bebegimiz hamismi gercekten hadiii .allahimm n kadar sevindim tebrikler canim tebrikler allahim tamamini erdirsin insallah:1hug:
evet evet evet ben bile inanamıyorum halakaydirigubbakcemile3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bebegimiz hamismi gercekten hadiii .allahimm n kadar sevindim tebrikler canim tebrikler allahim tamamini erdirsin insallah:1hug:
bitanem ne çok sevindim anlatamam harikasın yaaaaaa... allah hayırlı ve sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin işallah canım benim kendine çok dikkat et öpüyorum seni kocamannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
inanmıyorummmm canım benim :))
okadar çok sevindimki anlatamam....
Allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin inşaallah....
gönlüne göre sağlıklı ,hayırlı bir evladın olsun canım benim ....
bizler içinde dua et olurmu ....
bozocuğum ne güzel haberler veriyorsun böyle peşpeşe maaşaallah....
Rabbim senin güzel haberlerini duymayıda nasip etsin canım benim...
darısı bizlerin başına inşaallah......
canımm benim inan o kadar mutlu oldumki umutlarımın bittiği anda sizden güzel haberler duymak hem mutlu ediyor beni hemde umutlandırıyor.Allahım kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.çokkk öpüyorumm senii opuyorumnanaktan
tekrar tebrik ederim Allahım sağlıcakla alacağın günleride görürsün inşallah UMUT oldun bizlere............canım arkadaşımmmmma.s.
tebrikler çok sevindim
Allah kucağına aldığı günleri de göstersin inşallah
rahat bi hamilelik, kolay doğum dilerim
tebrikler ..Rabbim sağlıcakla tamamına erdirsin inş...
çok sevindim canım... hihoyyyt senin adına çok sevindim inan... opuyorumnanaktan Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasib etsin inşallah... :ecrin_bebek: a.s. :1hug: