• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebegimiz sarisin olabilirmi?

Blaurosie

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
1.291
17
0
- Yurtdışı
merhaba arkadaslar
ben beyaz tenliyim, kumralim esimde öyle bizim ailemzde sarisin yok esiminde yok. acaba bizim bebegimiz sarisin olabilirmi? beyaz tenli olur kesin diye düsünüyorz ama simdi herkesin cocuklarina bakip yorum yapmaya basladik cocuk kime ne kadar benziyor diye. ama bizim en cok merak etigimiz bana yada esime benzemesi degil bbegimizin teninin sacinin rengi..soruyu sacma bulmayan arkadaslar cevap verirlerse sevinirim..doguma az zamanim kaldi, cocuktan baska sey düsünemez oldum :)

Kusura bakma yazmadan duramadim, öyle bir yazmisinki acil cevap verin doguma az kaldi cocuk sarisin olmazsa dogumu durduracagim dermis gibi olmus...

Aklinda fikrinde cocugunun olmasi cok dogal birsey her hamile anne adayi gibi, ama bence yogunlugu cocugun sarisinligine esmerligine, ten , sac , göz , kas , vs, vs rengine degilde saglikli bir cocuk olmasina ver...

Saglikli bir bebek veriri rabbim insallah, iyi bir dogum diliyorum...

Kusura bakma yazmadan duramadim, öyle bir yazmisinki acil cevap verin doguma az kaldi cocuk sarisin olmazsa dogumu durduracagim dermis gibi olmus...

Aklinda fikrinde cocugunun olmasi cok dogal birsey her hamile anne adayi gibi, ama bence yogunlugu cocugun sarisinligine esmerligine, ten , sac , göz , kas , vs, vs rengine degilde saglikli bir cocuk olmasina ver...

Saglikli bir bebek veriri rabbim insallah, iyi bir dogum diliyorum...

ben özellikle belirttim sorumu sacma bulanlar cevap vermesin diye..tabiki önemli olan saglikli dogmasi..tesekkür ederim..

bende hamileyken çok merak ederdim bebeklerim kime benzeyecek diye..merakın çok normal canım.eşimde bende beyaz tenliyiz,kumralız.benim gözlerim yeşil,eşiminki bal rengi.bebeklerimiz ikiz.ikiside kumral,gözleri ela gibi.biri daha esmer diğerine göre.ama ben sarışın olmalarını istemedim hiç.sarışınları pek sevmiyorum:)..kumral isterdim her zaman Allah gönlüme göre verdi.bebeğine sağlıkla kavuş İnşallah canım.

Son düzenleme:
bende hamileyken çok merak ederdim bebeklerim kime benzeyecek diye..merakın çok normal canım.eşimde bende beyaz tenliyiz,kumralız.benim gözlerim yeşil,eşiminki bal rengi.bebeklerimiz ikiz.ikiside kumral,gözleri ela gibi.biri daha esmer diğerine göre.ama ben sarışın olmalarını istemedim hiç.sarışınları pek sevmiyorum:)..kumral isterdim her zaman Allah gönlüme göre verdi.bebeğine sağlıkla kavuş İnşallah canım.

Allah anali babali büyütsün insallah..bebek nasil birsey olacak diye düsünmek bu isin en keyifli kisimlarinda biri sanirim..esimle ben sarisin olsun insallah diye düsünüyoruz..Allah herkesin kalbine göre versin tabi saglikli olmasi en önemlisi..internette arastirdigima göre cekinik gen diye birsey var onunla baglantili ama nerden bilebiliriz degilmi :)
yorumunuz icin cok tesekkür ederim..guzel bir pazar dilerim.. ikizlere öpücüklerrrr...

kumral olan insanlar genelde bebekken sarışın oluyorlar.sonradan saç rengi koyulaşıyor göz rengi değişenler var.bebekken sarışın olupta biraz 6 7 yaşına gelince saçının rengi kahverengiye dönen dediğim gibi çok insan var çevremde.çok klasik bişey ama mesela ben sapsarıymışım küçükken ama şimdi kahverengi saçlarım:1:

kumral olan insanlar genelde bebekken sarışın oluyorlar.sonradan saç rengi koyulaşıyor göz rengi değişenler var.bebekken sarışın olupta biraz 6 7 yaşına gelince saçının rengi kahverengiye dönen dediğim gibi çok insan var çevremde.çok klasik bişey ama mesela ben sapsarıymışım küçükken ama şimdi kahverengi saçlarım:1:

bizimde annem babam esmer ama kardeslerin yarisi esmer diger yarisi bembeyaz tenli. bazilari kivircik sacli..insan bu durumda cok merak ediyor walla...hayatim boyunca sairisinligi sevdim. uzun yillar sari sac kullandim zaten.insallah kizim sairisin olur :) tesekkür ederim..

Canım annen ve annannen baban ve babasından olan çocuklarda olmayabilir. Bu eşin içinde geçerli. Ama ondan önceki kuşaklarda varsa gen kırılmasıyla geliyor bir şekilde.

eşim baya esmer
hatta sülalesinde köylerinde ela gözlü bile yok
benim babam dahil bütün amcalarım dedem babaannem halalarım
sarışın mavi gözlü
ama ben kumral kahverengi gözlüyüm
kızımın saçları açık kumral
gözü siyah
oğlumunda gözü siyah saçı daha koyu kumral
bende kapkara bebekler bekliyodum ama tersi oldu tenleri beyaz:)
ama suratları eşime çok benziyo
özelliklede oğlummmmm resmen sıkıştırılmış eşim gibi:))))

eşim baya esmer
hatta sülalesinde köylerinde ela gözlü bile yok
benim babam dahil bütün amcalarım dedem babaannem halalarım
sarışın mavi gözlü
ama ben kumral kahverengi gözlüyüm
kızımın saçları açık kumral
gözü siyah
oğlumunda gözü siyah saçı daha koyu kumral
bende kapkara bebekler bekliyodum ama tersi oldu tenleri beyaz:)
ama suratları eşime çok benziyo
özelliklede oğlummmmm resmen sıkıştırılmış eşim gibi:))))

senin taraf agir basmis ten ve sac renginde heralde..senin genlerin.benim kizimda esime benzesin ben öyle istiyorum yani renk olarak degil , yüzü benzesin..insallah:) derlerki cocuklari babasina benzerse esini cok seviyorsun :P

canim benim annemin tarafi hep sarisin mavi gozlu.ben dogdugumda kapkara killi oldukca cirkin bir beebkmisim resimlerimi yok etmek geliyo icimden ama ani isde atamiyorum:)))

ama bababim tarafi hep esmer onlara cekmiism heralde.ama suanda beyaz tenliyim golzerim ela gibi aslinda yesilde koyu yesil.saclarimin o simsiyah halinden eser yok.

benim esimde kumral yesil gozlu.oglumda sapsari saclari var beyaz tenli masmavide gozleri var masallahh diyelim nazar degmesin.suan 1 yasinda ilaerde degisirmi pek sanmiyorum geenlde sairisin bir aileyiz.ama hepsindenonemlisi saglikli olsun.sevgiler

canim benim annemin tarafi hep sarisin mavi gozlu.ben dogdugumda kapkara killi oldukca cirkin bir beebkmisim resimlerimi yok etmek geliyo icimden ama ani isde atamiyorum:)))

ama bababim tarafi hep esmer onlara cekmiism heralde.ama suanda beyaz tenliyim golzerim ela gibi aslinda yesilde koyu yesil.saclarimin o simsiyah halinden eser yok.

benim esimde kumral yesil gozlu.oglumda sapsari saclari var beyaz tenli masmavide gozleri var masallahh diyelim nazar degmesin.suan 1 yasinda ilaerde degisirmi pek sanmiyorum geenlde sairisin bir aileyiz.ama hepsindenonemlisi saglikli olsun.sevgiler

Nazar degmesin yavruna masallah :nazar::nazar::nazar: verdigin örnekler icin tesekkür ederim..minik kuzuna sevgilerrrr:):)

Back
X