- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.517
- 173
- Konu Sahibi Love_your_life
-
kızlar yaşayan var mı acaba dün cilt konusunda uzamam bir doktora gittik bebeğim 2,5 aylık yüzünde kızarıklık çıkmıştı yanaklarında top top böyle sonra o eumovate isimli bir krem verdi ve gece sürün dedi sürdüm inçe tabaka sabah kalktığımda bebeğimin yanakları beyaz olmuş yani krem sürdüğüm yerler diğer bölgelere göre beyaz mesaj attım normal olduğunu kızarık olan diğer yerlere de sürmemi söyledi ama ben rahatsız oldum bu durumdan bir doktorumuz daha var ona da mesaj attım daha cevap gelmedi böyle bir durum yaşayan var mı acaba acil götürmeliyi miyim bilemedim doktor normal olduğunu söyledi ama korktum
Gaita testi diyorsunuz dimi onu yaptıracağız kontrolde yoksa başka bir test mi? Yan etkilerinde seri renginde değişilik yazıyor :-(
Aslında onu da düşündü doktorumuz salya vardı kakasında ama geçti sınra süt alerjisi diye düşünmüştük. Şimdi eczacımıza sordum kullanmak istemiyorsan kullanma kalıcı hasar bırakmaz dedi. İçim yinede hiç rahat değil
Yok hayır bunlar bebeğimde yok. Kremin yan etkisiymiş beyazlaması güncelleme yaptım ama olmadı sanırım acaba yan etkiler kaç günde Yok olur kiBen testin adini bilmiyorum. Ancak hani o ihtimal sikinsin diye söylemisştim size. Ki olma ihtimali küçük.
Benim yiğenimde vardi ve evet yüzü kizarmişti fakat ayni zamanda sürekli ağliyordu, gaz sorunu, kaka sorunuda vardi. Sanirim bu sizde yok.
Bu ay testini yaptıralım tedbir amaçlı en iyisi biz. Krem yan etkisi ne zaman son bulur biliyor musunuz acaba yan etkilerinde deride renk değişikliği yazıyor daBesin alerjisi tetikliyor o zaman. Bence siz buna yoğunlaşın ona göre yol izlersiniz..
Kremi de eğer kaşınıp huzursuzluk vermiyorsa kullanmanız şart değil. Bana göre doktor sorun yok dediyse yoktur tabi..
Kaşıntı oluyorsa elini yüzüne götürüp huzursuz oluyorsa zararsız Fenistil diye bir jel krem var. Ben yazın sinek ısırığına kullanıyorum. Ferahlatıyor.
Yaaa doktor neden krem verdi ya o zam bir şey de demedi bana o kadar üzgünüm ki şuan ondan mı oluyormuş pufYa onlar anne sutunun yagindan olmuyo mu? Butun cocuklarimda cikti ve gecti
Yok hayır bunlar bebeğimde yok. Kremin yan etkisiymiş beyazlaması güncelleme yaptım ama olmadı sanırım acaba yan etkiler kaç günde Yok olur ki
Yok hayır bunlar bebeğimde yok. Kremin yan etkisiymiş beyazlaması güncelleme yaptım ama olmadı sanırım acaba yan etkiler kaç günde Yok olur ki
Bana ondan geldi ama tamda goremiyorumki fotodanYaaa doktor neden krem verdi ya o zam bir şey de demedi bana o kadar üzgünüm ki şuan ondan mı oluyormuş puf
Beyazlık belli olmuyor mu şuan attım amaBana ondan geldi ama tamda goremiyorumki fotodanarkadaslar bole birseyden bahsetmiyor.. benim dedigim her cocukta cikan birsey
Bana iki gün kullanın yeter dedi daha fazla kullanma dedi sabah mesaj attım ve normal bir durum diğer yerler kırmızı o yüzden sana beyaz geliyor dedi ama alnından bile beyaz şuanbence gereksiz panik yapmışsınız. dr işin uzmanı Allah bilir kaç bebeğe verdi o kremi. içinize sinmezse kullanmayın. zaten bir süre vermiştir. mesela bize 5 gün kullanın yeter demişti baktık 4 günde geçti 5. gün kullanmadık.
ayrıca besin testleri genelde hata veriyor bu çağda. süt alerjisinin olup olmadığını diyetle çocuğun reaksiyonlarıyla tahmin ediyorlar. bişey olmaz sıkıntı etmeyin
Bu ay testini yaptıralım tedbir amaçlı en iyisi biz. Krem yan etkisi ne zaman son bulur biliyor musunuz acaba yan etkilerinde deride renk değişikliği yazıyor da
Teşekkürler;-)gecmis olsun ben onu yerimmm
Bana iki gün kullanın yeter dedi daha fazla kullanma dedi sabah mesaj attım ve normal bir durum diğer yerler kırmızı o yüzden sana beyaz geliyor dedi ama alnından bile beyaz şuan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?