- 24 Aralık 2022
- 4
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi Zuleyhaaplt
Çok çok teşekkür ederim, evet maalesef çok kaşıntısı oluyo kaşıyo hatta kanatıyo eldiven taktım hatta mecburenÖncelikle çok geçmiş olsun kuzuya. Ben pek egzemaya benzetemedim. Kaşıntısı oluyor mu? Egzema kaşıntı yapar.
Şuan 5 aylık 1.5 aylıkken yine yüzünde kabarcıklar olmuştu ama bu kadar değildi tabi kan tahlili yapmışlardı ve süt alerjisi çıkmamıştı doktorda egzama var demişti o zamanSütünüz alerji yapıyor olabilirmi? Siz bu aralar farklı gıdalar aldınızmı?
Çok çok teşekkür ederim, evet sadece emziriyorum elediğim gıdalar ürünler oldu ama demek ki dediğiniz gibi daha çok şey elemem lazımGeçmiş olsun. Emziriyorsanız yediklerinizi eleyerek bi bakın yaranın sönmesine. Mama ise başka bir mama için doktorla görüşün. Deterjan, yumuşatıcı, şampuan kullandığınız ne varsa içeriği temiz ürünler kullanın ve bol durulama yapın. Bir de başka bir doktora göstermenizde fayda var.
Alerjik bişey olabilir iyice araştırınMerhabalar, bebeğimin yüzü egzama oldu doktor nemlendirici krem sür geçer dedi ama sürüyorum azalacağına git gide daha da artıyo yayılıyor pazartesi tekrar doktora randevu aldım ama ne yapmam lazım bilgisi olan var mı kullanıp da iyi gelen bişey
Tahlillerin negatif cikmasi alerji olmadigi anlamina gelmez. Bu yasta tepki esastirŞuan 5 aylık 1.5 aylıkken yine yüzünde kabarcıklar olmuştu ama bu kadar değildi tabi kan tahlili yapmışlardı ve süt alerjisi çıkmamıştı doktorda egzama var demişti o zaman
Yazımı okursuniz insallhÇok çok teşekkür ederim, evet sadece emziriyorum elediğim gıdalar ürünler oldu ama demek ki dediğiniz gibi daha çok şey elemem lazım
Bebeginiz yuzu gecti mi benim bebegmde de aynisi var vucuduna yayildi. Doktor egzama dedi bol bol nemlendrmemi syledi Alerji testi yaptrdim alerjisi yok denildiMerhabalar, bebeğimin yüzü egzama oldu doktor nemlendirici krem sür geçer dedi ama sürüyorum azalacağına git gide daha da artıyo yayılıyor pazartesi tekrar doktora randevu aldım ama ne yapmam lazım bilgisi olan var mı kullanıp da iyi gelen bişey
Benm bebegmde cok kasiyor yuzunu kanatiyor bnde eldiven giydrdm. Acaba iyilesti mi bebeginizn yuzu.Çok çok teşekkür ederim, evet maalesef çok kaşıntısı oluyo kaşıyo hatta kanatıyo eldiven taktım hatta mecburen