Bebeğimin yüzü:-(

Tamam telaş yapmıyorum o halde :)

Doktorunuz normal.dediyse korkamayin bence hem.inan okdr fark.yok gececektir kotu gorunen.bir durum.yok resimde L Love_your_life bebeginiz kac aylik yeni doganlarda hep oluyorda ?

Ben belki yaşayan vardır diye doktor cevap atana kadar sormak istedim açıkçası yoksa buradaki arkadaşların doktor olmadığını biliyorum

korkma annesi yeri gelecek ısılık olacak kabaracak anne sutunden sur en faydalı o zaten onu demeyı unuttum.krmlerı vs ılaçları pek kolayına kulanma.senın bebeğinin şifası göğüslerinde sutunden.temız bezle ılık su bıle gıderır

Kremin kendiside beyazdı diye biliyorum bebeğinizin yüzünü nemli bezle silin yada yıkayın bastırmadan. Sıkıntı olmaz korkmayın krem kortizonlu bebek cildide narin malum. O yanaklarda tam yemelik hani
Çok şükğr geçti şuanda ya yoksa
Doktorunuz normal.dediyse korkamayin bence hem.inan okdr fark.yok gececektir kotu gorunen.bir durum.yok resimde L Love_your_life bebeginiz kac aylik yeni doganlarda hep oluyorda ?
çok şükür geçti şuanda yok. Henüz 11 haftalık bebeğim

Yaa sütümle mi sileyim yani böyle bir şey olduğunda iyi gelirse yaparım tabi kıyamam ona sağolunnn

Hangi deterjanı kullanıyorsunuz bizim doktorumuz önerdi o şekilde aldım sabun tozu falan var sizin markası nedir

Yok evimizde hiç böcek sinek herhangi bir uçan kaçan hayvan yok ama terlemekten olabilir ınuğzden hatta bugün yazlıklara geçtik aşırı terliyor çünkü ben birde üşüyor gibi giydir giydir çocuğu hal oluyorum

Yerinizde olsam doktorun sözünden çıkmazdım. Hele buradaki kimsenin sözüyle ilaca başlamak, bırakmak gibi bir hata yapmazdım.

Birkaç sayfa okudum konuyu, o bile yetti. Yine herkes doktor olmuş, size reçete yazıyor. Elinizdeki kremi şu durumda sür, şu durumda sürme diyen bile olmuş, pes. Çocuğunuzu uzmana götürmüşsünüz, uzman kişi muayenesini yapmış, buna güvenin. Güvenmiyorsanız başka uzmana götürün.

Ben kaç yıllık yenidoğan hemşiresiyim, bebek suratına anne sütü sürüldüğünü ne gördüm ne duydum. Bebeklerin suratına öyle her şey sürülmez. Bu anne sütü de olsa böyle. Hepten zarar vereceksiniz sonunda. Temizlik için duru suyla silersiniz, temiz ve kuru tutarsınız, olur biter. Buradakilerin gazına gelip de çocuğun yüzünü deneme tahtasına çevirmeyin derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…