• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebegimin vücudu kan üretmiyor

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

aylinhanim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
65
2
86
Aydın
merhaba arkadaslar 7 aylikken dogum yaptim,7 haftalik oldu bebegim ve daha küvezte,dogdugundan beri kan veriyorlar sürekli.veriyorlar bikac gün sonra gene düsüyor,doktorlar nedenini bilmiyor belki düzelir diyorlar.vucudu kan üretmiyo düsüyor gene degeri.ilikten olabilir diyorlar,sizde öyle bisey olan varmi sonra düzelen varmi kendiliginden bana yardimci olun lütfen cevaplarinizi bekliyorum

bu konu hakkında birsey bilmiyorum ...
ama cok uzuldum umarım allahım minik melegine yardım eder ve cabucak iyileşir .... gecmiş olsun cnm ...

merhaba arkadaslar 7 aylikken dogum yaptim,7 haftalik oldu bebegim ve daha küvezte,dogdugundan beri kan veriyorlar sürekli.veriyorlar bikac gün sonra gene düsüyor,doktorlar nedenini bilmiyor belki düzelir diyorlar.vucudu kan üretmiyo düsüyor gene degeri.ilikten olabilir diyorlar,sizde öyle bisey olan varmi sonra düzelen varmi kendiliginden bana yardimci olun lütfen cevaplarinizi bekliyorum

çok geçmiş olsun canım.umarım çabucak iyi olur bebeğin.erken doğduğu için öyledir belik.dalarım seninle:Saruboceq:

öncelikle çok gecmiş olsun, acil şifalar diliyorum bebegine. prematüre bebekler kısmına tasırsan konuyu oradan daha cok cevap gelecektir.

Back