Bebeğimin yüzü:-(

Ağladığında çekeyim atayım şimdi ev güneşli belli olmuyor yalnızca ağlarken çıkıyor beyazlık top top. Pek toplu değil ya yanakları yatınca öyle çıkmış :-)

o bir hastalık değil bence. ben çok beyaz tenliyim. normal zamanda yüzümde hiçbirşey yoktur. ama ağladım zaman yüzüm haritaya dönüyor. kimi yerlerde allık kimi yerlerde beyaz lekeler çıkıyor. 30-40 dakika sonra geçiyor. yani gizli bir doğum lekesi diyorum ben buna :D ama normal hayatta hiçbişeyim yok. telaşe bacım

Bakın burdaki kimse doktor degil ... soylenilen kremleri doktorun bilgisi olmadan kesinlikle sürmeyin ... doktorunuz en dogruyu bilgiyi verir ... doktor gunde kac bebege bakiyor ... bende internete şikayetlerimi yaziyorum kanser cikiyorum yorumlardan ..halbuki alakası yok

Kremin kendiside beyazdı diye biliyorum bebeğinizin yüzünü nemli bezle silin yada yıkayın bastırmadan. Sıkıntı olmaz korkmayın krem kortizonlu bebek cildide narin malum. O yanaklarda tam yemelik hani :21:

Maşallah yanaklara :) Geçmiş olsun kalıcı bir sorun olmayacağını doktor söylemiş zaten, endişelenmeyin geçer..

kızlar yaşayan var mı acaba dün cilt konusunda uzamam bir doktora gittik bebeğim 2,5 aylık yüzünde kızarıklık çıkmıştı yanaklarında top top böyle sonra o eumovate isimli bir krem verdi ve gece sürün dedi sürdüm inçe tabaka sabah kalktığımda bebeğimin yanakları beyaz olmuş yani krem sürdüğüm yerler diğer bölgelere göre beyaz mesaj attım normal olduğunu kızarık olan diğer yerlere de sürmemi söyledi ama ben rahatsız oldum bu durumdan bir doktorumuz daha var ona da mesaj attım daha cevap gelmedi böyle bir durum yaşayan var mı acaba acil götürmeliyi miyim bilemedim doktor normal olduğunu söyledi ama korktum
Benimkinin vücudunda nokta nokta oluyordu... Belki süt alerjisi yada aşı yada sicaklardan filan...

Oraları iyileştirmiş bikaç güne tamamen geçer ama o kremi sürmeyin bidaha onun yerine kaynatılmış soğuk suya temiz pamuk batırıp silin hemen geçer, o top top beyaz sivilcemsi şeyler de kendiliğinden geçecek

Birde sıcak havalarda sık sık ılık suda yıka rahatlar... Sık sık elbiselerini değiştir... benimki sıcak terliyo günde iki defa degisiyom... Hergün hanfendi için makine çalışıyo... deterjanida özel bizim deterjanı yikayinca elbiseleri sert oluyo ve rahatsız eder cocugu

Besin alerjisi tetikliyor o zaman. Bence siz buna yoğunlaşın ona göre yol izlersiniz..

Kremi de eğer kaşınıp huzursuzluk vermiyorsa kullanmanız şart değil. Bana göre doktor sorun yok dediyse yoktur tabi..

Kaşıntı oluyorsa elini yüzüne götürüp huzursuz oluyorsa zararsız Fenistil diye bir jel krem var. Ben yazın sinek ısırığına kullanıyorum. Ferahlatıyor.
Sicaklardan da olabilir terliyosa çocuk Tezleri hassas oluyo bebeklwrin

kızlar yaşayan var mı acaba dün cilt konusunda uzamam bir doktora gittik bebeğim 2,5 aylık yüzünde kızarıklık çıkmıştı yanaklarında top top böyle sonra o eumovate isimli bir krem verdi ve gece sürün dedi sürdüm inçe tabaka sabah kalktığımda bebeğimin yanakları beyaz olmuş yani krem sürdüğüm yerler diğer bölgelere göre beyaz mesaj attım normal olduğunu kızarık olan diğer yerlere de sürmemi söyledi ama ben rahatsız oldum bu durumdan bir doktorumuz daha var ona da mesaj attım daha cevap gelmedi böyle bir durum yaşayan var mı acaba acil götürmeliyi miyim bilemedim doktor normal olduğunu söyledi ama korktum
bizim de 3 aylık zaman zaman sivilce gibi şeyler çıkıyor kızarıklıklar da oluyor bu sebeple doktora gitmek hiç aklıma gelmedi. zaten aylık kontrole gidiyoruz bir sorun olsa doktor söylerdi. bence bir daha hiçbirşey surmeyin. banyodan sonra bebeyagi sürersiniz en fazla

sütüne dıkkat et.sağlıklı beslenmeye çalış kafeınden vs uzak dur.zeytınyağının asıdı alınmış şekılde surebılırsın .sıcaktanda olur.
Genelde de sağlıklı beslenirim fastfood hiç yoktur hayatımda kahve hamile kaldığım an bıraktım zaten. Ama sanırım sıcaktan oluyor çok şükür geçti şuan yanakları ödüm köprü geçmeyecek diye

bizim de 3 aylık zaman zaman sivilce gibi şeyler çıkıyor kızarıklıklar da oluyor bu sebeple doktora gitmek hiç aklıma gelmedi. zaten aylık kontrole gidiyoruz bir sorun olsa doktor söylerdi. bence bir daha hiçbirşey surmeyin. banyodan sonra bebeyagi sürersiniz en fazla
Doktorumuzda kızdı bana neden göndermiyorsun da başkasına güveniyorsun dedi ;( haklı adam ya artık yok güvenmem götürmem başkasına

Çok fazla terliyor hatta bugün o yüzden yazlıklara geçtik :)belki de o yüzden oluyor belli geçer artık
Olabilir benimkindede terledimi vücudu kızarıyor elbiseler terli vucuduna surtuyorsa hareket edince filan... Birde evinizde böcek karinca filan varsa... Yaz ayları belki sivrisinek ısırdı... Bizim bahceli böcek karinca çok çıkıyo evde... kanatli lar çıkıyo. . Bizim ki oyun saniyor yakalamaya çalışıyo hayvanı ☺ hergün sil supur yapiyom mecbur... gecen elinde vardı kanatli karinca farketmesem ağzına atcak... yerden bulmuş olmuş hayvan

Back