Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Bebeğimin Yüzünde İsilik :(

ilybrls

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
26
0
36
İstanbul
arkadaşlar 1.5 aylık bebeğimin yüzünde küçük küçük isilikler cıkıyor , italyada yaşıyorum 6 aydır ve her doktora güvenemiyorum :( ne yapmalıyım ?

Öpmüceksin, öptürmüceksin, her gün duş aldır, çok fazla terlemesin ve yüzüne bebek kremlerinden sürebilirsin

arkadaşlar 1.5 aylık bebeğimin yüzünde küçük küçük isilikler cıkıyor , italyada yaşıyorum 6 aydır ve her doktora güvenemiyorum :( ne yapmalıyım ?

bebeğiniz erkek mi benim oğlumdada olmuştu öpmekle ilgisi yok erkek bebek anne karnında anneden gelen hormonlardan etkileniyor kızlarda olmuyormuş en geç 3 aylıkken geçer önemli birşey değil

Benim bebeğim ağustosta doğdu ve benim tecrübesizliğimden, aynen isilik olmuştu. Bi dönem sonra geçiyor ama şimdilik bebişi çok fazla giydirme, bunaltma. Banyo çok önemli. Ben sebamedin kremini filan almıştım ama çok işe yaramadı. oluruna bırakacaksın. 2. aydan sonra geçti şükür.

öpmekle alkası yok benim bebeğimdede olmuştu sıkı giydirme bide duş aldır krem kullanmazsan daha iyi olur,biz duş aldırdıktan sonra geçerdi.

Back