canım kararlı olcaksın, kesin ve net olcaksın her konuda, belirsilik oldumu çocuklar bunu çok iyi kullanıyoar valla, bizden zekiler, bi kere kestinmi asla taviz vermicen, asla emzirmicen valla ben hiç acı sürmek, boyamak gibi şeyler yapmadım, direk vermedim evet ilk bi hafta zor oldu ama benim kararlı olduğumu görünce pes etti, her istediğinde sulandırış süt ya da bebek sütlerinden ver bence
ne guzel anlatmıssınız cocuk yapasım geldı ya
yanınızda yatmaya da mı alısıyo, ay ne dertlerı varmıs tabı bılmeyen anlamıyor hıc haberım yok bunlardan ne guzel, allah bagıslasın hepınızın cocuklarını.
benimkide 17 aylık ve yanımızda yatmaya alıştı bende çalışıyorum ve kara kara düşünüorum nasıl ayrııcam diye.... memeden çok şükür kestim sıra yatak ayırmada
işte benim konum kızım 15 aylık bütün gün işteyim hiç doyamıyorum bebeğime ve beraber uyuyoruz omu bana alışkın benmi ona hiç bilnmiyorum onun kokusunu duymadan uyuyamıyorum yeni yeni ayırmaya karar verdim çünkü ilerisi için bu gerekli biliyorum ama bana çok zor gelecek Allah biliyo buda işin başka bi tarafı
3-5 yıl sonra aynı soruyu yaşıyor olucam sanırım
Henüz bi çocuğum yok ama olduğunda hastaneden gelir gelmez odasında yatırmak istiyorum
Eşim ben minnacık bi bebeği yabancı bi odada yalnız bırakamam sen uyur uyumaz alırım onu yanımıza diyor
bizde de aynı sorun var. oğlum ve ben beraber yatıyoruz. işin kötü tarafı ikimiz de halimizden memnunuz.a.s ama babamız bu durumdan hiç hoşnut değil. bu şekilde yatmaya alıştırdğım için kızıyo bana. e bana da yazık di mi? çalışıyorum ve her gece 7-8 kere kalkıyorum. 15 aydır daha hiç deliksiz bi uyku uyumadım. oğluşumla uyumaktan memnunum ama artık ayrı yatmaya alışmalıyız. acaba ben de önce memeden mi kessem? zaten sütüm yok denecek kadar az. of bilmiyorum bu konuda da kararsızım. kıyamıyorum bebişimegamyoncuiremsu
bende öyle diyordum canım anne olunca öyle düşünemiyorsun resmen paranoyaya bağlıyorsun o yüzden bu sözümü 3-5 yıl sonra hatırla derim ben :1hug:
memeden nasıl kestin :) bütün fikirlere açığım
saol canım benimkide aynı memede uyuyor memesiz ayakta sallasam kalkıp yine meme istiyor. benimde şöyle bir planım vardı tutarsa . tyatağını odama aldım önce yatağı ayırmak sonra memeden sonra da odaya geri koymak yazın mesela havalar iyiyken . ama planım değişcek galiba önce memeden kesmem gerek. acı sür diyorlar kıyamam ağzının yanmasına kalemle boyasam mı ?? zaten sol taraf bitti sadece sağdan emiyor soldan bazen istiyor tabi beklemiş süt olduğu için ekşi geliyor kötü deyip öbürünü emiyor. ayy nasıl olcak yaa :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?