- 19 Kasım 2020
- 21.937
- 47.927
Bizim yatağın kendi alezi de var ama onu çıkarıp takması zor ya. En iyisi çarşaf gibi olanlarAynen valla iyi oluyor yatağa geçince sıkıntı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizim yatağın kendi alezi de var ama onu çıkarıp takması zor ya. En iyisi çarşaf gibi olanlarAynen valla iyi oluyor yatağa geçince sıkıntı
Benimkinde de kılıf var fermuarlı kim uğraşacak onla dedimBizim yatağın kendi alezi de var ama onu çıkarıp takması zor ya. En iyisi çarşaf gibi olanlar
Bn bulamamamıştım alez alt açma seriyordumBenimkinde de kılıf var fermuarlı kim uğraşacak onla dedim
Ben e bebeğin kendi markası baby me şampuan kullanıyorum memnunuz. Bebe yağı babydream extra sensetive almıştım ama doktorumuz kullanmayın yağ gözenekleri tıkıyor dedi. Pişik için bepanthol almıştım başta işe yaramadı sudocream aldım. Şimdi dönüşümlü ikisini kullanıyorum. Ama ikisinin içeriği de temiz değil. Bepanthol u temiz diye biliyordum yeni öğrendim olmadığınıÖnerebileceğiniz, kullanmaktan memnun olduğunuz temiz içerikli şampuan, bebe yağı ve pişik önleyici krem var mı? Siveno'yu duydum ama göz yakıyor ve kuruluk yapıyor yorumları gördüm. Sudocream ve mustela için temiz değil diyorlar. Siz neler kullanıyorsunuz?
Vaaay çok mantıklıBn bulamamamıştım alez alt açma seriyordum
Vaaay çok mantıklı
Her gün 1 saat daha erken uyandırsanız ve akşam belli bi saatten sonra loş ışıkta sakin aktiviteler yapmaya çalışsanız zamanla düzelir diyr düşünüyorum. Düzen için bir gün 7-7.30 gibi uyandırın diyorlar ama çok geç yatıyormuş uykusuz kalır. Böyle 1 hafta 10 günde düzelir diye düşünüyorumSabah 3 lere kadar oturma huyu çıktı kızlar ya deliricemgayet enerjik oyun oynuyo bu saatlere kadar.Oglen 12 ye kadar da uyuyo.Ben bunu nasıl duzelticem ya
Ben hic emzirme yaatogi kullanmadım vallahi canım tabiki karar senin ama ben bu kadar para vermemBu emzirme yastığı en rahat olanıymış sanırım, fiyatı da 500 üzerindeydi en son. Alsam mı bilemedim
Bende tam bunu yazacaktım yasayan varmi diye Saat 5 ten 6 dan sonra asla uyutmuyorum ama yinede en erken 1 olmadan uyumuyor benim bebeğim zaten hiç erkenuyuyan bir bebek olmadı ama en geç saat 10 30 da uyumuş olurdu, birde sürekli bana yapışık ve sürekli ayakta olmak istiyor hiç oturmak istemiyor kendi kendine oynamıyor sizdede varmi bu durumSabah 3 lere kadar oturma huyu çıktı kızlar ya deliricemgayet enerjik oyun oynuyo bu saatlere kadar.Oglen 12 ye kadar da uyuyo.Ben bunu nasıl duzelticem ya
Benim bebeğim de çok beyaz çok hassas tenli, bestiron damla kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık.Kizlar merhaba, bebegime ocean microfer demir damlası basladim bugun ama verdikten 2-3 saat sonra yanağı kizardi hala da kizarik Boyle bir seyle karsilasan var mi? Zaten çok beyaz ve hassas tenli bir daha vermeye korkuyorum açıkçası. Sizler neler kullaniyosunuz?
Doğduğundan beri siveno kullanıyorum bizde öyle sorunlar olmadı hem de çok hassas tenlidir pişik önleyici krem incia kullanıyorum çok memnunumÖnerebileceğiniz, kullanmaktan memnun olduğunuz temiz içerikli şampuan, bebe yağı ve pişik önleyici krem var mı? Siveno'yu duydum ama göz yakıyor ve kuruluk yapıyor yorumları gördüm. Sudocream ve mustela için temiz değil diyorlar. Siz neler kullanıyorsunuz?
alez gerekiyor ya, kusma ya da çiş kazası oluyor çünküBebek yatağı için sıvı koruyucu kılıf, alez almamız gerekir mi?
arkadaşın dediği gibi birer saat erken uyandırırak çözersin onu canım, nasıl dayanıyorsun yaSabah 3 lere kadar oturma huyu çıktı kızlar ya deliricemgayet enerjik oyun oynuyo bu saatlere kadar.Oglen 12 ye kadar da uyuyo.Ben bunu nasıl duzelticem ya
Anlattıkların atağa benziyor atak zamanı mı acaba?Bende tam bunu yazacaktım yasayan varmi diye Saat 5 ten 6 dan sonra asla uyutmuyorum ama yinede en erken 1 olmadan uyumuyor benim bebeğim zaten hiç erkenuyuyan bir bebek olmadı ama en geç saat 10 30 da uyumuş olurdu, birde sürekli bana yapışık ve sürekli ayakta olmak istiyor hiç oturmak istemiyor kendi kendine oynamıyor sizdede varmi bu durum
Olmadı deneyeyim o şampuanı başka alternatif bulamadım çünkü umarım biz de problem yaşamayız. Kıyafet ve biberon temizliği için ne kullanıyorsunuz? Green clean aldım ama alternatifleri de listeme koyayım.Benim bebeğim de çok beyaz çok hassas tenli, bestiron damla kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık.
