Merhaba arkadaşlar, bebeklerin her ay bazı belirgin davranış ve hareketleri gerçekleştirmesi beklenir. Kimi bebek beklenilenden önce gerçekleştirir, kimisi de daha geç sürede. Bu konuyu açmaktaki amacım bebeklerimizi kıyaslamak değil, her ayda bebeklerimizden beklenen davranış ve hareketler hakkında paylaşımda bulunmaktır.İnternette bununla ilgili cok saglıklı bilgiler bulamadım. Burada tecrubeli ve birebir yaşayan anneler olarak paylaşımda bulunalım diyorum. Ne dersiniz?
Benim kızım 5. ayda. Şu ana kadar sağa veya sola dönebiliyor, elinin dokunduğu şeyleri kavrayabiliyor.destekli olmak şartıyla oturabiliyor. annesini ve babasını diğer insanlardan ayırt edebiliyor. bilinçli oldugunu sanmıyorum ama yine de hoşuma giden sesler çıkartıyor 'eanne, anne,enne' gibi. tabi ki dişleri kaşınıyor ne bulursa agzına atmaya calısıyor. agzının etrafı tukuruk gölü oluyor. sizin bebişler ne durumda?![KK42 :42: :42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)
Benim kızım 5. ayda. Şu ana kadar sağa veya sola dönebiliyor, elinin dokunduğu şeyleri kavrayabiliyor.destekli olmak şartıyla oturabiliyor. annesini ve babasını diğer insanlardan ayırt edebiliyor. bilinçli oldugunu sanmıyorum ama yine de hoşuma giden sesler çıkartıyor 'eanne, anne,enne' gibi. tabi ki dişleri kaşınıyor ne bulursa agzına atmaya calısıyor. agzının etrafı tukuruk gölü oluyor. sizin bebişler ne durumda?
![KK42 :42: :42:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk42.gif)