istiyorum.
Emin ol tek başına cok daha guzel sinir stres olmadan bakarsıntherealsinner realcim başta sen olmak üzere tüm annelere soruyorum. Bebeğinize kendi başınıza bakabiliyor musunuz? Ben annemi yardıma çağırmayacağım. İlk hamileliğim, bir tecrübem, altyapım yok. Gündüzden yardımcı alsam yeter mi? Gece eşimle dönüşümlü bakarız. Yoksa yatılı bir bakıcı mı tutmalıyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?