Doğduğundan beri siveno kullanıyorum bizde öyle sorunlar olmadı hem de çok hassas tenlidir pişik önleyici krem incia kullanıyorum çok memnunum
alez gerekiyor ya, kusma ya da çiş kazası oluyor çünkü
arkadaşın dediği gibi birer saat erken uyandırırak çözersin onu canım, nasıl dayanıyorsun ya
Anlattıkların atağa benziyor atak zamanı mı acaba?
Kuzum atak mi bilmiyorum hiç bakmadım açıkçası ama yaklaşık 15 gündür boyleBenim bebeğim de çok beyaz çok hassas tenli, bestiron damla kullanıyoruz sıkıntı yaşamadık.
Doğduğundan beri siveno kullanıyorum bizde öyle sorunlar olmadı hem de çok hassas tenlidir pişik önleyici krem incia kullanıyorum çok memnunum
alez gerekiyor ya, kusma ya da çiş kazası oluyor çünkü
arkadaşın dediği gibi birer saat erken uyandırırak çözersin onu canım, nasıl dayanıyorsun ya
Anlattıkların atağa benziyor atak zamanı mı acaba?
Siveno kullanıyorum ikisi için deOlmadı deneyeyim o şampuanı başka alternatif bulamadım çünkü umarım biz de problem yaşamayız. Kıyafet ve biberon temizliği için ne kullanıyorsunuz? Green clean aldım ama alternatifleri de listeme koyayım.
Alerji testi ile öğrendik. 45 günlükken. Zaten testten 2 hafta önce alerjisini anlayıp her şeyi yemeyi kesmiştim. Sonuç verince test için doktora gittik.Alerji testi mi yaptırdınız yoksa deneme yanılma yöntemi ile mi öğrendiniz bunları. Yani bizimde alerjimiz var yeni öğrendik doktora randevu almaya çalışıyoruz. Ama testler belirli bir yaşın altında doğru sonuç vermiyor diyorlar sizinki nasıldı merak ettim
Benimki de hep ayakta tutmamı istiyor. Daha emekleme yok ama ayaklarını yere koymak istiyor sürekli.Bende tam bunu yazacaktım yasayan varmi diye Saat 5 ten 6 dan sonra asla uyutmuyorum ama yinede en erken 1 olmadan uyumuyor benim bebeğim zaten hiç erkenuyuyan bir bebek olmadı ama en geç saat 10 30 da uyumuş olurdu, birde sürekli bana yapışık ve sürekli ayakta olmak istiyor hiç oturmak istemiyor kendi kendine oynamıyor sizdede varmi bu durum
Hanımlar selamlar yeniden
Bebeğim biraz ufak ve erken doğdu. 2400 gr su anda..
Elimizde şundanımız mevcut fakat bebeyi içine altına destek yapmadan oturtmam imkansız gibi bi şey. Çok stres oluyorum, bilmediğim bi kullanım şekli mi var acaba deneyimlemiş ve fikir verebilecek olan var mı?
Gofretcim nasılsın bnm minnoş kızım yürüyor darısı sana ve diğer bebişlereAy ben pusetle ilgili sana yazdığımı fark etmemişim. 12 gün önce gelmiş kuzucuk Gözünüz aydııın Sağlıkla büyüsün inşallah
Yok kuzum saat en geç 10 da odaya götürüyorum 2 3 saat uğraşıyorum uyumuyor zaten doğdu doğalı hiç 8 de 9 da uyuyan bir bebek değildi, kendi kendine tabiki saatlerce oynamasıni beklemiyorum ama en azından ilgisini çeken bir oyuncakla 10 dk oyalansin istiyorum. Onun dışında sürekli yakama yapışık sürekli gezdir beni diyoBenimki de hep ayakta tutmamı istiyor. Daha emekleme yok ama ayaklarını yere koymak istiyor sürekli.
Kendi kendine oynamaması normal değil mi? Bizimkiler de sürekli neden kendi oynamıyor kötü alıştırmışsın diyorlar. Ama bana mantıklı gelmiyor. Daha bebek. Tabii ki tek oynamayacak.
Oğlum zaten hareketi çok sevdiği için oturunca sıkılıyor. Dışarı hastası. Doğduğunda da öyleydi büyüdükçe artıyor.
Gündüz uykuları tamamen bitti neredeyse. Max 1 saat uyuyor. Ama gece 20:00 uyku saatini bozmuyoruz. Emerek uyuduğu için bir şekilde uzun da sürse uyutuyorum.
Ay maşallah Erkenci yine seninkiGofretcim nasılsın bnm minnoş kızım yürüyor darısı sana ve diğer bebişlere