- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
Tamam telaş yapmıyorum o halde :)o bir hastalık değil bence. ben çok beyaz tenliyim. normal zamanda yüzümde hiçbirşey yoktur. ama ağladım zaman yüzüm haritaya dönüyor. kimi yerlerde allık kimi yerlerde beyaz lekeler çıkıyor. 30-40 dakika sonra geçiyor. yani gizli bir doğum lekesi diyorum ben bunaama normal hayatta hiçbişeyim yok. telaşe bacım
Teşekkür ederizAllahım nazarlardan saklasın tan yemelik yanaklarmaşallah subhanallah.
Ben belki yaşayan vardır diye doktor cevap atana kadar sormak istedim açıkçası yoksa buradaki arkadaşların doktor olmadığını biliyorumBakın burdaki kimse doktor degil ... soylenilen kremleri doktorun bilgisi olmadan kesinlikle sürmeyin ... doktorunuz en dogruyu bilgiyi verir ... doktor gunde kac bebege bakiyor ... bende internete şikayetlerimi yaziyorum kanser cikiyorum yorumlardan ..halbuki alakası yok
Teşekkür ederizzzBilgim yok ama bebiş çok güzel ya tam yemelik
korkma annesi yeri gelecek ısılık olacak kabaracak anne sutunden sur en faydalı o zaten onu demeyı unuttum.krmlerı vs ılaçları pek kolayına kulanma.senın bebeğinin şifası göğüslerinde sutunden.temız bezle ılık su bıle gıderırGenelde de sağlıklı beslenirim fastfood hiç yoktur hayatımda kahve hamile kaldığım an bıraktım zaten. Ama sanırım sıcaktan oluyor çok şükür geçti şuan yanakları ödüm köprü geçmeyecek diye
Çok şükğr geçti şuanda ya yoksaKremin kendiside beyazdı diye biliyorum bebeğinizin yüzünü nemli bezle silin yada yıkayın bastırmadan. Sıkıntı olmaz korkmayın krem kortizonlu bebek cildide narin malum. O yanaklarda tam yemelik hani
çok şükür geçti şuanda yok. Henüz 11 haftalık bebeğimDoktorunuz normal.dediyse korkamayin bence hem.inan okdr fark.yok gececektir kotu gorunen.bir durum.yok resimde L Love_your_life bebeginiz kac aylik yeni doganlarda hep oluyorda ?
Amin teşekkür ederiz. Tam yemelikyaaaa nasıl canım çekti onu sevmeyi ,
off lahım korusun bagıslasın size ,
Sağolun teşekkür ederizzzBebek cok tatlı Masallah :)
Gecmıs olsun
Yaa sütümle mi sileyim yani böyle bir şey olduğunda iyi gelirse yaparım tabi kıyamam ona sağolunnnkorkma annesi yeri gelecek ısılık olacak kabaracak anne sutunden sur en faydalı o zaten onu demeyı unuttum.krmlerı vs ılaçları pek kolayına kulanma.senın bebeğinin şifası göğüslerinde sutunden.temız bezle ılık su bıle gıderır
Hangi deterjanı kullanıyorsunuz bizim doktorumuz önerdi o şekilde aldım sabun tozu falan var sizin markası nedirBirde sıcak havalarda sık sık ılık suda yıka rahatlar... Sık sık elbiselerini değiştir... benimki sıcak terliyo günde iki defa degisiyom... Hergün hanfendi için makine çalışıyo... deterjanida özel bizim deterjanı yikayinca elbiseleri sert oluyo ve rahatsız eder cocugu
Yok evimizde hiç böcek sinek herhangi bir uçan kaçan hayvan yokOlabilir benimkindede terledimi vücudu kızarıyor elbiseler terli vucuduna surtuyorsa hareket edince filan... Birde evinizde böcek karinca filan varsa... Yaz ayları belki sivrisinek ısırdı... Bizim bahceli böcek karinca çok çıkıyo evde... kanatli lar çıkıyo. . Bizim ki oyun saniyor yakalamaya çalışıyo hayvanı ☺ hergün sil supur yapiyom mecbur... gecen elinde vardı kanatli karinca farketmesem ağzına atcak... yerden bulmuş olmuş hayvan
ya o değil de ben bunu yerim ya.. lokummmm :)
Ah yok acile güvenmem ben 3 tane doktorumuz var işi abarttık iyice ama sanırım aralarından birisini seçsek iyi olacaksadece hassas bir ponçik o .... sürekli acillere gidip mikrop aldırmayın yumoşa...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?