Bebeğimiz olmasını çok istiyoruz

angel000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
36
Yer
Adana
kızlar bişey danışmak istiyorum ben evleneli 11 ay oldu ve her ay adet gecikmesinde acaba bebek mi diye bekledik ama hep hüsrandı sonu sonra bende kadın doğum doktoruna gittim
Polikistik over kist çıkmıstı ama ilaçlarla temizlendi bebek olmasını da çok istiyoruz
sonra doktor bana DUPHASTON 10MG verdi ben aralık ayının 20 si ile 24 arası adet oldum adetimden sonra her iki ve 3 güne bir düzenli ilişkim oldu eşimle
bugun 20 ocak adetim baslamadı belki ilk günü ama inanın adet olmaması için hamile kalmak için allaha dua ediorum çünkü bende eşimde bebek istiyoruz
arkadaşlar affedersiniz sık tuvalete cıkıyorum hep bişeyler yemek isteği kasıklarımda ve belimde sancılarım oluyor akıntımda var sizce ne yapmam lazım??

bugün 2.günü halen başlamadı regl 10günü dolmasını beklıyorum yoksa çıkmıyormus..ama beklemek öldürüyor beni cnm..

kızlar benim bu ay adetım 6 gun gecıktı bu arada cok sık ıdrara cıkma yeme ıstegı kasıklarımda ve belimde sancılarım oluyor akıntımda vardı
ve dün gece 4te bulantı ve kasılmayla uyandım bugun 7.gün az bi kan damla damla once rengi pembe sonra kahverengiye döndü
acaba hamile miyim yerleşme kanı mı test yaptım hafif silik çıktı
kafam karışık arkadaşlar kan testi yaptırmak istemiyorum çünkü ondan öncesindede hep hayal kırıklığına uğradık eşimle şimdi inanın
hamile olabilirim die üstüme titriyor eşim onuda üzmek istemiyorum sizce napim??

kızlar benim bu ay adetım 6 gun gecıktı bu arada cok sık ıdrara cıkma yeme ıstegı kasıklarımda ve belimde sancılarım oluyor akıntımda vardı
ve dün gece 4te bulantı ve kasılmayla uyandım bugun 7.gün az bi kan damla damla once rengi pembe sonra kahverengiye döndü
kafam karışık arkadaşlar kan testi yaptırmak istemiyorum çünkü ondan öncesindede hep hayal kırıklığına uğradık eşimle şimdi inanın
hamile olabilirim die üstüme titriyor eşim onuda üzmek istemiyorum sizce napim??

Bence hamilesin... Kan testi en net ve en temiz olanı.... Böyle bekleyip bunalmaktansa bence bir kere bunal. Daha fazla ümitlenmek seni ve eşini de çok yorar....Ben hamileyim diye uçuyordum sonra Mol Gebeliği olduğu ortaya çıktı. Tam 1 yıldır ambargomuz var :( Aynı hamile gibi test pozitif ama ben Mol Gebeliği geçiriyormuşum.

Allah herkese hayırlısını nasip etsin. Şer de hayır da Allahtandır...

canım bence 10 gün bekle. sonra yaptır kan testini. bende senin gibi her ay tüm belirtileri yaşıyorum test yapıyorum negatif sonra adet oluyorum hayal kırıklığı. belirtiler psikolojik oluyor artık öyle düşünmeye başladım. 10 gün filan adetin gelmezse gidip test yaptır. en azından hayal kırıklığı yaşamazsın. hadi bakalım inş hamilesindir

noldu canım tahlil yaptırdınmı belirtilerin gebelik var gibiydi üstelikte silik çizgi çıkmış bizi haberdar et lütfen inşallah hamilesindir

kızlar bişey danışmak istiyorum ben evleneli 11 ay oldu ve her ay adet gecikmesinde acaba bebek mi diye bekledik ama hep hüsrandı sonu sonra bende kadın doğum doktoruna gittim
Polikistik over kist çıkmıstı ama ilaçlarla temizlendi bebek olmasını da çok istiyoruz
sonra doktor bana DUPHASTON 10MG verdi ben aralık ayının 20 si ile 24 arası adet oldum adetimden sonra her iki ve 3 güne bir düzenli ilişkim oldu eşimle
bugun 20 ocak adetim baslamadı belki ilk günü ama inanın adet olmaması için hamile kalmak için allaha dua ediorum çünkü bende eşimde bebek istiyoruz
arkadaşlar affedersiniz sık tuvalete cıkıyorum hep bişeyler yemek isteği kasıklarımda ve belimde sancılarım oluyor akıntımda var sizce ne yapmam lazım??

canım ne yaptın? merak ettim.
gereken testlerini yaptın mı? sonuç???

regl gününün gecikmesine bile gerek yok idrar testleri için artık. eczaneden 'erken dönemde sonuç veren gebelik testi alıcam'' diye istersen, 2 marka var zaten çok erken dönemde cevap veren, alabilirsin.

ben, regl olmama 1 hafta kala şüphelendim, aldım testimi eczaneden, gayet net çizgileri gördüm. silik milik değildi yani. gecikme olmadan sonuç alabilirsin.

hadi bi bak, cevap ver. merakta bırakma bizi.

inşallah en kısa zamanda alırsın meleğini kucağına.

Back