Bebeğimin yüzü:-(

kızlar yaşayan var mı acaba dün cilt konusunda uzamam bir doktora gittik bebeğim 2,5 aylık yüzünde kızarıklık çıkmıştı yanaklarında top top böyle sonra o eumovate isimli bir krem verdi ve gece sürün dedi sürdüm inçe tabaka sabah kalktığımda bebeğimin yanakları beyaz olmuş yani krem sürdüğüm yerler diğer bölgelere göre beyaz mesaj attım normal olduğunu kızarık olan diğer yerlere de sürmemi söyledi ama ben rahatsız oldum bu durumdan bir doktorumuz daha var ona da mesaj attım daha cevap gelmedi böyle bir durum yaşayan var mı acaba acil götürmeliyi miyim bilemedim doktor normal olduğunu söyledi ama korktum

Kızlar yan etkisi seri renginde değişiklik yazıyor acaba bu yan etki kaç güne geçer bilginiz var mı

Gaita testi diyorsunuz dimi onu yaptıracağız kontrolde yoksa başka bir test mi? Yan etkilerinde seri renginde değişilik yazıyor :-(

Ben testin adini bilmiyorum. Ancak hani o ihtimal sikinsin diye söylemisştim size. Ki olma ihtimali küçük.

Benim yiğenimde vardi ve evet yüzü kizarmişti fakat ayni zamanda sürekli ağliyordu, gaz sorunu, kaka sorunuda vardi. Sanirim bu sizde yok.

Aslında onu da düşündü doktorumuz salya vardı kakasında ama geçti sınra süt alerjisi diye düşünmüştük. Şimdi eczacımıza sordum kullanmak istemiyorsan kullanma kalıcı hasar bırakmaz dedi. İçim yinede hiç rahat değil

Besin alerjisi tetikliyor o zaman. Bence siz buna yoğunlaşın ona göre yol izlersiniz..

Kremi de eğer kaşınıp huzursuzluk vermiyorsa kullanmanız şart değil. Bana göre doktor sorun yok dediyse yoktur tabi..

Kaşıntı oluyorsa elini yüzüne götürüp huzursuz oluyorsa zararsız Fenistil diye bir jel krem var. Ben yazın sinek ısırığına kullanıyorum. Ferahlatıyor.

Ben testin adini bilmiyorum. Ancak hani o ihtimal sikinsin diye söylemisştim size. Ki olma ihtimali küçük.

Benim yiğenimde vardi ve evet yüzü kizarmişti fakat ayni zamanda sürekli ağliyordu, gaz sorunu, kaka sorunuda vardi. Sanirim bu sizde yok.
Yok hayır bunlar bebeğimde yok. Kremin yan etkisiymiş beyazlaması güncelleme yaptım ama olmadı sanırım acaba yan etkiler kaç günde Yok olur ki

Besin alerjisi tetikliyor o zaman. Bence siz buna yoğunlaşın ona göre yol izlersiniz..

Kremi de eğer kaşınıp huzursuzluk vermiyorsa kullanmanız şart değil. Bana göre doktor sorun yok dediyse yoktur tabi..

Kaşıntı oluyorsa elini yüzüne götürüp huzursuz oluyorsa zararsız Fenistil diye bir jel krem var. Ben yazın sinek ısırığına kullanıyorum. Ferahlatıyor.
Bu ay testini yaptıralım tedbir amaçlı en iyisi biz. Krem yan etkisi ne zaman son bulur biliyor musunuz acaba yan etkilerinde deride renk değişikliği yazıyor da

Bebeğinde ne tatlı maşallah..:) canım benim ya kıyamam çok sevdim.yanaklarindaki sevimlilikten başka bişey göremedim.dert etme geçecektir.

Yok hayır bunlar bebeğimde yok. Kremin yan etkisiymiş beyazlaması güncelleme yaptım ama olmadı sanırım acaba yan etkiler kaç günde Yok olur ki

Ben o kremi kullanmadiğim için bilmiyorum canim. Bence çocuğu başka bir cild doktoruna götür ve durumu anlat. Umarim herşey cabuk düzelir. Geçmiş olsun diliyorum size.

Birkaç güne geçer merak etme uzun süre kalmaz. Ağlayınca top top gözükmesi de o şekilde sürdüğün için. Toparlar yakın zamanda. :)

bence gereksiz panik yapmışsınız. dr işin uzmanı Allah bilir kaç bebeğe verdi o kremi. içinize sinmezse kullanmayın. zaten bir süre vermiştir. mesela bize 5 gün kullanın yeter demişti baktık 4 günde geçti 5. gün kullanmadık.

ayrıca besin testleri genelde hata veriyor bu çağda. süt alerjisinin olup olmadığını diyetle çocuğun reaksiyonlarıyla tahmin ediyorlar. bişey olmaz sıkıntı etmeyin

bence gereksiz panik yapmışsınız. dr işin uzmanı Allah bilir kaç bebeğe verdi o kremi. içinize sinmezse kullanmayın. zaten bir süre vermiştir. mesela bize 5 gün kullanın yeter demişti baktık 4 günde geçti 5. gün kullanmadık.

ayrıca besin testleri genelde hata veriyor bu çağda. süt alerjisinin olup olmadığını diyetle çocuğun reaksiyonlarıyla tahmin ediyorlar. bişey olmaz sıkıntı etmeyin
Bana iki gün kullanın yeter dedi daha fazla kullanma dedi sabah mesaj attım ve normal bir durum diğer yerler kırmızı o yüzden sana beyaz geliyor dedi ama alnından bile beyaz şuan

Bu ay testini yaptıralım tedbir amaçlı en iyisi biz. Krem yan etkisi ne zaman son bulur biliyor musunuz acaba yan etkilerinde deride renk değişikliği yazıyor da

Benim oğlum da hiç bu kadar kızarma olmadı arada biraz pütür pütür olurdu sadece, o yüzden hiç krem kullanmadım.

Bebeklerinde süt alerjisi olan arkadaşlarımı baz alarak yazdım. Ara ara azardı onların da.

Bana iki gün kullanın yeter dedi daha fazla kullanma dedi sabah mesaj attım ve normal bir durum diğer yerler kırmızı o yüzden sana beyaz geliyor dedi ama alnından bile beyaz şuan

belki alnıda sıkıntılıydı bebişin. bence rahat bırakın kendinizi biraz. Allah muhafaza acil bişey olsa her yer hastane götürürsünüz. kızarıklıklar geçtiyse 2 günde dediyse kullanmayın. bir de her bebekte kızarıklık olur az çok. benim oğlanda egzama vardı sarı sarı ondan götürmüştüm. geçmiş olsun. sanırım ilk bebeğiniz hemen her şey için hastaneye gitmeyin. mikrop yuvası ne hastalıklar var. rotası, su çiçeği ,kızamığı var da var. biz o yüzden elden geldiğince gitmezdik.

Back