Arkadaşlar cumartesi günü öğleden sonra çocuğumun bacak ve kollarında kırmızı lekeler oluşmaya başladı hemen acile götürdük anlayamadı bişey bı alerji şurubu veriyim pazartesi çocuk doktoruna götürün siz dedi. Neyse o gün geçti o lekeler. Ertesi gün yine öğleden sonra hafiften belirdi, sonra tekrar geçti. Bitti galiba dedim bugün çıkmamışti Dr gitmedim. Akşam baktık ki daha beter olmuş yarın götüreceğim ama icim çok daralıyor başına gelen oldu mu
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimin vücudunda çıkan kırmızı lekeler
- Konu Sahibi shrtrkmn_
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Eylül 2021
- 4.767
- 18.210
- 158
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Geçmiş olsun bizde benzer durumdayız.
Bebeğim önce ateşlendi sonra vücudunda fısır fısır kırmızı noktalar belirdi .
Doktor net birşey söylemedi 2 serum verdiler tahlilleri temiz .
Birtane kurdeşen tedavisinde kullanılan bir şurup ve jel verdi .
Bende geçmesini bekliyorum neyin sebep olduğunu da bilmiyorum sizin lekeler daha iri duruyor
Bende geçmesini bekliyorum neyin sebep olduğunu da bilmiyorum sizin lekeler daha iri duruyor
- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
Ürtiker gelişmiş bebeğinizde. Sebebi bir çok şey olabilir. Süt alerjisi başlı sebebi olabiliyor ama herhangi bir virüs/ enfeksiyondan da olmuş olabilir. Farklı bir şey tüketti mi? Deterjan değişti mi? Başka semptomları var mı? Bunlar önemli. Korkmayın korkulacak bir durum yoktur.
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
6. Hastalık olabilir sizinki. Oğlum da önce ateş sonra döküntü olmuştu. Doktor 6. Hastalık dedi. Kendi kendine gecmisti..tedavisi yoktuGeçmiş olsun bizde benzer durumdayız.
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
Geçmiş olsun. Urtikere benzettim ben. birşey alerji yapmış olabilir mi ?Arkadaşlar cumartesi günü öğleden sonra çocuğumun bacak ve kollarında kırmızı lekeler oluşmaya başladı hemen acile götürdük anlayamadı bişey bı alerji şurubu veriyim pazartesi çocuk doktoruna götürün siz dedi. Neyse o gün geçti o lekeler. Ertesi gün yine öğleden sonra hafiften belirdi, sonra tekrar geçti. Bitti galiba dedim bugün çıkmamışti Dr gitmedim. Akşam baktık ki daha beter olmuş yarın götüreceğim ama icim çok daralıyor başına gelen oldu mu
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Evet biliyorum onu ancak daha önce aynı şekilde hastalandığı için 6. Hastalık diye düşünmüştük şimdi tekrar olması tuhaf oldu6. Hastalık olabilir sizinki. Oğlum da önce ateş sonra döküntü olmuştu. Doktor 6. Hastalık dedi. Kendi kendine gecmisti..tedavisi yoktu
- 6 Ağustos 2015
- 7.208
- 19.840
- 348
6. Hastalığa bağışıklık kazanmıyor demişti bizim doktor. İkinci kez tekrarlama ihtimali oluyormuş , geçmiş olsunEvet biliyorum onu ancak daha önce aynı şekilde hastalandığı için 6. Hastalık diye düşünmüştük şimdi tekrar olması tuhaf oldu
- 29 Kasım 2018
- 4.098
- 24.161
- 308
Teşekkür ederim6. Hastalığa bağışıklık kazanmıyor demişti bizim doktor. İkinci kez tekrarlama ihtimali oluyormuş , geçmiş olsun
Geçmiş olsun. Farkı yediği bir şey oldu mu? Ya da deterjan, şampuan değişimi oldu mu? Ateş va gibi bir şeyler yok sanırım. Kaşınma var mı? Alerjik gibi gözüküyor ama
Ateş yok yediği farklı birşey olmadı kaşıntı falan da yok. Doktor alerji dedi ama neye göre anlayamadım alerset diye bır şurup verdi onu kullanınca geçiyor. Biraktigimda tekrar çıkıyor.Geçmiş olsun. Farkı yediği bir şey oldu mu? Ya da deterjan, şampuan değişimi oldu mu? Ateş va gibi bir şeyler yok sanırım. Kaşınma var mı? Alerjik gibi gözüküyor ama
Süt alerjisi olsa daha önceden belli etmez miydi kendini şuanda bir buçuk yaşında anne sütü alıyor inek sütü de içti cok kez. Sonradan gelişebilir mi böyle birşey? Başka semptom yok deterjan falanda değişmedi. Dr alerji dedi ama test tahlil hicbirsey yapılmadı nasıl anlaşılır kiÜrtiker gelişmiş bebeğinizde. Sebebi bir çok şey olabilir. Süt alerjisi başlı sebebi olabiliyor ama herhangi bir virüs/ enfeksiyondan da olmuş olabilir. Farklı bir şey tüketti mi? Deterjan değişti mi? Başka semptomları var mı? Bunlar önemli. Korkmayın korkulacak bir durum yoktur.
Çok teşekkür ederim alerji dedi DrÇok geçmiş olsun bencede alerjik duruyor. Sıkmayın canınızı inşallah bir sorun yoktur
Dr da öyle dedi ama test falan hicbirseyden bahsetmedi bir buçuk yaşında farklı hicbirsey yemediAlerjisi var cocugun. 4ay ve üstüyse alerji testine goturmeniz gerekir.
Alerji testinde de bazen cikmayabiliyor deneme yanilma yoluyla neye alerjisi olduğunu bulmanız lazım.
- 3 Mart 2015
- 3.256
- 6.864
- 158
- 36
süt alerjisi kendini günler ve ya haftalar sonra gösterebilir. Sütü tamamen kesip görmeniz gerekiyor.Süt alerjisi olsa daha önceden belli etmez miydi kendini şuanda bir buçuk yaşında anne sütü alıyor inek sütü de içti cok kez. Sonradan gelişebilir mi böyle birşey? Başka semptom yok deterjan falanda değişmedi. Dr alerji dedi ama test tahlil hicbirsey yapılmadı nasıl anlaşılır ki
5 çocuktan 4'ünde virüs ve enfeksiyona bağlı çıkıyor ürtiker. Son zamanlarda hasta oldu mu? İlaç kullandı mı? Mesela antibiyotik? Ağrı kesici? Bunlar tetikleyen faktörler. Bunları sordu mu doktor?
Diğer bir durumda hayvanlar. Yakın zamanda bir hayvana temas etti mi? Arı soktu mu?
Çok sıcakta ve ya çok soğukta kaldı mı?
O kadar sebebi olabilir ki.
Geçmiş olsun bizde benzer durumdayız.
Bebeğim önce ateşlendi sonra vücudunda fısır fısır kırmızı noktalar bel
Muhtemelen 6, hastalık geçirdi çocuğunuz korkma yun ..irdi .